perjantai 6. syyskuuta 2013

UUSIA KUVAKULMIA -haaste

Sain HelmiAmanda-blogilta UUSIA KUVAKULMIA -haasteen, jonka on alunperin laittanut liikkeelle KOTILA-blogi. Kiitokset Sanna! Hauska haaste kuului näin:

- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.– Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).
– Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.
– Have fun!

Näin uudelle blogin pitäjälle tämä haaste on siinä mielessä helppo, että en ole vielä kovastikaan ehtinyt laittaa kuvia tänne. Etenkään kotoamme. Tässä kuvia, jotka valitsin:

Mariskoolirivistö asustaa ikkunalla.
Olohuoneemme kattoparrut, joista pidän kovasti. Muuttaessamme sekä nämä parrut, että koko katto olivat kauniin mintunvihreät ;-)
Valitsin lattiakuvan, sillä lattiamme tuo myös muistoja remonttiajaltamme. Laattamies kysyi työtään aloittaessaan minkälaisella ladonnalla haluaisimme laatat. Voi hyvät hyssykät, en ollut koskaan kiinnittänyt huomiota miten laatat on ihmisten kodeissa ladottu. Siitä huolimatta, että päätös piti antaa heti ja ilman valmiita malleja, miellyttää lopputulos onneksi omaa silmää vielä tänäkin päivänä
Näissä kuvissa on makuuhuoneemme seinä sängynpäädyn kohdalta. Ihan itse tehty maalaus.
Viimeisenä kuvana katse kohti valoa. Pidän erityisen paljon olohuoneemme epäsuorasta valaistuksesta, joka luo kauniit varjot seinille. Siksi valitsin nämä kuvat viimeisenä valintana kuvakulmiksi tällä kertaa. 
 Tällaisia kuvia meiltä. Haaste on aika tarkasti kiertänyt jo ne blogit, joita itse luen. Siispä haaste on vapaasti napattavissa kopiksi tästä kaikille teille, jotka ette ole tätä saaneet vielä aikaisemmin.

Viikonlopuksi on luvattu aivan ihanaa intiaanikesäsäätä. Nautitaanhan siitä. Upeaa viikonloppua! <3

Anu

1 kommentti:

  1. Hauska, että jätit linkin blogiini, niin löysin tänne sun uuteen blogiin, onnea ja menestystä!! Tykkäsin tosi paljon sun kuvakulmista, sisustusartesaaniopiskelijana olen just kiinnostunut noista rakenteellisista ratkaisuista ja valaistuksesta :)

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista