lauantai 5. joulukuuta 2015

Hetki aikaa itselle

Välillä on ihanaa ottaa hetki aikaa itselle. Olen paraskin sanoja, mutta keskellä arjen juoksuja kun hetken jarruttaa, niin jaksaa taas paremmin. Arvaa jarruttelenko minä usein? Nooh... miten sen sanoisi... itseään ei aina oikein tahdo muistaa... Vai muistatko sinä?




Hyvänolon etsiminen on nyt selvästi pinnalla mielessäni kun viimeksi etsin hyviä kirjoja luettavaksi ja nyt vuorossa on toisenlainen hyväolo. Jarruttelin nimittäin ystävän, ekomama-Nooran yllytyksestä tässä eräänä päivänä ja menin hemmoteltavaksi Ekomaman ihanaan intialaiseen päänhierontaan. Intialainen päänhieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon ja sitä on ilmeisesti harjoitettu jo 1800-luvun alussa.

Länsimaihin tuon ihanan rentoutushoidon on tuonut sokea fysioterapeutti ja refleksologi. Hän lisäsi hierontaan mukaan hartiat, niskan, olkavarret ja kasvot, koska me nykyihmiset keräämme stressin ja paineet hartiaseudulle. Päänhieronnasta tuli nk. stressipesu, jonka tavoitteena on vaikuttaa sekä fyysisellä, psyykkisellä että emotionaalisella tasolla. Ja niin se tuntui kokonaisvaltaisesti vaikuttavankin.







 
Aurinkoisen Nooran ihanan lempeässä ja sydämellisessä hoidossa ulkomaailma unohtui täydellisesti. Kauniisti sisustettu kampaamo-hoitola on esteetikolle kaikinpuolin ihana paikka, mutta hoidon ajaksi viereisen kadun liikenne suljettiin ulkopuolelle sermin taakse, vieressä paloivat kynttilät ja rauhoittava musiikki soi taustalla. Päänhieronnan jälkeen sain vielä syväpuhdistavan ja hiuksia sekä hiuspohjaa kosteuttavan merilevähoidon. Sen jälkeen hiukset olivat silkkisen pehmeät ja hiustuppia myöten puhtaat ja tämä nainen kaikin puolin kuin uusi ihminen.






Turkulainen Ekomama on ekokampaamo, jossa Noora tekee myös mm. aivan huikean kauniita kampauksia (käy kurkkaamassa kuvia Ekomaman Facebook-sivulta), upeita meikkausia luonnonkosmetiikalla, partakäsittelyitä sekä näitä intialaisia päänhierontoja. Ekomamassa järjestetään myös erilaisia teemailtoja ja teeman ympärille voidaan järjestää myös vaikka ystävien naistenilta. Noora vannoo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen, joten näiden kauneusasioiden lisäksi häntä kannattaa jututtaa myös ravitsemuksesta ja mistä tahansa hyvään oloon liittyvästä. Tietämystä ja osaamista löytyy.

Joskus ekoilusta tulee minusta, ethän ymmärrä väärin mutta, aavistuksen ei-niin-esteettinen mielikuva, mutta kuten kuvistakin näkee, on ekoilu tehty tässä kampaamo-hoitolassa sisustuksenkin osalta tyylillä ja taitavalla esteetikon silmällä ja tuunaajan kädellä. Tätä uutta yrittäjää ja yritystä suosittelen mielelläni ♥ Kiitos Noora erityisen rentouttavasta hemmotteluhetkestä!





Vinkkivinkkinä, että lahjakortti Ekomamaan on varmasti mieluisa lahja ja ehtiihän oman joulunaluskiireensäkin katkaista vielä sillä pienellä ikiomalla hemmotteluhetkellä. Jos kiinnostuit, niin varaa ihmeessä aika sähköpostitse posti(at)ekomama.fi. Kun muistat varauksen yhteydessä kertoa blogini nimen, saat käyntisi päätteeksi kauniin huulimeikin luonnonkosmetiikkatuotteilla tehtynä. Etu on voimassa uusissa, 23.12.2015 mennessä tehdyissä varauksissa.
Mukavaa lauantai-iltaa ja oikein upeaa huomista Suomen itsenäisyyden juhlapäivää! Huomenna olisi tarkoitus aloittaa myös joulukorttiaskartelut. Idea on vielä hieman hakusessa, mutta onhan tässä tätä iltaa vielä monta tehokasta tuntia jäljellä ja aikaa surffailla Pinterestissä, vai mitä.

Anu

* Yhteistyössä Ekomaman kanssa *

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

10 kommenttia:

  1. Seesteisen näköinen paikka ja päähieronta kuulostaa aivan ihanalta ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka on tosiaan seesteinen ympäristönä ja niin vauhdikas kuin itse Ekomama onkin, on hänen olemuksensa tuolla hoitolassa aivan mielettömän rauhoittava ja rentouttava. Tervetuloa Turkuun Outi :)

      Poista
  2. Pieni irtiotto arjesta on kyllä aivan ihanaa. Itse asiassa pieneltä tuntuva asia onkin loppupelissä aika iso arjen ilo. Saan itse kerran kuussa kampajalla kydessä myös päähieronnan, kun hoitolassa on tapana tehdä päähieronta hoitoaineen vaikutuksen aikana - ihanaa ja rentouttavaa.
    Tuo kampaamon liitutauluteksti on niin totta. Kun itse voi hyvin, niin hyvä olo säteilee myös läheisiin.
    Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle Anu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kampaajalla tehty päähieronta on tosiaan ihana. Joskus olen meinannut nukahtaa kesken tuollaisen hieronnan... Omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista olisi tärkeää pitää hyvää huolta. En tiedä onko muilla sama, mutta huomaan itse pinnisteleväni ja jättäväni omat tarpeeni pienemmälle kiireaikoina kun tuntuu, että oma väsymys on helpompi "kestää" kuin läheisten. Tasapainon löytäminen voisi olla ihan hyvä tavoite... Mukavaa viikkoa Anu ♥

      Poista
  3. Hmm...kuulostaa mielenkiintoisen mystiseltä. Enpä ole kokeillut, mutta ehkä pitäisi. Tämä kuulostaa kertakaikkisen tutustumisenarvoiselta, mutta ehkä sen jälkeen, kun kaikki muut on huomioitu, lapset ja kummilapset, lahjat ostettu ja joulupuuhat tehty...ja ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just noin Titta ;) Ja olisiko lähellä vielä joku, jonka tarpeet voisi laittaa omiensa edelle, edes siellä takarivissä...? Hih, taidetaan olla samasta puusta veistettyjä :) Eikäkö NYT aloitetaan uusi elämä ja aletaan ajatella myös itseämme. Sovittu?

      Poista
  4. Voi - minulla on päähieronta vielä kokematta, vaikka monta kertaa on ollut mielessä.
    Ja kiitos vinkistä - näyttää ja kuulostaa hyvältä paikalta - ja siellä näyttää olevan noita ihania Zuiin meikkejäkin;)
    Hyvää uutta viikkoa ja antoisia askarteluiltoja, Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hei, tässähän on Lady joululahja sitten sinulle itsellesi! Käy ihmeessä kokemassa päänhieronta, sillä Nooran tekemänä se oli todella ihana. Lisäksi hänellä on uskomattoman taitava värisilmä ja taito tehdä kauniita meikkejä tai auttaa meikkivalinnoissa. Juuri noilla Zuiin meikeillä. Mukavaa viikkoa sinullekin ♥

      Poista
  5. Oi, päähieronta. Kuulostaa niin taivaalliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olo oli myös aika taivaallinen kun lähdin kotia kohti tuosta hieronnasta Jani :)

      Poista