perjantai 12. joulukuuta 2014

Kubetusta

Unelmiin uskominen ja rohkeasti niitä kohti kulkemaan lähteminen vaatii rohkeutta. Tuo kulkeminen voi olla upporikkaan ja rutiköyhän pelaamista, mutta isojen unelmien toteuttaminen vaatii joskus isoja riskejäkin. Ilman riskinottoa ei unelma ainakaan toteudu.


Olen muutamiin otteisiin jo aikaisemmin todennut täällä bloginkin puolella, että ihailen ihmisiä, jotka todella haluavat muuttaa unelmansa todellisuudeksi. Tällaiset ihmiset ovat inspiroivia esimerkkejä ja olen ollut onnekas, kun olen saanut tutustua useampiinkin rohkelikkoihin viimeisen vuoden aikana.


Joulunaluskuvissani on muutamaan otteeseen vilahtanut upea betonivalaisin kube. Mies kube-valaisinperheen takana on muotoilija Petri Seuri. Yksi näistä rohkeista. Pitkän tuotekehitysvaiheen ja yksityiskohtien hionnan jälkeen täysin käsityönä valmistettavat kubet on tuotu markkinoille tänä syksynä.


Kube on valmistettu betonista ja valaisinta saa pöytä-, seinä- ja kattomallina. Värejäkin on useampia. Suunnittelija on kiinnittänyt kovasti huomiota myös siihen, että valaisimen väri heijastaa valon kauniin sävyisenä ympäristöön. Itse pidän kovasti valaisimista, joista valo tulee epäsuorasti. Minusta ne ovat aivan parhaita tunnelman luomisessa - ja tällainen on myös kube. Pidän kovasti myös valaisimen eleettömän kauniista ulkomuodosta, joka minusta sopii lähes minkä tyyliseen kotiin tahansa.


Tässä yksi vinkki vaikka joululahjaksi tärkeälle läheiselle. Suositaan suomalaista ja kubetetaan kube kaikkien tietoon ♥

Lisää tietoa kubesta saat kuben kotisivuilta, josta löytyy myös tarinaa valaisimen takaa sekä lisää kuvia. Klikkaa ihmeessä itsesi myös kuben Facebook-tykkääjäksi, niin kuulet uusista käännöksistä heti ensimmäisten joukossa.

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Anu

Kirjoitus on tehty yhteistyössä kuben kanssa.

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


18 kommenttia:

 1. Onpa kaunis. Niin se vaan on, että less is more:)
  Rentoa viikonloppua, Anu♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin minustakin Lady. Tämän valaisimen kohdalla tuo pitää enemmän kuin paikkansa. Leppoisaa viikonloppua sinullekin ♥

   Poista
 2. Upea valaisin. Materiaali ja muotoilu ihan täysi kymppi. Ja joo, ihailen ja arvostan myös ihmisiä, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon ja ottaa riskejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kubeen on helppo ihastua ja valaisin mukautuu hyvin monenlaisiin ympäristöihin. Kympin annan minäkin Saga :)

   Poista
 3. Kubesta tuli kyllä yksi minun lempivalaisimista, rakkautta ensi silmäyksellä. Riskien ottaminen joskus kannattaa ja uskon vahvasti, että nämö valaisimet ovat tulleet jäädäkseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin uskon minäkin Laura. Aina hyvä tuote ei riitä, mutta tehdään me kaikki oma osamme siitä, että ihmiset löytävät tämän valaisimen ja muutkin kotimaiset design- ja käsityötuotteet.

   Poista
 4. Onpa upea! Ihan uusi tuttavuus mulle. Helppo veikata tälle valaisimelle menestystä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut ja varpaat ovat pysyssä minullakin Taina. Menestys ei ole ainakaan tuotteesta tai sen laadusta kiinni, niin viimeiseen yksityiskohtaan asti tämä valaisinperhe on hiottu.

   Poista
 5. Kaunis valaisin! Kube sopii hienosti kotiisi.
  Mukavaa viikonvaihdetta Anu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on minustakin Teija. Tätä valaisinta on ollut kiva siirtää asetelmasta toiseen. Kuten sanottu, erilaisissa ympäristöissä se näyttää aina omanlaiseltaan ja sopii hyvin monenlaisiin ympäristöihin. Kivaa viikonloppua sinullekin ♥

   Poista
 6. Aivan mielettömän kaunis valaisin ja kyllä tuollainen olisi tervetullut tänne meillekin!! Onnea upeasta yhteistyöstä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä valaisimessa yksinkertaisuus ja tyyli on viety minustakin huippuunsa. Tykkään kovasti minäkin S. Ja kiitos, kuben kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä.

   Poista
 7. Tuo "rikasta ja rutiköyhää" on tullut tutuksi kuluneiden vuosien aikana, kun mies halusi ryhtyä tekemään sitä, mitä haluaa :) Onneksi jonkin sortin tasapaino on saavutettu, yrittäjyyttä ei ole tehty tämän päivän Suomessa helpoksi. Kaunis valaisin, betoni puhuttelee aina karuudellaan ja yksinkertaisuudellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että teillä alkaa olla ainakin jonkinlainen tasapaino jo. Se on jo paljon ja vie oman aikansa. Yrittäjyys ei tosiaan olen helppoa. Helppoa ei ole sekään, jos työttömänä haluaisi testata oman ideansa toimivuutta käytännössä. Siksipä juuri iso hatunnosto kaikille, jotka tänä päivänä uskaltavat tehdä ratkaisun lähteä yrittäjän tielle. Iso peukku rva Lahoa Rautaa teidän perheen miehelle että tasapaino vakiintuu entisestään!

   Poista
 8. Upea valaisin, kelpaisi tännekkin!!! Nyt on muutenkin alkanut pitämään enemmän tuollaisesta rouheudesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne Suffeliini. Jotenkin tällä hetkellä sitä kaipaa kontrasteja kotiin. Betoni tuo sitä juuri kivasti.

   Poista