perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulutunnelmia

On tämä joulunaika vain ihanaa aikaa. Tiukka rutistus joulunaluspäivinä, mutta sen jälkeen saakin olla pyhät ihan vain rauhassa ja leppoisasti. Harvemmin palaan viikonloppuaamuisin enää aamiaisen jälkeen sänkyyn, mutta joulupäivän aamuihini se kuuluu. Eilenkin nappasin vielä kahvimukin ja ystävältä saamani kirjan mukaani ja loikoilin sängyssä puoleenpäivään saakka. Aika ihanaa.


Vielä sunnuntaina kyselin privaattifacebook -sivullani mitä ihmettä teen kesäkukkaistutukselleni (tai oikeammin ehkä kesäheinäistutukselleni), joka oli lähes elämänsä kunnossa takaterassillamme. Kaksi päivää myöhemmin maisema oli täydellisen kauniissa joulukunnossa kunnon valkoisine lumihankineen. Heinät olin vienyt varaston puolelle. Katsotaan, selviävätkö siellä talvesta.


Tulevien päivien ohjelmassa on toivottavasti luistelua ja hiihtoa, joulupaketista löytyneiden isojen palapelien kokoamista, sekä tontun joulukalenterimme viimeiseen pussukkaan sujauttamien leffalippujen käyttämistä. Tai sitten ei. Tehdään sitä, mikä tuntuu hyvältä. Nyt nautitaan kiireettömyydestä.


Leppoisaa ja rentoa jouluviikon jatkoa sinullekin! Toivottavasti myös sinulla on ollut mukava joulunaika.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

24 kommenttia:

  1. Hyvää Tapaninpäivää! Täällä ollaan samoissa tunnelmissa. Oispa joulu ainaninen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin M! Niinpä ;) Toki eilen mietin pötkötellessäni, miksei näin voisi toimia muulloinkin kuin jouluna. Tekisi loppuviikolla viikonlopun ruuat valmiiksi jääkaappiin, hoitelisi kodin edes jonkunlaiseen siisteyteen ja ummistaisi silmät pyykkivuorelta ja muilta kotitöiltä ja nauttisi koko viikonlopun...

      Poista
  2. OIkein hyvää Tapaninpäivää! Kauniita tunnelmakuvia siellä otettu! Onhan tämä ihanaa, kun saa vaan olla ja loikoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinpa S. Ja nyt kun on vedetty lonkkaa pari päivää, on kiva jo alkaa pikkuhiljaa puuhastellakin jotain. Mutta ei vielä tänään ;)

      Poista
  3. Leppoisaa Tapania sinnekin. Täällä on ollut samanlaista fiilistelyä. On nautittu rauhallisesta olosta, leffoista ja kirjoista sekä hyvästä ruoasta. Elo on ollut juurikin sitä, mitä toivoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kovin yksimielisiä ollaan taas tekemisiltämme Anu. Lököily tuntuu kyllä hyvältä!

      Poista
  4. Voi miten kauniita ja tunnelmallisia kuvia. ♥
    Ihanaa tapania, meillä lähdetään nyt pulkkamäkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommenttisi oli Minna mennyt vahingossa roskaposteihin ja löytyi sieltä vasta nyt... Kiitos! Pulkkamäestä löytyi meidänkin sakki pyhien aikaan. Oli upeat ulkoilukelit.

      Poista
  5. Hyvää Tapaninpäivää täältäkin! Joulu on kyllä ihanaa aikaa! Rentoa oleilua ja herkuttelua...ihania kuvia olet räpsinyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Suffeliini! On tosiaan ihanaa viettää leppoisia pyhiä. Akut alkavat näyttää ainakin täällä jo aika hyvää lataustilannetta ;)

      Poista
  6. Ihania tunnelmia kuvissa. Mukavaa Tapaninpäivää!

    VastaaPoista
  7. Jouluinen kotinne näyttää niin kutsuvalta!
    Ihana kuva tuo, jossa komeilevat valkoinen tähti ja hopeiset
    kynttilänjalat, musta tausta luo kuvaan taianomaisen tunnelman.

    Mukavaa Tapaninpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija kauniista sanoistasi ♥ Mallailin tuota tähteä jos vaikka mihin ikkunaan, mutta oikein se ei sopinut kokonaisuuteen. Lopulta hoksasin laittaa sen nojalleen takan eteen ja siihen se istui minustakin hyvin. Tunnelmaa teidänkin perheen Tapaninpäivään!

      Poista
  8. Ihana joulu siirretty muistoihin ja nokka kinkusta kohti uutta vuotta ;). Kaunista joulua teillä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä oletkin ollut tehokas Katja! Meillä on viivytty joulun tunnelmissa vielä tähän asti. Tänään alkaa kuitenkin pieni palautuminen kohti huomenna (ainakin miehellä) alkavaa arkea. Mutta jep, nyt nokka tosiaan kohti uutta vuotta ja uusia kujeita :)

      Poista
  9. Kaunis tunnelma ja ihanat noi hopeanhohtoiset kynttilänjalat! Onneksi on pyhien perään vielä tämä vkonloppu.....saa lorvailla oikein huolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rva Lahoa Rautaa ♥ Tänä vuonna on ollut tosiaan ihanan pitkät pyhät ja jos jotain on tässä osoitteessa tehty kunnolla, niin lorvailtu todellakin. Hyvä niin.

      Poista
  10. Ihania joulukuvia ja muistoja! <3 Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Ihastuin noihin sun kattauskuviin.<3 Täytyy laittaa korvan taakse muistiin, että rosmariinia voisi käyttää vihreänä...ja mustat servetit näyttää tosi tyylikkäiltä!
    Mukavia välipäiviä Anu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina ♥ Pieni vihreä sopii minusta kivasti kattauksiin, mutta pihalta havuoksan nappaaminen ruokalautaselle ei ole oikein houkuttanut. Olin itsekin iloinen löytäessäni tämän idean. Mukavaa viikkiksen jatkoa sinullekin!

      Poista
  12. Ihania kuvia pyhiltä olet napsinut <3 on tämmöinen juhla pimeän talven keskellä aivan mahtava juttu! Ja vielä näin hyvät ulkoilukelitkin saatiin :)

    Iloisia välipäiviä sinne ja pian toivottavasti taas nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija ja niinpä, pieni lomapätkä valoineen ja tunnelmineen on kyllä ihan mahtava juttu talven keskellä. Mukavaa viikkoa - tammikuun lopussa olisi ainakin yksi mahdollisuus tavata :)

      Poista