torstai 18. syyskuuta 2014

Kynttiläetikettejä ja erilaisia kukkasia

Olen innostunut testaamaan erilaisia koriste- ja etikettivaihtoehtoja tekemiini soijakynttilöihin. Vaihtoehtoja riittää vaikka kuinka, mutta tässä muutama.


Mutta ensin kuitenkin täytyy palata vielä eiliseen. Olette kyllä aivan parhaat lukijat! Kiitos valtavasti eilisen postauksen upeista ja lämmittävistä kommenteista. Täytyy sanoa, että kommentteja on ollut aina mukava lukea, sillä ne ovat aina olleet positiivisesti kirjoitettuja. Kerroin, että tässä "oikeassa elämässä" olen saanut ilon tutustua viimeisen vuoden aikana mahtaviin tyyppeihin, mutta olen superonnekas, kun minulla on yhtä mahtavia ihmisiä myös täällä blogistaniassa ympärilläni. KIITOS <3 (Jos joku tietää, miten saa tehtyä oikean sydämen tänne bloggeriin, niin voisi vinkata - kivahan tuo merkkisydänkin on ja asia tulee selväksi, mutta...).


Mutta niin, näitä kynttiläetikettiasioita. Askartelukaupasta (mikä aarrepaikka!) löytyi arkkeina kaksipuolista tarrapohjaa. Sen avulla voi itse tehdä tarroja. Nuo tekstietiketit onkin tehty sillä. Eli printtasin etikettejä normaalille kopiopaperille, liimasin sen tarra-arkin toiselle puolelle, irrotin taustapaperin ja liimasin etiketin lasikippoon. Näistä tuli todella siistejä kun etiketin päälle ei tarvinut laittaa mitään. Kontaktimuovillakin etiketin liimaaminen onnistuu tietysti, mutta näin saa pidettyä etiketissä mattamaisen pinnan. Samaisesta puodista löytyi myös glittertarra-arkkeja. Siitä leikkasin tähden ja liimasin yhteen purkkiin. Hauska minusta tämäkin.


Kerrohan nyt mielipiteesi, mikä etiketeistä on sinusta parhain? Kotiraati on mielipiteensä kertonut, mutta olisi kiva kuulla myös sinun mielipiteesi.


Tein nuo tekstietiketit itse ja jos haluat tulostaa samanlaisia omiin kynttilöihisi tai johonkin muuhun käyttöön, niin laitan tähän linkin, josta pääset tulostelemaan. Mustan kynttiläetiketin voit ladata tästä klik ja valkoisen etiketin tästä kliketiklik. Olepa hyvä!


Ja hei, mitäs tykkäät kukistani? Ihastuin yhdessä fiiliskuvassa kuivuneisiin talventörröttäjiin, jotka näyttivät pronssin väristen koristeiden vierellä minusta aivan huippuhyviltä. Niinpä kävin hiukan retkeilemässä röhnäpellolla. Enpä olisi vielä joku aika sitten uskonut, että olohuoneemme pöydällä on tuollaisia "kukkia". Perhe ei usko vieläkään.

Mukavaa torstai-iltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


26 kommenttia:

  1. Ihania etikettejä! Sydämen saa tehtyä painamalla alt nappulaa ja näppäimistön sivulla olevista numeronäppäimistä numero kolmosta samaan aikaan ♥

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat etiketit olet näpräillyt! Mun on pakko ennen joulua kokeilla kynttilöiden valmistusta, ja täältäpä saa sitten upeat koristelut niihin. Kiitos!:) Oma suosikkini noista on mustalla pohjalla oleva teksti. Ei voi mitään, mutta tekstivillitys ei vaan mee mulla ohi...Huomasitkos muuten, että meillä oli samat heinät eilisissä postauksissa?;) Kun kerran kantaa kaikki omaisuutensa Prismaan ja Terraan, on pakko yrittää saada ees "kukkaset" ilmaiseksi.;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti käydä heti kurkkaamassa sun heinät ja niinpä olivatkin samanlaiset. Kaunis asetelma sinulla! Olen nauranut tätä kukka- ja kasvivalikoimaani; veivinsä heittänyt kummituskasvi ja nyt vielä näitä törröttäjiäkin. Arvaa onko pieniä paineita kun olen ollut nyt lähes kolme viikkoa kukkienhoitajana appiukon luona ;)

      Poista
  3. Oi kuinka ihanan näköiset etiketit! Nuo kukat(?) sopii muuten tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru! Ja eikös olekin hienot "kukat" ;) Valkoista seinää vasten tulisivat paremmin esille, mutta jotenkin noiden "pronssi"juttujen kanssa toimivat minusta superhyvin.

      Poista
  4. Oivoi, kiitoksia muistutuksesta! Olin ihan unohtanut että minunkin piti kokeilla näitä soijakynttilöitä :P

    VastaaPoista
  5. Heeei mikä idis! Ihan loistava, tosi kivoja kynttilöitä! :) Ja mun lemppariksi nousi heti tuo musta etiketti! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli mustalle jo kaksi ääntä - hyvä hyvä :) Sinun taidoillasi Jenni näihin saisi taiottua vaikka mitä ihanuuksia!

      Poista
  6. Musta etiketti on munki lemppari! Ja pakko testata ♥ Jes, nyt mäkin opin taas jotain uutta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustalla alkaa siis olla jo hiukan etumatkaa muihin nähden :) Kerrohan minkälaisia teit kun saat testattua Heidi K!

      Poista
    2. Iso pyörä pyörähti Heidi vasta aamulla ja hoksasin ykskaks mitä olit oppinut ♥♥ On tää aika mahtavaa ♥ ♥ ;)

      Poista
  7. Musta etiketti on paras ♥ Talventörröttäjät on niin makeita, mulla ne ovat yöpöydällä :) Ihan mahtava kuva tuo viimeinen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että jonkun toisenkin - ja etenkin sellaisen tyylitaiturin kuin sinä - mielestä törröttäjät ovat hienoja! Mustan etikettivalintasi olisin melkein voinut arvatakin Kati ;)

      Poista
  8. Kauniita kynttilöitä etiketteineen! Ylläri, pylläri....mustaan kallistun minäkin...mihinkähän mä olen kadottanut "väripalettini" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää olevan aika yksimielisesti kadotettu väripaletti rva Lahoa rautaa :)

      Poista
  9. Oliko perhe samaa mieltä kuin kommentoijat täällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perheen äänet jakautuivat täysin kaikille kolmelle - tilanne jäi siis kotiraadilla ratkaisematta ;) Onneksi minulla on teidät <3

      Poista
  10. Minä tykkään valkoisesta etiketistä eniten. Kiva blogi sinulla. Taidanpa tulla jäädäkseni. :) http://nainentalossa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, välillä vaihtelua mustaan ;) Lämpimästi tervetuloa Nainen tähänkin taloon! Toivottavasti viihdyt - täytyykin tulla vastavierailulle.

      Poista
  11. Kiitos kauniista vinkistä! Ihkut kuivanneet oksat, koiranputket maljakossa. Juuri tuota värimaailmaan rakastan! Hyvää viikkoa Anu! Syksy saapuu:) t; Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sait inspiraatiota ja idean Hanna! Tällä kelillä pitää oikeasti etsiä se syysfiilis kaikesta kauniista, lämpöisestä ja tunnelmasta. Syksy saapuu tosiaan - värikästä viikkoa sinulle!

      Poista
  12. Ihana blogi sinulla! ♡♡♡♡
    Musta etiketti on kaunis ja idea niiden tekoon hyvä. ♡
    Mahtaiskohan Sinellissä olla tuota kakspuoleista tarraa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hanne, kiva kuulla ♥ Sinellissä on niin suuri valikoima, että luulisi myös sieltä löytyvän tuota tarraa. Kannattaa kysäistä.

      Poista