lauantai 28. syyskuuta 2013

Lauantai-illan kotikatsomo

Lauantai-iltana meillä herkutellaan olohuoneessa. Aikuiset sinne hiippailevat usein muutenkin iltapalansa kanssa lasten nukahdettua, mutta lauantai-iltaisin se on luvallista koko perheelle. Se on juhlaa.


Telkkarista katsotaan viikon mittaan boksille tallennettuja ohjelmia: Hauskoja kotivideoita, Kids Voicea tai vastaavaa. Tänään kotivideoiden jälkeen oli pakko katsoa vielä Dancing on Ice. Monesti illalla lauletaan porukalla myös Killer Karaokea. Tai me perheen tytöt laulamme. Perheen herrahenkilö on vahvasti hengessä mukana :) Pöytään katetaan herkkuja iltapalaksi. Ihanaa yhdessäoloa perheen kanssa. Kaikessa rauhassa. Ilman sen suurempia häiriötekijöitä. Tämä on meidän kotikatsomomme.

Tänään herkuttelimme kotikatsomossa at Maria´s -blogin reseptien mukaisesti. Blogi on minulle suhteellisen uusi tuttavuus, mutta siitä tuli nopeasti yksi suosikeistani. Ihanat kuvat kruunaavat hyvänmielen tekstit ja reseptit kuulostavat poikkeuksetta superherkullisilta. Olenkin kopioinut monia Marian reseptejä talteen itselleni ja tänään kokeilin vuohenjuustopiirasta ja taivaallista salaattia. Mmmm mitä herkkuja. Molemmat reseptit jäävät talteen ja tulevat käyttöön myöhemminkin. Kiitos Maria! Ohje näihin herkkuihin löytyy täältä klik.Piiras on enemmän aikuisten makuun oleva, joten tein lapsille taikinan jämistä omat pienet kinkkupiiraset, joihin laitoin kinkkua, oreganoa ja juustoraastetta. Taikinan reunat voitelin kananmunalla.


Nyt on tämän illan kotikatsomo vietetty ja lapset on saatu nukkumaan. On ikioman hetken vuoro. Lasissa on vielä tilkka punaviiniä ja sen kanssa ajattelin herkutella tutut blogit läpi tässä nojatuolin nurkassa.

Nautinnollista lauantain myöhäisiltaa sinullekin!

Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti