keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulun toivotus ja terästysvinkki

Pari päivää normaalia enemmän keittiöhääräilyjä, tavaroiden paikalleen laittamista ja kaupasta toiseen juoksemista takana. Nyt kaikki alkaa olla jo hyvällä mallillaan. Yksi elämän uusi jouluetappikin on "suoritettu" edellispäivänä, sillä leivoin elämäni ensimmäisen taatelikakun. Aikuiseksi kasvaminen on mallillaan, sillä nyt kokemuslistasta voi ruksia perunalaatikon tekemisen lisäksi myös tämän ihanan joulukakunkin.
Yhden löydön haluan vielä jakaa ennen pyhiä ja se liittyy glögin terästämiseen. Koen monet valmiiksi terästetyt glögit liian vahvoiksi, enkä pidä siitä miten paljon prosentit maistuvat glögeissä, mutta nyt löysin terästyksen, jolla saa alkoholittomaan glögiin sopivasti pientä lämpöä, mutta samalla hyvää, raikasta makua. Tuo taika-aine on calvados. Oletko testannut sitä vaalean glögin joukossa? Kannattaa, sillä ainakin itse ihastuin siihen kovasti.

Oikein tunnelmallista, ihanaa, nautinnollista, rentoa, herkullista ja mitä kaikkea muuta hyvää jouluusi vielä keksitkin, niin sellaista joulua haluan sinulle toivottaa, missä ja miten sitä vietätkin ♥

Hyvää joulua!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

18 kommenttia:

 1. Leppoisaa ja ihanaa joulun aikaa sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Rentoa ja mukavaa joulua koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Sitä samaa myös sinulle, Anu ♥ Nautitaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin kiitos Krisse <3 Nautittu on - toivottavasti sielläkin :)

   Poista
 4. Kaunista ja maistuvaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tuo aika on ollut Pia - nyt vatsanahkaa kiristää ;)Mukavaa vuodenvaihdetta sinulle!

   Poista
 5. Kiitos samoin! Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi <3
  Tuo drinkkivinkki kuulostaa herkulliselta, meidän kaapin kätköistä
  ei löydy just nyt calvadosta, mutta tilkka konjakkia ajanee saman asian, eikös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konjakki käy varmasti myös oikein hyvin Teija :) Oikein upeaa vuodenvaihdetta sinulle ystäväiseni ♥

   Poista
 6. Hihhih, samalla tavalla mäkin rastitan jonkun uuden aikuisuusrastin lähes joka joulu ;) Viime vuonna lanttuloora, taatelikakun taisin selättää jo 3 joulua sitten.

  Mukavia vuoden vimppoja päiviä sinne ja nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että muillakin on näitä aikuisuusrasteja Teija ;) Minä aloitin laatikot porkkanasta, sen jälkeen tuli lanttu ja kaikkein pisimpään jahkasin perunalaatikon kanssa, koska se on kaikkein tärkein. Kyllä meistä vielä hyviä aikuisia kasvaa :) Sä olet kyllä huomattavasti mua paremmalla mallilla jo nyt...

   Kivaa vuodenvaihdetta teidän porukalle ystäväni ♥

   Poista