keskiviikko 25. syyskuuta 2013

DIY Ulko-oven syyskoriste

Naapurissamme, aivan oman tonttimme rajalla, kasvaa pari vanhaa, isoa vaahteraa ja ne ovat aivan huikean kauniita syysasussaan. Etenkin tällaisina päivinä kun aurinko paistaa ja kirkastaa syysvärit entisestään. Halusin käyttää maahan tippuneiden lehtien kauneutta hyväkseni ja tein niistä  ovikoristeen.


Keskelle rullasin yhden lehden löysäksi rullaksi siten, että lehden yläpuoli jäi rullan ulkopuolelle. Rullan ympärille aloin kerätä tasaisesti lisää lehtiä ja taitoin ne aina löysästi kahtia; taas siten, että lehden yläpuoli jää ulkopuolelle. Viimeiseen kerrokseen jätin lehdet taittamatta.


Kun kimppu oli valmis, kiinnitin sen sitomalla narua tiukasti lehtien varsien ympärille ja leikkasin varret tasapituisiksi. Lisäksi kieputin narua hieman ylimääräisiä kierroksia ja tein lopuksi ripustuslenkin.Tulipa pitkä tauko kirjoittamiseen. Puolitoistaviikkoa ilman tietokonetta tuntuu ikuisuudelta, mutta nyt kone on taas kunnossa. Epäselvää on vielä, saadaanko vanhalta kiintolevyltä mitään pelastettua, mutta ainakin itse kone on nyt käytössä. Toivon sormet ja varpaat ristissä, että ainakin valokuvia saadaan pelastettua. Joukossa oli todella tärkeitä kuvia. Tapahtuneesta viisastuneena lataan tästä eteenpäin kaikki valokuvat kuitenkin oman koneen lisäksi myös jonnekin pilven reunalle :)

Ihanaa syyspäivän jatkoa! Seuraavaksi tiedossa on toinen DIY-juttu, josta jo aikaisemmin vinkkasinkin. Pysy siis kuulolla, jos sisustukseen liittyvät pikkuaskartelut kiinnostavat.

Anu

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis vaahteranlehtikimppu. Kiva idea. Musta tuollaiset luonnon omista antimista tehdyt sisustusjutut on ihan parhaita, varsinkin syksyllä, kun kaikkea kaunista on niin paljon saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tähän aikaan vuodesta ei luonnossa ole tosiaankaan materiaalipuutetta.

      Poista