maanantai 5. elokuuta 2013

Juhlitaan pian syntyvää vauvaa!

Yllätykset ovat ihania. Jos on pakko valita onko mukavampaa tulla itse yllätetyksi, vai järjestää yllätys jollekin, valitsen yllättämisen.

Viime viikolla meillä juhlittiin järjestämiemme Baby Shower -yllätyskutsujen merkeissä siskoni pian syntyvää vauvaa - ja tietysti tulevaa äitiä. Olin kesän mittaan tutkinut Pinterestin aarrearkkua "sillä silmällä" ja etsinyt ideoita vauvakutsujen koristeluihin ja löytänyt mielestäni ihania juttuja. Tässä kuvia kutsujen koristeluista ja tarjoiluista.

Ikioma taulu tulevalle vauvalle.

Vain muutama kukka riittää kaunistamaan kattauksen ja lasiset säilykepurkit toimivat hyvin maljakkoina.
Alkujuomille tuunasin hauskat pullot.Tarjolla oli tulevan äidin herkkuja.Liimasin askartelemiini pahvisiin popcorn -kulhoihin samanlaiset etiketit kuin pulloihin yhdistämään kattausta.
Terassia koristeltiin aikaisemmin esikoiseni syntymäpäiväjuhliin tekemilläni kankaisilla lippuköynnöksillä.

Lahjaksi juhlan sankarit saivat vaippakakun. Huomaa myös tässä samat pulloista tutut etiketit :-)

Yllätys onnistui hyvin, eikä sankari ollut osannut odottaa ollenkaan juhlia. Ohjelmassa meillä oli herkuttelujen lisäksi vauvan syntymäpäivän ja -kellonajan sekä pituuden ja painon veikkausta. Katsotaan kuka pääsee parhaille pisteille ja tarjoamaan tuoreille vanhemmille jätskit. Arvuuttelimme myös kaikkien vieraiden mukanaan tuomista vauvakuvista kuka on kukin. Ilta sujui hyväntuulisen leppoisasti ja ilta-aurinko helli meitä loppuun asti. Nyt vain odotetaan koska pääsemme tutustumaan suvun uuteen jäseneen ja nuuhkimaan ihanaa vauvan tuoksua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti