torstai 29. elokuuta 2013

DIY Tekstipulloja ja -purkkeja

Innostuin jossain vaiheessa tekemään tällaisia tekstipulloja ja -purkkeja. Ne sopivat koristeiksi sellaisenaan tai sitten esimerkiksi yhden kukan tai peikonlehtioksan maljakoksi, kynäpurkiksi, meikkisivellin purkiksi tai mitä itse kukin sitten keksiikin.

Idean pulloihin löysin (yllätys, yllätys) Pinterestin aarrearkusta. Eikä siis muuta kuin kokeilemaan. Joku (tositosi) tarkkasilmäinen ehkä huomasikin yhden tällaisen pullon vauvakutsukirjoitukseni kuvista, mutta tässä vielä tarkempi kuva.Pullojen tai purkkien tekemiseen tarvitset vain tyhjän, kauniin muotoisen pullon tai lasipurkin, kuumaliimapistoolin liimapatukoineen sekä spraymaalia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ohje on tämä. Kirjoita kuumaliimalla haluamasi teksti pulloon. Anna kuivua. Spraymaalaa. Valmis.

Itse käytin maaleissa mattavärejä ja minusta ne toimivat hyvin. Maali vaatii muutamia kerroksia ja kannattaa olla varovainen, ettei suihkuta maalia liian paljon kerrallaan, ettei maali ala valua.Pulloista saisi hauskoja myös jos ne maalaisi liitutaulumaalilla. En tosin tiedä löytyykö liitutaulumaalista suihkutettavaa versiota, mutta voihan maalin sutiakin.

Iloa päivääsi!

Anu

1 kommentti:

  1. Kerrassaan loistava idea! Taidan napata käyttöön itsellenikin :) Kiitos siis kun jaoit tämän ja mukavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista