maanantai 4. elokuuta 2014

KUTSU // Tervetuloa blogikirppikselle!

Åblogit eli Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajat tempaisevat tulevana sunnuntaina ja tiedossa on blogikirppis ihanalla Vilkkimäen meijerillä Liedossa.

Tapahtumalle on luotu oma Facebook-sivu (klik tästä) ja sivulta löydät lisää tarkempaa tietoa siitä, mistä on kyse. Jos sää on sunnuntaina epämääräinen, löytyy samaiselta FB-sivulta myös tieto siitä järjestetäänkö tapahtuma, vai joudutaanko se peruuttamaan.

Myyjinä tapahtumassa on useita bloggareita, joten pöydiltä löytyy varmasti mielenkiintoisia aarteita. Omien kaappieni ja varastojen siivoukset ovat vielä pahasti helletauolla, joten aivan tarkasti en tiedä mitä pöydälläni tulen myymään, mutta jotain itsetehtyä mukaan pakataan aivan varmasti! 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! Tulethan nykäisemään hihasta jos pääset tulemaan mukaan tapahtumaan. Olisi kiva saada kasvoja lukijoille.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


8 kommenttia:

 1. Tapaamisiin sunnuntaina! Luvassa lämmin ja aurinkoinen päivä,
  ihan mahtavaa! Olen löytänyt kaappien kätköistä kaikkea mukavaa
  myytävää esim. aidot peuran sarvet, joita on harvoin myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, sinullahan on todellinen aarre myyntipöydälläsi! Kiva nähdä sunnuntaina!

   Poista
 2. Vitsi mä olisin niin halunnut tulla, mutta osui niinkin tärkeä tapahtuma samalle päivälle kuin kummitytön ristiäiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan harmi! Olisin nähnyt sinut NIIN mielelläni. Mutta ensi kerralla sitten. Kummitytön ristiäisiä ei pysty ohittamaan. Meidän nuorin kummityttömme täyttää loppukuusta vuoden ja olimme tänään yhdessä uimarannalla. Voi sitä pienen tytön riemua <3

   Poista
 3. Siellä nähdään! Näillä näkymin aurinkokin meitä suosii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nähdään, JEE! Enää pitäisi selvitä katsastamaan kaapit ja varastot läpi...

   Poista
 4. Helle hellii meijerillä jo monetta viikkoa ja tänään saapui vilvoittava tuuli :) Eiköhän me saada aurinkoinen tapahtuma ja ihania aarteita. En malta odottaa :) Nähdään su!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saadaan tuo samainen: aurinko ja vilvoittava tuuli -yhdistelmä myös kirpparipäivään :) Varmasti tulee kiva tapahtumapäivä ja kuten ennenkin sanottu, pelottaa, että kotiin tulee enemmän tavaraa kuin mitä sieltä lähtee...

   Poista