keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Voittaja on selvinnyt | Teija Helin Design

Teija Helin Designin säilyttimen arvonta on ratkennut. Arvontaan osallistui yhteensä 33 henkilöä erilaisilla määrillä arpoja. Kaunis kiitos kaikille osallistujille!
Teijan säilyttimet ovat monikäyttöisiä ja se selvisi kommenteistakin. Säilyttimiä suunniteltiin kodinhoitohuoneeseen, wc-tiloihin, mökille, kylppäriin, eteiseen, lapsen huoneeseen, vauvan hoitopisteelle, keittiöön... Säilytysjuttuja ei voi olla liikaa - vaikka Konmarin opit ehkä toisin sanovatkin.
Mutta, joko haluatte kuulla voittajan? Random.org suoritti arvonnan ja voittajaksi valikoitui Hannele Ruusukummusta. Lämpimät onnittelut! Laitathan minulle osoitetietosi arjentimantteja(at)gmail.com, niin lähetän säilyttimen uuteen kotiinsa teille.
Mikäli säilyttimet tai Teijan muut ihanat tuotteet jäivät kaivelemaan, löytyy Teija tulevana viikonloppuna, lauantaina 7.5. klo 11-17 Turku Design Festivalin kevätmarketista Turun VPK-talolta. Tapahtuma on varmasti käymisen arvoinen ja paikalla Teijan lisäksi paljon muitakin mielenkiintoisia näytteilleasettajia!

Mukavaa keskiviikkoiltaa ja huomista helatorstaita! Minullaon  huomiseksi luvassa odotettu retkipäivä ystävän kanssa ja lämpöinen uusi kokemus. Niistä lisää kun retki on tehty.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

8 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle.
  Aurinkoista keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, onnnittelut menevät varmasti perille :) Aurinkoista alkavaa viikonloppua sinulle ♥

   Poista
 2. Onnittelut voittajalle. Ihanaa keskiviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannelen puolesta Tiina ja ihanaa äitienpäiväviikkistä ♥

   Poista
 3. Onnea voittajalle ja kiitos Anu sulle arvonnasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS Teija sinulle ihanasta arvontavoitosta ja mukavaa markkinatapahtumaa sunnuntaina ♥

   Poista
 4. Kiitos paljon!! Ihanan palkinnon voitin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun otit osaa arvontaan Hannele ja onnea vielä! Paketti lähtee sinulle ihan hetikohtapian :)

   Poista