lauantai 5. heinäkuuta 2014

Mummo siitä tuli

Tänään on juhlittu: Mummon ristiäisiä - ja ehkä hieman myös hääpäivää. Pitkästä aikaa on ollut oikein kunnon kesäinen päivä ja voi miten tästä lämmöstä ja valosta nyt nauttii!


Sain Facebookin puolelle räsymattotuolipäivitykseeni kommentin, jossa Kotilaiturin Kati vinkkasi, että tällaisilla räsymattolököilypaikoilla pitää olla nimi. Valinta ei ollut vaikea; Mummo meidän räsymattotuolistamme tuli. Mummon syliin on tästedes hyvä kellahtaa ja vaikka antaa pieni halikin. Lapset tosin olivat sitä mieltä, että nimi oli tylsä, mutta tällä kertaa otin päätösvallan ihan vain itselleni.


Tänään on myös 11. hääpäivämme. Jos kelataan aikaa taaksepäin nuo vuodet, niin tähän aikaan illasta olin tuore, onnellinen vaimo. Vihkimisemme oli tarkoitus suorittaa Turun Pikisaaren Meripaviljongin terassilla, ulkona siis, mutta suunnitelmaamme tuli muutos kun hoksasimme, miksi juuri kyseinen viikonloppu oli vapaana muuten niin suositussa juhlapaikassa. Vastarannalla oli samanaikaisesti Ruisrock.


Vihkimisemme siirtyi siis sisälle, mutta harvalla on ollut niin tasokasta musiikkia häissään kuin meillä oli. Sisällä oma bändi - ulkona istuvia viihdyttivät vastarannan vaihtuvat bändit. Alkujärkytys oli iso, mutta onneksi talossa oli hyvät äänieristeet, joten ulkobändit eivät millään tavalla häirinneet sisäelämää. Päinvastoin, ne toivat ihan oman hauskan lisänsä juhliimme.

Nyt ajattelin laskea itselleni jalkakylvyn ulos, siirtää Mummon ilta-aurinkoon ja kaataa itselle ja miehelle hieman mansikkakuohuvaa laseihin. Nautinnollista lauantai-iltaa sinullekin!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

35 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoista hääpäivää <3
  Ja elämässähän pitää ollakin vähän yllätysrokkia :) Skål!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati <3 Yllätykset ovat elämän suola (ja sokeri) :) Ja skål sinnekin suuntaan!

   Poista
 2. Onnea hääpäiväänne! ♥ Ihana tuo Mummo! Mulle olikin vielä uus tuttavuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Teijuliini <3 Mummo on tosiaan meidän perheen uusin jäsen ;) Mukava oli istuskella Mummelin sylissä ja pehmitellä kantapäitä ilta-auringon jalkakylvyssä.

   Poista
 3. Onnellista hääpäivää teille! Ihania muistoja tärkeästä päivästänne, jonka varmasti te ja vieraanne muistatte ikuisesti <3.

  Ja ihana tuo Mummo! Meille on tulossa virkattu tuoli samaan tyyliin. Kunhan virkkaaja jaksaisi jatkaa urakkaansa ;)

  Ihanaa iltaa, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme ihana -sanaa samassa kommentissa. Hah! Mutta ymmärsit varmaan pointin kaikkien adjektiivien keskeltä ;)

   Poista
  2. Ei meillä lasketa Jutta ihania <3 Välillä niitä tulee kylvettyä ihan liian paljon itsekin ;) Kiitos onnitteluista - päivä oli kyllä tosiaan sellainen, jonka muistaa aina. Tsemppiä koukkuiluun - teidän tuolista tulee varmasti upea! Muistathan antaa sillekin nimen ;)

   Poista
 4. Mukavaa hääpäivää!:) Hauskoja hääpäivämuistoja.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina K <3 Sitä haluaisi suunnitella tärkeän päivänsä tarkasti, mutta toisaalta juuri nuo yllätykset tekevät monet niistä asioista, jotka muistaa kaikkein parhaiten myöhemmin.

   Poista
 5. Hienon nimen mummo sai :) Ihanaa hääpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummo on aika itsestään selvästi Mummo kun miettii mistä matto on lähtöisin. Kiitos JohannaL onnitteluista!

   Poista
 6. Oikein ihanaa hääpäivää <3

  Tänään on myös veljeni ja vaimonsa, ja miehen veljen ja vaimonsa 11. hääpäivä :) Aikamoinen sattuma!

  Meitä ei Ruisrock olisi häirinnyt, sillä aikoinaan sanoimme papille amen Provinssirockin saarilavalla festarisunnuntaina. Jotkut ehkä pitävät tätä typeränä, mutta koska rock on iso osa meidän elämää ja Provinssi ollut meille jo vuosia tärkeä tapahtuma, oli tämä vihkipaikka paljon enemmän meidän näköinen kuin mitä kirkko olisi ollut :) Harmi vaan, että lavarakennelma poltettiin jokunen aika sitten, mutta onneksi Törnävän saari on ja pysyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska yhteensattuma tosiaan, yhdensientoista hääpäivien ruuhkaa :) Onnea hääpäiväkaimoille!

   VAU, teillä on ollut sitten ihan mahtavat häät! Jos joku pitää typeränä, niin pitäköön, on ihan loistavaa pitää rohkeasti omannäköiset häät. Minä toivoin alunperin vihkimistä laiturilla meren äärellä. Siitä suunnitelma vaihtui sitten tuonne Meripaviljongin terassille - ja siitä vielä sattumien summana sisälle. Oikeasti Ruisrock ei loppuviimeksi tosiaan häirinnyt yhtään, päinvastoin. Kuten sanottu, harvalla on ollut niin monta niin nimekästä esiintyjää omissa juhlissaan ;)

   Poista
 7. Voi kun oli hauskasti hämmentävä tuo postauksen ensimmäinen lause :) Piti samoin tein klikkailla auki ja lukea. Hauska tapaus tämä mummo! :)

  Ihanaa hääpäivää teille ♥ ♥ Kauniita vuosia myös tulevaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon Jenni, että Mummo aiheuttaa vielä useampiakin kertoja hauskoja tilanteita etenkin Mummon tarinaa huonommin tunteville. Tänäänkin kun istuin säkkituolissa, huikkasi kuopus, että ai, sä olet täällä Mummolla tai jatkossa kun siirtelemme Mummoa aina sinne missä tapahtuu. Pienestä se ilo lähtee ;) Kiitos kauniista onnentoivotussanoistasi <3

   Poista
 8. Ihan mahtava mummo, kyllä tuossa kelpaa nauttia auringosta! :)
  Ja ihanan hääpäivän toivotukset näin hiukan jälkijunassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummo on tosiaan mahtava Jenni! Tänäänkin sillä on köllötellyt useampikin nauttimassa auringosta :) Kaunis kiitos onnitteluista <3

   Poista
 9. Onnea hääpäivän johdosta :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana mummo ♡ tosi hauska :-)

  Iloista hääpäivää jälkikäteen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummosta on Seija tullut jo heti rakas perheenjäsen ;) Kiitos myös sinulle onnitteluista <3

   Poista
 11. Näyttää niin kutsuvalta tuo mummo ja onnea myöskin täältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummon syli on Suffeliini aina avoinna sille, joka siihen haluaa kiivetä ;) Kiitos kaunis onnitteluista <3

   Poista
 12. Mummo on hyvä nimi! Toi on oikeesti niin hieno!! Hah, hauska muisto hääpäivästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää rva Lahoa rautaa, että tuo Mummo on ihan loistojuttu - ja nimi kruunaa sen ja on jo nyt tuonut hauskoja tarinoita tuolin (en mä enää edes osaa sanoa tuolin, minkä tuolin, sehän on MUMMO) ympärille ;) Juu, nyt nuo hääpäivämuistot jo naurattavat, mutta silloin suunnitteluvaiheessa ei ollut itku kaukana. Onneksi asioilla on taipumus järjestyä!

   Poista
 13. OnneaOnnea 11. hääpäivän johdosta! :)

  VastaaPoista
 14. Ihanaa hääpäivää!!!

  Ihanan tuo mummokin, niin persoonallinen köllähdyspaikka! <3

  VastaaPoista
 15. Mummo on ihan täydellinen nimi tuolle ihanalle lekottelupaikalle!

  Ihanaa hääpäivän iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös Teija ;) Nimi ei paljon totuttelua kaivannut, sillä nyt Mummoa kutsutaan jo tosiaan Mummoksi. Kiitos onnitteluista <3

   Poista
 16. Paljon onnea 11. hääpäivän johdosta! Hieno saavutus. Hauska sattuma tuo Ruisrock ja uskon, että bileet olivat varmasti hyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vivi <3 Selvisi tosiaan syy miksi juuri tuo päivä oli varattu kun paikka oli koko muun kesän jo buukattuna ;)

   Poista
 17. Kiva hääjuttu! :) Ja ihana mummo, tosi symppis! :)

  VastaaPoista