sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivänä

Ihanaa äitienpäivää! Mahtaakohan tämä päivä olla joulun jälkeen heti seuraavana kun mietitään niitä päiviä, joista lapset ovat täpinöissään. Jo reilusti ennen h-hetkeä alkavat supatukset, suunnittelut ja salaisuudet. Mieli tekisi kertoa minkälainen kortti kerhossa, hoidossa, eskarissa tai koulussa on askarreltu ja mitä tehty lahjaksi. Mitä äidille on suunniteltu aamiaiseksi. Antaa ihan pikkuvinkkejä vaikka vain. Aamulla ei unta riitä enää kukonlaulun aikaa pidemmälle. Joko äidin voi herättää ja paljastaa kaikki salaisuudet?

Äärettömän Ihana Tärkeä Ihminen = ÄITI 


Halaus ja rutistus kartuttaa voimia.
Syli on täynnä haleja roimia.
Huulet täynnä suukkoja helliä,
omien sylissä kelpaa kelliä.
       - Tittamari Marttinen


Meilläkin aamu on alkanut tänään jo ennen kuutta, jolloin kuopus oli käynyt herättämässä esikoisen: "Onko nyt hyvä aika aloittaa valmistelut?". Ennen isän heräämistäkin (lue: herättämistä) oli jo astianpesukone tyhjennetty ja täytetty uudelleen eilisen illan astioilla ja aamiaispöydän kattaminen aloitettu. Aamuvarhaisella tytöt olivat käyneet vielä hakemassa valkovuokkojakin lähimetsän laidalta.Tähän päivään oli ihana herätä.

Onnea kaikille äideille! Erityissuuri ja lämmin äitienpäivähalaus omalle äidilleni. Olet rakas ja olen valtavan onnekas kun minulla on sinunlaisesi äiti! Ja vaikka äitiys saa välillä kiristelemään hampaitaan, on etenkin tällaisena päivänä hienoa olla itsekin äiti.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

2 kommenttia: