sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pallobaarin kautta syksyyn

Syksyn hämäriin iltoihin on nyt varauduttu myös meidän kotimme lastenhuoneissa. Kävimme nimittäin eilen pallobaarissa.


Eteisessä meillä jo onkin ollut pallovalot, mutta nyt sellaiset hankittiin myös molempien tyttöjen huoneisiin. Palloja on saatavissa vaikka minkälaisissa herkullisissa valoissa ja on hauskaa, että palloja voi vaihtaa valosarjaan sesongin tai mielialankin mukaan.

Tytöt saivat itse valita omat värinsä ja tällaiset valot meille muuttivat. Pikkusisko on sitä mieltä, että hänen valonsa ovat jäätelötötterövalot. Huone onkin nyt varsinainen herkkukahvila kun sieltä löytyvät jäätelötötterövalot ja cupcake-verhot.


Isosiskon pallovaloihin valikoituivat hänen huoneensa värit: vihreä, harmaa ja valkoinen. Tytön lempiväri on lila ja hän haikaili myös sen värisiä palloja sarjaansa. Ja hyvä olikin, piristävät minusta hyvin tuota sarjaa, samoin kuin koko huonettakin.


Ja tässä *huokaus*. Jos pienenä tyttönä karkkikaupat olivat niitä paikkoja, joissa karkkilaarien vieressä seistiin pitkään ja hartaasti valiten juuri niitä oikeita karkkeja omaan pussiin, niin mitäs sanotte tästä Turussa Hämeenkadulla sijaitsevan ihanan Sellofaani-myymälän pallobaarista? Aika ihana houkutus, vai mitä.

Kuva Sellofaanin Facebook-sivulta

Tänään aurinko on kuitenkin hoitanut vielä tuon valaistuspuolen ja sunnuntai on ollut aivan upea. Rentoa sunnuntai-iltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

35 kommenttia:

  1. Kiitos, tämä pallovinkki tuli kuin tilauksesta! Pähkäilin juuri mistä ihmiset noita irtopalloja käyvät hamstraamassa!
    Tytöilläsi on yhtä hyvä sisustusmaku kuin äidilläkin, valosarjat sopivat täydellisesti tytsyjen huoneiden
    värimaailmaan.

    Kaunista sunnuntai-iltaa Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu Teija, jos tuli tieto tarpeeseen! Sellofaanista löytyi tosiaan vaikka minkä värisiä palloja. Lisäksi oli varapolttimoita ja tietysti myös niitä valosarjoja (vaikka ihan yksinäänkin myytäviksi jos oma sarja on kämähtänyt, mutta vanhat pallot ovat kunnossa). Niin ja unohdin tuossa postauksessa mainita, että heillä oli myös ihania 35 ja 45 cm halkaisijaltaan olevia palloja joko kattoon ripustettaviksi tai lattialle. Jäi kutkuttelemaan - olivat NIIN ihania...

      Tytsät kiittävät kehuista ;)

      Poista
  2. Pallovalot on niin parhaat! :-) Meiltäkin löytyy vähän sieltä sun täältä niitä :-) Viimeisimpänä on samasta paikkaa kotiutunut syksyiset valot! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pallojen vaihteleminen onkin näissä hauskaa Seija! Tosin eteisemme valkoiset valot ovat olleet ja ehkä tulevat olemaankin aina tylsästi valkoiset. Mutta mahdollisuus vaihteluun on ainakin ;)

      Poista
  3. Huh, onpa ihana karkkikauppa ;) Meillä on myös yhdet pallovalot, joissa on mustaa, harmaata ja keltaista. Ne on tällä hetkellä nuorimman neidin huoneessa mutta on olleet myös työhuoneessa. Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös JohannaL! Keltainen olisikin kiva piristys valosarjoihin. Mahtavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  4. Voi miten suloista! Ihania valoja, itselläkin ostoslistalla. P.S. onko nämä niitä happy lightseja..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä valot ovat Irislightsit, mutta pallot tulevat kuulemma samalta tehtaalta kuin Happytkin. Meillä on eteisessä Happylightsit ja täytyy sanoa, etten huomaa kyllä eroa näiden sarjojen välillä. Näissä on myös valokatkaisin, mikä on ihan ehdoton.

      Poista
  5. Oi oi, ihana pallobaari ja kauniit pallovalot teillä! Itselläkin olisi tarkoitus tuunailla yksi valosarja sopivampaan kuosiin, joten täytyy klikata tuonne putiikkiin kurkkaamaan, mitä kaikkea sieltä löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ♥ Tuo linkitetty osoite on kivijalkamyymälän kotisivu, mutta huomasin, että heillä on myös verkkokauppa www.sisustussellofaani.fi. Siellä tosin näytti olevan vain valmiita sarjoja näistä valosarjoista, mutta muuten kyllä kaikkea kivaa. Paikkahan on myös outlet-myymälä :)

      Poista
  6. Kiitos muistutuksesta - luon tuosta ihan työpaikkaani lähellä olevasta Sellofaanista tamperelaisen Optimismia ja energiaan Amandan blogista ja ihmettelin, etten ollut tuota aiemmin huomannut. Tuolla on käväistävä heti kun tyttären muuton jälkeen on saatu vähänkin siivottua;)
    Ihania värejä ovat tytöt huoneisiinsa valinneet.
    Kivaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puoti on selvästi liian lähellä sinua Lady ;) Minäkin kävin tässä "uudessa" Turun myymälässä vasta nyt ensimmäistä kertaa. Naantalissa olinkin vieraillut sitten senkin edestä. Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  7. Enpä ole tiennytkään, että pallovaloja on mahdollista rakentaa myös itse! Aika kiva idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole nähnyt tuollaista pallobaaria muualla Emilia, mutta se on aivan mahtava idea! Saa juuri sellaisen sarjan kuin itse haluaa.

      Poista
  8. Onpa herkullisia värejä tuolla laarissa ja teidän lasten huoneissa myös! Jotenkin noita pallovaloja voisi laittaa melkein joka nurkkaan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olo oli Taina K tosiaan kuin pienenä (ja ehkä näin vähän isompanakin...) karkkikaupassa ;) Pallovaloilla saa kivasti väriä ja tunnelmavalaistusta kotiin.

      Poista
  9. Ihanat valot sopivat todella hyvin lasten sisustukseen. Mitenkähän minä olen vielä välttynytkään hankkimasta omia palloja tähän taloon :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin pallovalot sopivat erityisen hyvin lastenhuoneisiin Nainen Talossa. Meillä ne toimivat samalla myös yövaloina, vaikka siihen tarkoitukseen ne ovatkin aavistuksen liian kirkkaat. Hyvin olet kyllä välttynyt :)

      Poista
  10. Oi, onpas teidän tytöillä suloiset huoneet!
    Meillä Neiti juuri eilen suunnitteli huoneremonttiaan ja sanoi haluavansa pallovalot ja mietimme, mistäs mahtaisimme saada sopivan väriset. No nyt tiedän minne suunnata, kun remppa valmis:) Kiitos vinkistä ja ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävipä sitten tuuri Riikka, jos teilläkin on valot suunnitelmissa. Tuosta baarista löytyy kyllä jokaiseen makuun sopivat värit. Minua jäivät oikeasti vaivaamaan ne suuret pallot. Olohuoneemme huutaa hetki hetkeltä enemmän sellaisen 45 cm lattiapallon perään... Kiitos huonekehuista - ja mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  11. Kiitos pallobaarivinkistä :) Pitänee hakea neidin huoneeseen omat valot. Olen niitä vain ihaillut mutta yhtään sarjaa ei ole tullut vielä hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin baarikeikalle vain Kati yhdessä neidin kanssa ;)

      Poista
  12. Ihana pallobaari!! Onkohan noita muualla kuin Turussa? Terkuin rva Lahoa rautaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin rva Lahoa rautaa! En ole muualla nähnyt samanlaista pallobaaria. Jos joku lukija tietää muualla Suomessa olevan pallobaarin, niin vinkkaattehan siitä!

      Poista
    2. Rva Lahoa rautaa: blogin Facebook-sivun puolelle kommentoitiin, että Seita-Shopista löytyy myös pallobaari (mikä ei tosin taida vielä paljonkaan helpottaa sinua), mutta myös heidän nettikaupastaan saa tilattua irtopalloja - ja värivalikoimaa näytti riittävän.

      Poista
  13. Voi kuinka ihania pallovalosarjoja! Asuttaisiinpa vielä Turussa niin menisin heti hankkimaan itsellekin moiset ihanuudet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Nyt ei auta muu kuin lähteä Turkuun retkelle ;) Tai sitten käy kurkkaamassa heidän verkkokauppansa puolelta (www.sisustussellofaani.fi), josko valmiista seteistä löytyisi sinulle mieluisa.

      Poista
  14. Oivoi, Sellofaani on työmatkani varrella ja palloja on tullut hamstrattua :) Aika kivat ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, sinulla onkin sitten vaarallinen työmatka ;) Sellofaanissa kun on aikamoisesti muitakin houkutuksia kuin pelkkiä palloja.

      Poista
  15. Eikä, mikä ihana liike! Tuolla pitäisi joskus päästä käymään, kun sillä suunnalla liikuskelee. Hyvin osasivat tytöt valita, sopii kovasti huoneiden teemaan:)
    http://satutalo.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihana liike SatuTalo ja tuo pallobaarihan on vain yksi kulma myymälästä. Ihanaa siellä on myös outlet-valikoima erilaisia sisustukseen liittyviä tuotteita. Kannattaa piipahtaa jos liikut Turussa - tai tulla vartavasten tänne retkeilemään ;)

      Poista
  16. Ihanan väriset pallovalot! Niistä tulee kyllä ihana tunnelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palloilla saa kivan helposti pientä piristystä aikaiseksi Punainen. Ja tervetuloa joukkoon ♥

      Poista
  17. Vaaleanpunainen cupcake-verho!
    Voi ei, niin äärimmäisen ihanaihanaihana! ♥
    Ja nuo valopallot kyllä kruunaavat kaiken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, cupcake-verho on todellinen herkkupeppujen verho Marika. Jäätelötötterövalot täydentävät sitä oikein maukkaasti ;)

      Poista