perjantai 18. joulukuuta 2015

Kattausideoita joulupöytään 2

Kattausleikittelyt jatkuvat ja tässä lupaamani kolmas kattaus, sekä bonuksena vielä hassutteluglögit.




Kolmannessa kattauksessa on käytetty paljon pelkistetyn kattauksen elementtejä, mutta siihen on lisätty blingiä. Joulukuusen "kristallikoristeet" saivat uuden tehtävän olla lautasliinan koristeena, sekä antaa kontrastia jäkäläiselle oksalle.






Tuohon Brosten lasikupuun kuuluu jo valmiiksi metallinen valolankasarja, mutta lisäsin kuvun alle vielä pari kuusenkoristelasipalloa. Hopeiset kynttilät tuovat viileyttä, lasipalloista taas tulee lämpöä ja väriä pöytään - sulassa sovussa kylmää ja lämmintä.






Bonuskattaus muodostui hauskojen Paperproductsin mukien ympärille. Mukit olivat tulleet Sylvi Saloselle juuri kun hain kattausten kuvausnäytteitä ja sain myös ne mukaani. Suosittu talkshow-emäntä Oprah Winfrey listaa vuosittain suosikkejaan aikakauslehteensä ja hän oli nostanut myös nämä mukit Oprah’s favorite things 2015 -listalleen.









Mukit ja saman sarjan lautasliinat ovat minusta niin outoja, että ne ovat jo hauskoja ja mitä enemmän niitä katson, sitä enemmän niistä pidän. Vai mitä sinä sanot pöllöpäästä, heinähatusta, sipulipäästä ja kukkahattutädeistä?






Mukeista sai hauskasti otettua värejä kattauksen muihin yksityiskohtiin ja pikkujoulupöydän juustojen kanssa tarjottavaksi varatut poro(vai hirvi-)näkkärit istuvat teemaan kuin nakutettu. Ei kattausten tarvitse olla aina niin vakavia.

Yllättävän hyvin tunnelman sai ainakin minusta muutettua, vaikka astiat ja tekstiilit pysyivät samoina. Sitähän näissä kattauksissa lähdin testaamaan. Nyt on kuitenkin nämä leikit leikitty ja olisi aika suunnitella oman joulupöydän teema. Uskon, että meillä pöydästä tulee löytymään ainakin risuja tai havuja, mutta muuten pöytä rakentuu varmastikin inspiraation mukaan aattona. Mikä kolmesta kattauksesta oli sinun suosikkisi (aikaisemmat kattaukset löytyvät täältä klik)? Entä mitä pidät tästä bonushulluttelusta?

Iloista viikonloppua!

Anu

* Blogiyhteistyö. Kiitos Sylvi Salonen leikittelytarvikkeiden lainasta ♥ *

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

13 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä kattaus minun makuuni, niin kaunista <3
    Kivaa perjantai-iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Outi. Elämään tarvitaan välillä pientä (tai vähän isompaakin) blingiä ;) Ihanaa joulunaikaa sinulle ♥

      Poista
  2. Näissä kattauksissa yhdistyy hienosti kauneus, rouheus, herkkyys ja huumori! Tykkään :)
    Meillä mennään tämä joulu valkoisen, kullan, hopean ja shampanjan väreillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, teidän joulu kuulostaa todella kauniilta Anu. Ihania värejä ♥ Oikein tunnelmallista joulunaikaa teille!

      Poista
  3. Hihhih, viimeinen kattaus oli ehdottomasti enemmän mun mieleen! Tai ainakin tänä aamusta, tällä moodilla :) Vaikka tykkäänkin yleensä rauhallisesta ja harmonisesta, niin välillä voi huoletta räväyttää! Hienot astiat!

    Ja mukavaa viikonloppua sekä 4. adventtia huomenna♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sulla on Teija niin iso pilke aina silmäkulmassa, että olisin melkein osannut veikata valintasi ;) Nuo mukit ovat ihan ykköset, hassunhauskat. Pilkettä ja tuiketta teidän perheen jouluun ♥

      Poista
  4. Niin kiva tuo viimeinen! Kunnon iloittelua ja hyvät värit! Hiukkasen meni kylmät väreet, kun kirjoitin juuri oman postaukseni joululahjavinkistä... Miten meillä voi vilahtaa Oprah molempien postauksissa ja toisistamme tietämättä??? You're my soul mate ♥ (ja noitakamu ♥♥♥)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinaisia noitakamuja ollaan kyllä Kati - melkoinen yhteensattuma tosiaan :) Upea juttu, että Lumenekin oli päässyt listoille! Täytyy varmastikin etsiä tuo Oprahin lehti jotenkin käsiin (löytyisiköhän netistä jotain versiota), sen verran mielenkiintoisia nostoja hän näkyy tekevän, että sieltä voisi löytyä vaikka mitä kivaa. Hyvää joulua soul mate ♥

      Poista
  5. Tykkään luonnonmateriaaleista,blingblingit sopivat hentoina tuohon oksaan loistavasti.Mukit ovat hauskat ja erikoiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blingit ja oksat olivat kiva kontrastipari minunkin mielestäni. Ja totta Aikku, vastaavia mukeja ei ihan viime aikoina ole tullut eteen. Oikein hyvää joulua sinulle ♥

      Poista
  6. Tykkään luonnonmateriaaleista,blingblingit sopivat hentoina tuohon oksaan loistavasti.Mukit ovat hauskat ja erikoiset!

    VastaaPoista
  7. Nuo mukit :D Klikkasin lukijaksesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta Terhi :) Mitä enemmän katson noita mukeja, sitä enemmän pidän niistä. Suhmurainen, harmaa aamukin lähtisi varmasti hymyillen käyntiin kun joisi aamukahvinsa noista.

      Ihan mahtavaa kun klikkasit lukijaksi, lämpimästi tervetuloa ja oikein ihanaa joulunaikaa sinulle ♥

      Poista