maanantai 16. toukokuuta 2016

Ihania vaatteita ja asusteita | MARUDESIGN

Olen monesti kertonut, miten ihailen ja arvostan pienyrittäjiä. Meidänkin perheemme arki pyörii perheyrityksen ympärillä ja tiedän mitä se vaatii - ja toki myös antaa. Entistä enemmän kunnioitan niitä yksinyrittäjiä, jotka tähän maailman aikaan aloittavat työnsä ja saavat luotua jotain upeaa. Näiltä ihmisiltä ei puutu ainakaan sisua.




Yksi tällainen yritys on Marudesign, joka täytti tänä keväänä kaksi vuotta. Marudesignin tähtikorut ovat monelle tuttuja ja jossain vaiheessa kirjoitinkin blogissa tarinasta Marun tähden takana.




Marudesignin syntymäpäiviä juhlistettiin ihanassa Viiniravintola E.Ekblomissa Aurajoen rannalla Turussa. Tuo upea kellarimainen ravintola antoi juhlalle ja sen muotinäytökselle upeat puitteet. (Kannattaa käydä lasillisella tai vaikka haukkaamassa jotain herkullista jokikävelyn lomassa jos Turussa liikut!)

Marun tarina on tosiaan lähtenyt tähtikorusta, mutta viime aikoina valikoima on täydentynyt laukkumallistolla, tarjottimilla, erilaisilla huiveilla, pipoilla ja nyt aivan viimeiseksi myös ikiomalla vaatemallistolla. Vaatteet on suunniteltu nerokkaasti ja niitä on vain yhtä tai kahta kokoa, mutta mallit ovat sellaisia, että koot riittävät S-kokoisesta XL- (ellei jopa XXL-)kokoiselle asti.






Puseroiden ja mekkojen materiaali on miellyttävän tuntuista viskoositrikoota, joka on niin painavaa, että se laskeutuu kauniisti, mutta myös armeliasta meille kurvikkaammillekin, etteivät kaikki vatsan makkarat paista kilometrien päähän. Tuotteet ovat yksinkertaisia, vailla mitään krumeluureja, mutta esimerkiksi näissä pitkähihaisissa MOON-paidoissa on glitterpainatukset hihoissa tuomassa pientä jujua.






Pitkä maksimekko oli yksi suosikkini. Sama mekko toimii upeasti tennareiden tai sandaaleiden kanssa rentona kesämekkona, mutta toisin asustettuna myös hyvinkin kesäjuhlien asuna. Vieläpä mukavana sellaisena.








Marun tuotteet valmistetaan Suomessa ja siitä iso hatunnosto. Vaatteet ompelee ompelija ajatuksella ja laukutkin tehdään Turussa. Tuo alapuolen kuvassa oleva valkoinen Power-paita (löytyy myös muissa väreissä ja pitkähihaisenakin) on muuten kiva lahjaidea vaikka kevään valmistujaisiin. Sillä voi antaa valmistujalle (tai ylipäätään lisäenergiaa) tarvitsevalle tsemppiä tulevaan. Power-paita päälle ja pystyt mihin vain ♥









Marun pilke silmässä sanoma "Kaikki mitä on tullut on mennyt nyt uusiin tuotteisiin, tehkäähän ostoksia!" on hyvä muistutus meille kaikille. Tuetaan kotimaista, tuetaan pieniä ja tehdään oikeita valintoja. Marun uudesta verkkokaupasta löydät nämä kaikki uutuudet, vaatteetkin.

Ugh, olen puhunut minäkin ja ihan ilman blogiyhteistyötä :) Tämä asia on vain niin lähellä sydäntäni. Kuvien suppuraisuudesta pahoittelut. Tunnelmallisen Viiniravintola E.Ekblomin valaistus on tehty nautiskeluun, ei harrastelijakuvaajan valokuviin.

Poweria alkaneeseen viikkoon ja ONNEA vielä Marudesign!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien Fb-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

18 kommenttia:

  1. Onnea Marudesing, upeita asuja. Ovat yksinkertaisen tyylikkäitä! Ja todella, pitäisi enemmän suosia suomalaisia sillä meillä on täällä mahtavaa osaamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin makuuni Marun vaatteet sopivat ihan täydellisesti. Ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä kuten sanoitkin, mutta pieni glitterpainatus antaa hauskan jujun.

      Suomessa on tosiaan hienoa osaamista. Kannatetaan sitä niin kauan kuin meiltä vielä löytyy kotimaassakin tehtyjä tuotteita :)

      Poista
  2. Tuo maximekko on upea <3
    Onnea Marudesing:lle!

    VastaaPoista
  3. Oi, kiitos vinkkauksesta! Nuo tähtikorut onkin tuttuja, mutta vaatteet ja asusteet uusi juttu minulle. Tuo maksimekko lähteekin heti tilaukseeen.
    Energistä viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että teit mieluisan löydön :) Se maksimekko on tosiaan aivan ihana ja monikäyttöinen ja matsku todella miellyttävän tuntuista!

      Poista
  4. Hyvä postaus! Niin hieno juttu tuo valmistettu Suomessa!! Täytyypä perehtyä tarkemmin tuotteisiin. Kiitos vinkistä, Anu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaisia brändejä on vielä jonkun verran, mutta oikeasti Suomessa valmistettuja tuotteita loppujen lopuksi suhteessa melko vähän. Nämä Marun tuotteet ovat meille Turun seudun ihmisille vielä kaikinpuolin todellisia lähituotteita :) Käy Celia C ihmeessä tutustumassa!

      Poista
  5. Olen monesta eri somekanavasta ihastellut heidän tuotteitaan. Maximekko on kyllä ihanan näköinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marudesignilla on tosiaan Facebookissa ja Instassa kivasti kuvavirtaa. Maksimekon lisäksi tuo lyhyempi mekko on tosi ihana. Menee mekkona, mutta myös legginsien tai kapeiden housujen kanssa tunikana.

      Poista
  6. Tuo Marun maximekko on minullakin hankintalistalla... materiaali on ihan mieletön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Materiaali on tosiaan ihanaa: laskeutuvaa ja uskomattoman pehmeää. Maksimekosta haaveilen minäkin Frida...

      Poista
  7. Oijoi miten ihania uusia tuotteita Marun valikoimissa onkaan! Tuollainen maksimekko olisi niin iiiiihana, pitääkin mennä kurkkimaan lisätietoja nettikaupan puolelle.

    Kivaa viikon jakoa Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on Teija, paljon ihania uutuuksia! Tuo maksimekko olisi sinulla varmasti tosi upea. Minulla on ihan ensimmäisenä haavelistalla pitkähihainen MOON-paita, mutta heti sen perässä tuo maksimekko. Kivaa viikkoa ♥

      Poista
  8. Mallisto on super ja Maru vieläkin superimpi ♥ Musta tunika lähtee täältä tilaukseen! Materiaali on niin huippujees ja mallit ajattomat, kaikille sopivat ja naiselliset.
    Jaan kanssasi niin tuon pienyrittäjäajattelun, itsekin yrittäjänä, yrittäjien lapsena ja vaimona. Meidän on hyvä miettiä ostoksia ja tukea pieniä toimijoita, käsillään tekeviä, kuten kaveria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä voisi olla taaskaan enempää samaa mieltä kanssasi ystäväni ♥ Sekä Marun mallistoista, että yrittäjäasiasta. Terveisin yrittäjän tytär, vaimo ja yrittäjämiehensä työkaveri :)

      Poista
  9. Onnea Marudesign! Hatunnoston arvoinen suoritus!
    Kylläpä on tyylikkäitä asuja ja kuitenkin niin reippaita. Ja tuo viskoositrikoo on hieno materiaali. Tuo valkoinen mekko on hurmaava.
    Kiitos hienosta esittelystä! Kävinkin jo kurkkaamassa ja pohtimassa Marun verkkokaupassa näitä ihanuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marudesignin uusi vaatemallisto on tosiaan tyylikäs ja ihanan monikäyttöinen. Kiva, jos sait postauksesta inspiraatiota Tuula!

      Poista