torstai 22. elokuuta 2013

DIY Liitutaululaatikot

Esikoinen toivoi uusia säilytyslaatikoita huoneeseensa. Kiertelimme kaupoissa ja tyttö ihastui liitutaululaatikoihin. Laatikoiden hinta oli kuitenkin aika reipas ja päätimme vielä jatkaa etsintöjä.

Paria päivää myöhemmin kuulin askartelukaupassa myytävästä liitutaulukontaktimuovista tai -tarrasta. Ja siitä se idea sitten lähti :-)





Ikean Kasset -laatikot sopivat täydellisesti tarkoitukseen. Laatikon etureunaan liimasin n. 22 x 12 cm kokoisen liitutaulutarran ja voilà, valmis.


Tarrastahan voisi leikata vaikka minkä muotoisen: soikion, pilven tai vaikka pöllön ja näin laatikoista saisi tehtyä vielä erilaisempia. Meidän laatikoistamme tuli tämän näköiset.





Kuopus näki laatikot ja nyt toivelistalla on liitutaulu hänelle. Ei siis auta muu kuin lähteä kaivelemaan kaappeja ja etsimään sopivia irtokehyksiä. Ideoin nimittäin, että laittaisin liitutaulutarran kehysten sisälle, jotta liitutaulusta tulisi sisustuksellisempi. Uusia askarteluja kohti siis.

4 kommenttia:

 1. Tosi hieno idea!

  Empä ole moisesta tarrasta ennen kuullut. Harmittavaisia ne laatikot joista ei näe mitä niissä on ja jos kirjoitat tussilla sisällön laatikkoon, mutta haluatkin joskus laittaa sinne jotain muuta tavaraa niin ei muuta kuin suttaus. Eikä enää olekkaan siistin näköistä.
  Hienoa! mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olen itsekin tosi tyytyväinen laatikoihin. Tarra toimii oikeasti hyvin: se oli helppo puhdistaa kostutetulla talouspaperilla, mutta toisaalta liituteksti ei levinnyt tai suttaantunut ihan pienestä pyyhkäisystä.

  VastaaPoista
 3. Muista ilmoittaa Pirkkaan tämä hieno niksi....

  VastaaPoista