maanantai 30. marraskuuta 2015

Huomenna on joulukuu

Ensimmäinen adventti ja virallinen pikkujoulusunnuntai on takana, huomenna alkaa joulukuu. Tuntuu ihan uskomattomalta. Minne marraskuu hävisi?




Ensin sitä himmailee, eikä päästä sisäistä joulumopoaan käyntiin. Yhtäkkiä huomaa, että joulu lähestyy valtavaa vauhtia ja alkaa tulla jo hoppu, jotta ehtii tehdä kaiken mitä haluaisi. Käykö muille näin? Onneksi ainakin omissa joulunalusperinteissäni on paljon sellaisia asioita, joita on kiva tehdä, mutta ei pakko. Jos näyttää ettei aika riitä eikä ehdi, niin tekemisiä karsitaan.






Koti on alkanut pikkuhiljaa pukeutua jouluasuun. En tiedä paljonko meille tulee tänä vuonna tonttuja, mutta erilaisia jouluvaloja ja kynttilöitä laitetaan esille ja päälle vähitellen enemmän.

Meille on tullut myös uusi väri. Ihastuin tuohon vihreänharmaaseen väriin ja rosettiin ja isoon lasipulloon ja ja ja... Kotilaiturilla käydessäni. Pidän väristä kovasti ja se sopii näihin jouluasetelmiini, mutta uskon, että silmä lepää siinä myös joulun jälkeen.




Mukavaa marraskuun viimeistä! Meillä aletaan nyt keksiä tekemisiä perheen yhteisten tekemisten joulukalenteriin. Tuo kalenteri toimi viime vuonna loistavasti ja nyt se päätettiin toteuttaa uudelleen. Ja vaikka aluksi tuntui, että teemme kalenteria tosi viime tipassa, paljasti tuo viimevuotinen postaukseni, että taidammekin olla siihen verrattuna vallan hyvissä ajoin liikenteessä.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

14 kommenttia:

  1. Tosi kaunis maljakko tuolla pikkukuusella, kaunis väri.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullohullu ei päässyt tuon(kaan) pullon ohi Kotilaiturilla - pidän siitä itsekin kovasti Outi :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  2. Mä olen niin iloinen, että marraskuu on ohi. Ei meinaan ollut hirveän suotuisa !!

    Mukavaa iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh. Toivotaan, että joulukuusta tulee parempi kuukausi S ♥ Ei sillä, että itsekään marraskuuta niin kovasti ikävöisin... ;)

      Poista
  3. Ihan huippu juttu tuo teidän joulukalenteri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Teidän kalenterissa näytti olevan saman tapaisia tekemisiä mukana. Meillä tytsät on vain sen verran isompia, että oli kiva ottaa heidät mukaan toteuttamaan kalenteria. Tulee itsellekin hauskoja yllätyksiä sitten joulukuun aamuissa :)

      Poista
  4. Ihanan raikkaita ja jouluisia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S.H ♥ Jännästi nuo havut ja valot tuovat joulun tuntua, vaikka muuta jouluista ei vielä olekaan.

      Poista
  5. Kauniit värit kuvissasi! Tuo vihreänharmaaväri on ihana. Meillä tänä vuonna - ainakin suunniteltiin - on tulossa vaaleampi joulu kuin muina vuosina. Ennen ollut enemmän punaista ja kultaa, mutta kun vaihdoin olohuoneen verhot vaaleiksi, niin "siitä se ajatus sitten lähti" :)
    Ihanaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se ajatus tuppaa lähtemään Pia - tiedän tunteen aivan täysin :D Minulla se lähti Kotilaiturin uuden kaupan takaseinästä ja tuosta rosetista... Olen huomannut, että ainakin minulla tällaisina vuosina kun lunta ei ole, ovat joulukoristeet ja kukat valkoisempia. Lumijouluna sisälle hakee taas enemmän väriä. Ihanaa joulunalusaikaa sinullekin ♥

      Poista
  6. Mulla tuo joulun rakentaminen alkoi jo Lokakuusta jotta kerkeää tarpeeksi nauttimaan :D Tontut istahteli kaappien ja hyllyjen päälle marraskuun alussa ja nyt sitten kuusikin jo nököttää tuoksumassa tuossa olkkarin nurkassa! Mutta vielä riittää puuhaa, eiköhän tässä kuitenkin kerkeä ja niinkuin sanoit, jätetään pois jos ei kerkiä. Ihanan kuuloinen tuo teidän yhteinen joulukalenteri, hieno idea, täytyy laittaa korvan taakse seuraavaan jouluun ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat olla Jouluihminen isolla jiillä :) Ihanaa! Minullakin oli elokuun viimeisenä päivänä jo joulukonserttiliput ja joulukiireenliennytysportviini hankittuina, mutta sen jälkeen tuli taukoa ehkä marraskuun puoliväliin asti. Nyt mennään taas. Jotenkin joulusta on ihana nauttia näin etukäteen, valmistellen. Joulun jälkeen koristeissa ei ole enää samaa tunnetta.

      Poista
  7. Vihreänharmaa <3 Oikein kaunista olet taas laittanut ja kalenteri-ideasi on hieno!
    Mukavaa joulukuuta sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianna ♥ Enpä olisi vielä kuukausi sitten uskonut, että tuo vihreä on näin mieluisa väri nyt. Ihanaa joulukuuta sinullekin!

      Poista