maanantai 14. heinäkuuta 2014

Åblogit, mitkä ihmeen Åblogit?

Olet ehkä huomannutkin, että blogin reunaan on ilmestynyt uusi kuva, Åblogit. Alkuun tuo kuva ei johtanut mihinkään, mutta hetken aikaa siitä on päässyt klikkailemaan itsensä eteenpäinkin ja Åblogien arvoitus on ratkennut.


Keväällähän etsintäkuulutin yhdessä Projekti Verkaranta-blogin kanssa Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajia, joita sitten löytyikin. Vieläpä yllättävän paljonkin. Kesäkuun alussa tapasimme ensimmäisen kerran ja Åblogit sai alkunsa. Aktiivinen ryhmä laittoi heti hihat heilumaan. Uudelle ryhmälle tarvittiin tietysti nimi ja Aaltoi-blogin Sonja keksi tuon Åblogit-nimen. Samoin tarvittiin ryhmälle tunnus ja logoksi valikoitui Rintsikka-blogin Petterin suunnittelema logo.

Jos olet kiinnostunut Turun alueen sisustus- ja lifestyleblogeista, tunnistat ne vastaisuudesta tuosta logosta. Logoa klikkaamalla pääset Åblogien upouudelle yhteiselle kotisivulle ja sieltä löydät kaikki verkostoituneet blogit ja linkit niiden uusimpiin päivityksiin. Ryhmässä on monta aivan ihanaa blogia, jotka ovat jääneet pysyvästi ainakin minun lukulistalleni. Kannattaa siis käydä tutustumassa.

Åblogeille on perustettu myös oma Facebook-sivu. Käy ihmeessä klikkaamassa itsesi tykkääjäksi myös sinne jos asia kiinnostaa.

Meillä alkoi nyt perheen yhteinen kahden viikon pituinen loma. Postaustahtiin on luvassa siis entistä rauhallisempi kesätahti. Oikein ihania kesäpäiviä sinulle! Toivotaan, että aurinko jaksaa helliä meitä, vaikka sateitakin on lupailtu. Toisaalta pienet sateet tuskin häiritsevät tällä hetkellä - luonto ainakin kiittää.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

21 kommenttia:

 1. Hienoa, kun olette niin aktiivisia, ja verkostoituminen, siitä voi olla paljon iloa ja hyötyä sekä bloggaajille, että lukijoille. Välillä musta tuntuu, että täällä Lahden seudulla on TOSI vähän bloggaajia. Tiedän lisäkseni kai vain neljä...Täytyypä käydä kurkkimassa lisää luettavaa.:)
  Hauskoja lomapäiviä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon Taina K aivan valtavasti verkostoitumisen voimaan. Yhdessä ollaan paljon enemmän kun yksin. Minäkään en tiennyt ennen Åblogeja kuin aivan muutaman blogin, joita kirjoitetaan tällä suunnalla. Kummasti niitä kuitenkin löytyi :) Ihania kesäpäiviä sinullekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos S <3 Ihania kesäpäiviä myös sinulle!

   Poista
 3. Sinä jo ehdit tehdä tämän ♡ itse olen niin jälkijunassa ettei logokaan ole vielä ilmestynyt :) eiköhän se tänään jo blogista löydy :)

  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, aina välillä tulee tällaisia itsenkin yllättäviä nopeampia toimimisia ;) Onneksi nämä ovat tällaisia aikatauluttomia juttuja, jotka voi tehdä silloin kun itsellä on sopiva aika. Kauniita kesäpäiviä sinullekin <3

   Poista
 4. Tosi hienoa :-) nuo on hienoja juttuja :-)

  Ihanaa lomaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat hienoja juttuja ja todella antoisia kaikille osapuolille :) Kiitos lomatoivotuksista ja ihania kesäpäiviä sinullekin Seija <3

   Poista
 5. Todella mielenkiintoisia blogeja ja innokkaita kertomaan kaikesta kiinnostavasta :)
  Kiitos Anulle ja Jutalle ideasta lähteä keräämään meitä bloggaajia kokoon. Kivoja juttuja tulossa blogiemme kautta! Ihanaa lomaa ja auringonpaistetta aikatauluttomuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta Kati, että monet näistä blogeista ovat tosiaankin innokkaita vinkkaamaan kiinnostavista asioista ja ainakin minä olen napannut useammankin vinkkikopin jo nyt kesän aikana :) Åblogien tulevaisuus näyttää tosiaan aurinkoiselta ja mielenkiintoiselta! Mukavaa arjen alkamista sinulle <3

   Poista
 6. Olen niin innoissani Åblogeista! Olen löytänyt ryhmän kautta paljon mielenkiintoisia blogeja ja tutustunut upeisiin ihmisiin niiden takana, kuten sinuun Anu <3
  Ihana aurinkoista lomaa koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Teija <3 On hauskaa, miten paljon ryhmässä on omaa mielenkiintoa vastaavia blogeja ja miten huipputyyppejä niiden takana. Kiitos lomantoivotuksista - ja samoin, ihanaa kesän jatkoa teidänkin perheelle!

   Poista
 7. Todella iso kiitos teille puuhanaisille homman käynnistämisestä!!
  Aurinkoista lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiitellä - ihan mahtavaa, että olet lähtenyt mukaan! Upeita kesäpäiviä sinullekin!

   Poista
 8. Onpa aivan mahtava idea, että näiden hoodien bloggareilla on oma sivusto!! Täälläkin olisi yksi 50km:n päässä Turusta asuva sisustus- ja lifestylebloggaaja (jonka blogi on kyllä aivan pienoinen). :) Onpa sinulla muuten upea blogi, pitääpä liittyä lukijaksi! Mukavaa lomaa perheellesi, ja auringonpaistetta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan Kaisa A, sekä Arjen timantteihin, että Åblogeihin! Kiitos kauniista sanoistasi. Kävinkin jo äsken vierailulla sinun blogissasi ja sinne jäin minäkin ;)

   Poista
 9. Kuulostaa mahtavalta ja upea teidän logonnekin!
  Ihanaa lomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut tosiaan huippuhienoa tutustua toisiin alueen bloggaajiin ja juu, olen samaa mieltä Jenni, että logosta tuli upea. Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 10. Oi, tämänhän kuulostaa todella upealta, taatusti jään lukijaksi tänne sekä ehdottomasti myös Åblogeihin! Ihanaa päästä tutustumaan uusiin upeisiin blogeihin ja ennenkaikkea omilla nurkilla oleviin! Kaikki kun tuntuu täällä blogistaniassa olevan niin pääkaupunkikeskeistä:)
  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Riikka lukijaksi ja Åblogeihin! Oman alueen blogien lukemisessa on tosiaan ihan oma viehätyksensä ja niistä näyttää saavan kivoja vinkkejä paikallisiin juttuihin. Kaunista kesää sinullekin!

   Poista
 11. Ja juuri kun mietin, että eikö meillä Turun alueen bloggaajilla ole mitään yhteistä sivua ja onneksi jossain blogissa asiasta mainittiin ja löysin tänne tutustumaan aiheeseen :)

  VastaaPoista