maanantai 11. elokuuta 2014

Onnellinen varastojen tyhjentäjä

Huh, olipa eilen huikea päivä! Alkukesällä syntynyt Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajien rinki Åblogit halusi tempaista vielä kesän aikana ja niin syntyi eilen järjestetty Åblogien kirpputoritapahtuma Vilkkimäen meijerin pihapiirissä Liedossa.

Kuva Teija Hakula, Onnen hetkiä paratiisissa -blogi

Kaksitoista bloggaajaa pääsi tulemaan paikalle ja mukana oli myös heidän kutsumansa ystävät. Yhteensä meitä oli 24 myyjää tavaroinemme. Tapahtuma alkoi klo 15, mutta jo klo 13 paikalle alkoi valua innokkaita ihmisiä kiertelemään aluetta. Mutta... kun kello tuli kolme, oli paikalla niin käsittämätön vilske ja kuhina, ettemme me järjestäjät olisi villeimmissä unelmissamme osanneet kuvitella kirpparillemme sellaista suosiota. Olo oli epätodellinen, voiko tämä olla tottakaan.


Parkkipaikkoja oli paljon, mutta ne loppuivat alta aikayksikön ja ohi menevällä tiellä oli useiden kilometrien matkalla autoja parkissa. Samoin parkkipaikaksi muuntui läheinen pelto. Liikenne ruuhkautui ja se oli tällä kertaa suosion kääntöpuoli. Kiitos kärsivällisyydestä kaikille teille, jotka jaksoitte jonottaa - ja pahoittelut teille, jotka jouduitte vain ajamaan ohi. Ensi kerralla olemme viisaampia ja osaamme paremmin varautua tällaiseen suosioon. 

Jaoin oman pöytäni sisareni kanssa ja meillä myynnissä oli perinteisen kirpparitavaran lisäksi myös erilaisia käsitöitä ja tuunauksia. Lisäksi pöydässämme oli myynnissä Marudesignin ihania betonituotteita. Kauppa kävi hienosti ja kotona varastoihin saatiin taas lisää tilaa. Ihan mahtavaa, että varsinkin tilaa vievät, meille tarpeettomat tavarat löysivät uuden kodin.


Iltapäivä oli todella vilkas ja hauska. Aurinko helli meitä ja siitä muistona onkin edelleen hyvin punainen niska auringon lämmitettyä meitä koko ajan selkäpuolelta. Ruuhkasta huolimatta kävijät olivat hyväntuulisia ja bloggajakollegat aivan parasta seuraa. Illalla nukkumaan meni väsynyt, mutta onnellinen nainen.

Helteen hassuunnuttaneita bloggajia vasemmalta oikealle House No.465 Mari, Tohkeisaan Katri, Heinässä heiluvassa Laura, minä ja Onnen hetkiä paratiisissa Teija.
Kaunis kiitos kaikille teille, jotka tulitte paikalle ja teitte päivästämme niin mahtavan! Kiitos myös kaikille Åbloggaajille, erityisesti Kotilaiturin supernaiselle Katille ihan kaikesta ja mm. Vilkkimäen meijerin pihan lainaamisesta käyttöömme, sekä Hellerannan Viville ja House no.465 Marille markkinointiavusta!

Mitäs seuraavaksi tempaistaisiin, onko ideoita tai toiveita? Uutta kirpparia on jo ehditty toivoa, mutta ehkä otamme pienen tauon kirppistelyyn, jotta ehdimme taas kerätä uutta, kiinnostavaa myytävää. Paikkaehdotuskin meille jo heitettiin: varatkaa ensi kerralla Messukeskus!

Huomenna onkin sitten suuri päivä kun koulu alkaa. Nelosluokkalainen menee kouluun jo konkarina. Tänä vuonna ehkä entistäkin suurempana konkarina, sillä hän saa kouluunsa myös pikkusiskon, jolle on viime päivinä lisääntyvässä määrin annettu kaikenlaisia ohjeita miten "meidän koulussa sitten pitää olla".  Oma päiväni tulee olemaan varmasti tunteita täynnä.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

27 kommenttia:

  1. Teidän järjestämä päivä on ollut kyllä huikee menestys! Hienoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä oli kyllä rva Lahoa rautaa! Ihan mahtavaa järjestää jotain ja nähdä, että se herättää noin valtavan kiinnostuksen.

      Poista
  2. Wau! Hienoa että oli kävijöitä. Varmasti mieltä lämmittää ja innostaa järjestämään uudelleenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella vaikea miettiä etukäteen minkä verran kävijöitä voisi olla. Mutta jep, tuo vastaanotto innostaa kyllä tekemään uusiakin tempauksia -89. Arvaapa muuten kuka teki tänään ohjeellasi täytettyjä chilejä. Olivat muuten hyviä! Kiitos reseptistä :)

      Poista
    2. Oo. Hyvä että maistui :)

      Poista
  3. Ihan huikeeta! Olisi ollut huippua päästä paikan päälle, ensi kerralla sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltapäivä oli kyllä tosiaan huikea! Ensi kerralla mukaan Heidi K... :)

      Poista
  4. Hienosti meni - ja harmittaa, etten päässyt paikalle edes käymään; tosin se saattoi olla kukkaroni pelastus;)
    Oikein hyvää koulunalkua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni, nopea piipahdus ei varmasti olisi edes onnistunutkaan siinä ruuhkassa Lady of The Mess. Ja noin juuri, omankin kukkaron pelastus oli se, ettei naapuripöytiin ehtinyt yhtään katsoa. Toivottavasti te saitte remonttia mukavasti eteenpäin! Kiitos koulunalun toivotuksista <3

      Poista
  5. Kyllä, iso kiitos kuuluu myös lietolaiselle bloggaajaystävällemme Marille! Häneltä taittuu nuo somekiemurat :)
    Upea päivä ei olisi onnistunut ilman huippuporukkaa, ihania asiakkaita, kiinnostavaa miljöötä sekä loistosäätä! Tänään sitten saimmekin odotetun sateen ja sopivan välipäivän ennen uuden arjen alkua. Ihanaa koulunaloitusta teille, niin juniorille, seniorille kuin äidillekin <3 Hengessä mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mari on kyllä ihan some-haka :) Nuo kaikki yhteensä tekivät päivästä juuri niin mahtavan kuin se oli Kati. Mukavaa arjen aloitusta sinnekin! Tuleva ekaluokkalainen sai täällä unen aika pitkän nukkumatin odottelun jälkeen - äitinsä ei vieläkään...

      Poista
  6. Wau, tuolla olisi tosiaan ollut mukava olla, mutta matka on aika pitkä :D Jyväskylän blogikirppikselläkin oli toissa viikolla ryysis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin tuntuvat toimivan nämä blogikirppikset ympäri Suomea Sanna. Sinulla olisi tosiaan ollut hiukan enemmän matkaa tänne meidän tapahtumaan... Toivottavasti joku tempauksemme osuu loma-aikaasi, niin pääset retkeilemään vieraaksemme!

      Poista
  7. Ihana kuulla että tapahtuma oli onnistunut! <3 Olisin itsekin halunnut tulla paikalle, mutta tällä kertaa osui ristiäiset samalle päivälle. Ehkä ensi kerralla...koska kyllähän sellainen tulee vielä...?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olisi ollut saada sinutkin kyläilemään, mutta pikkuinen tarvitsi sinua enemmän <3 Toivottavasti teillä oli ihanat ristiäiset! Ja juu, eiköhän me tästä saatu intoa uusien tempauksien järjestämiseen. Katsotaan mitä keksitään seuraavaksi :)

      Poista
  8. Se oli kyllä aika menoa.. Tosiaan epätodellinen olo oli.. Ihanaa, vaikkakin tunteikasta koulunaloitusta teille! En uskalla vielä edes kuvitella, miten kasaan itseni sitten parin vuoden päästä, kun meidän esikoinen menee kouluun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Katri ;) Huominen päivä tulee olemaan tosiaan tunteita täynnä. Koulun aloittaminen muuttaa arjessakin loppujen lopuksi aika monta asiaa. Toisaalta haikeaa, mutta toisaalta kiva, että lapset kasvavat ja heidän kanssaan voi tehdä taas uudenlaisia juttuja. Taas se toisaalta tuli... Mutta lapset ovat aina parhaassa iässä. Niin se vain on <3

      Poista
  9. Olihan se vain päivä! Huh huh... kiirettä piti ja tungosta riitti. En olisi kyllä ikinä uskonut näkeväni sellaista ryysistä ja niitä autojonoja! Tästä on niin kiva jatkaa uusien tempausten suunnittelua.

    Tsemppiä koululaisille! Meillä eskarilainen jännittää huomista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieraisin itsekin silmiäni kun sisko vierestä tönäisi, että oletko huomannut nuo jonot. Ihan uskomatonta, Laura. Voi teillä alkaa eskari. Siitä se lähtee - iloista ekaa eskaripäivää! ps. Huomasitko muuten, ettei tarvinnut blurrailla mitään ;)

      Poista
  10. Åblogit taisivat saada koko Liedon sekaisin! Olipahan aikamoinen iltapäivä :-)
    Kiitos kivasta seurasta, terkkuja myös sun ihanalle siskolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se jonkun antama nimitys meijerin Hullut Päivät, ei ollut yhtään hullumpi Teija ;) Ja kiitos, mukavat pöytänaapurit kruunasivat tosiaan päivän. Terkut välitetty siskolle.

      Poista
  11. Kiitos paljon järjestelyistä! Kaikki meni niin mallikkaasti. Oli ihan huikea iltapäivä ja tästä jatketaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne <3 Tästä on hyvä jatkaa, tiedä mitä vielä keksitään... :)

      Poista
  12. Olipas todella upea, mutta hämmentävä päivä. Väkeä oli kyllä ihan mielettömästi! Sen tajuaa oikeastaan näistä kuvista vasta, minä kun olin vielä siellä kaiken keskellä, etten oikein hahmottanut ulkopuolista maailmaa pariin tuntiin ollenkaan:)
    Kiitos kovasti järjestelyistä ja ihana, että pääsin mukaan niin pienellä varoitusajalla.
    Toivottavasti koulunaloitus meni mallikkaasti, meillä alkoi tänään eskari, mutta pikkumies oli niin reipas, että äitikin sai tunteensa pidettyä kurissa:)
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Riikka, ettei paikanpäällä oikein edes tullut katsottua sivuilleen, sellainen flow oli päällä ;) Tosi kiva kun pääsit tulemaan! Koulunaloitus meni oikein hienosti ja äsken juuri huomasin sohvan käsinojalle tehdyt pinot huomisista vaatteista: selvästi kylmemmän ja lämpimämmän päivän vaatepinot. Toisen pinon päällä keikkuu Olen Ykkönen -lippis <3 Aika herkkistä. Hienoa, että teilläkin on ollut reipas eskarilainen - äitikin pääsee "helpommalla". Ihanaa touhuviikkoa sinulle!

      Poista
  13. Vau, teillä on käynyt todellinen kuhina! Näyttää siltä, että näille bloggaajakirppistapahtumille on kysyntää ja tarvetta. :)

    Onnea koulutielle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta Jenni! Onhan se niin, että jos tuntee jonkun bloggaajan tyylin ja se menee yksiin oman tyylin kanssa, on hyvin todennäköistä, että hänen pöydältään löytyy jotain mielenkiintoista. Blogikirppikset taitavat olla tietyllälailla täsmäkirppareita ;)

      Poista