Hurmausleivät. Niin, tämä ohje löytyi viime kesänä Oivariinimainoksesta. Kunhan rosmariinia löytyy pihalta, löytyvät ainekset näihin leipiin oikeastaan aina kotoa. Leivät sopivat salaatin kaveriksi tai sitten ihan sellaisinaan herkuteltaviksi. Ja näihin leipiin hurmaannutaan...
* * * * *
HURMAUSLEIVÄT
patonkia tai maalaisleipää viipaleina
100 g Oivariinia
3 rkl hunajaa
1 rkl tuoreita rosmariinin lehtiä silputtuna
Sekoita rosmariinisilppu, Oivariini ja hunaja keskenään. Levitä leipäviipaleiden päälle. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
* * * * *
Minun hurmaantumiseni kruunaantuu kun lisään valmiiden, rapeiden leipien päälle vielä ripsauksen sormisuolaa.
Ai miksikö nämä ovat hurmausleipiä? Mainoksen Vesa oli kuulemma hurmannut näillä aikoinaan naisensa ja vielä edelleen näissä leivissä maistuu pariskunnalle "se onnenaika kun he olivat juuri muuttaneet yhteen". Voiko tuollaisen tarinan jälkeen siis olla testaamatta miten omat hurmaamiset ja hurmaantumiset onnistuvat?
Hurmaavaa alkavaa viikonloppua!
Anu
ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi
Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta
Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa
uutisvirrassasi.
Tämä resepti pitää kyllä testata! Kiitos Anu :) Lisää vielä viinisuositus ;)
VastaaPoistaVoih, olen Kati tosi huono valitsemaan itse viinejä. Luotan Alkon myyjien suositteluihin, joten ehkä on varmempaa kysyä ammattilaiselta. Voin itsekin kysyä muistaessani kun käyn seuraavan kerran ja vinkata vastauksesta tässä ;)
PoistaIhana postaus! :-) Tosi hauska! :-)
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua!
Voi kiitos Seija :D Olen myöhässä näiden vastailujen kanssa, joten oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!
PoistaIhana, yksinkertainen resepti! Näitä täytyy tehdä lauantain tapaspöytään!
VastaaPoistaKiitos mainiosta reseptistä.
Toivottavasti leivät onnistuivat Teija! Tapaspöytäänhän nämä sopivatkin ihan mahtavasti.
PoistaJo pelkkä ainesten luettelo saa ainakin tämän ladyn hurmaantumaan - rosmariini kun sattuu olemaan yksi mielimausteistani;) Täytyypä testata - kun näyttäisivät olevan vielä niin simppeleitä tehdä, että tämä tumpelokokkikin saattaa onnistua - kiitos:)
VastaaPoistaRosmariinin tuoksu on jo tosiaan sellainen, että se saa minutkin hurmaantumaan Lady of The Mess ;) Tätä helpommaksi ei resepti tosiaan enää oikein voi mennä - mutta onneksi yksinkertaiset ohjeet ovat monesti niitä parhaimpia.
PoistaOi, ovatpa herkullisen kuuloisia, menee kyllä heti huomenna testiin, kun saadaan odotettuja vieraita. Ihanaa viikonloppua!
VastaaPoistaToivottavasti Riikka pidit leivistä - ja vieraat myös ;) Helteistä alkanutta viikkoa sinulle!
PoistaJoo, näitä kuolasin jo viime kesänä Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan kuvista, ja näköjään kuolaaminen jatkuu sun kuvista.;) Joku loppukesän ilta mä teen näitä! Kiitos muistutuksesta!:)
VastaaPoistaVaaleanpunaisen hirsitalon Marja taitaa olla tosiaan yksi hurmautuneista ja hänen kuviaan ei voita mikään :)
PoistaNams mums, näyttää ja kuulostaa hyvälle. Näitä täytyy päästä kokeilemaan. Ootko muuten kokeillut muilla yrteillä?
VastaaPoistaJa maistuvat myös hyviltä Minttu ;) Leivät toimivat varmasti muillakin yrteillä tai vaikka yrttisekoituksellakin. Enpä ole tullut ajatelleeksikaan, mutta hyvä vinkki, täytyykin testata! Kiitos.
PoistaSlurps, must try!! Hurmaannuttavaa viikonloppua! :)
VastaaPoistaToivottavasti Kaisa sinulla oli hurmaannuttava viikonloppu - yhtä hurmaannuttavaa alkanutta viikkoa myös ;)
PoistaKiitos ohjeesta ja tätä täytyy ehdottomasti kokeilla :))
VastaaPoistaYrtit ovat ihania - kannattaa testata S!
PoistaLupaava ja mukavan simppeli resepti!
VastaaPoistaTähän ei tosiaan montaa työvaihetta tarvita rva Lahoa rautaa :) Helppoa, nopeaa ja hyvää.
PoistaOi että, tämä kuulostaa tarpeeksi simppeliltä mutta herkulliselta juuri minulle!
VastaaPoistaTestailemaan vain Maikki! Onnistut varmasti - ja toivottavasti hurmaannutkin ;)
Poista