torstai 28. elokuuta 2014

Aika sanoa S-sana ääneen

Olen välttänyt tähän asti S-sanan sanomista ääneen. On tuntunut, että sanan sanominen tuo S-vuodenajan lähemmäs ja todemmaksi. Totuus taitaa olla kuitenkin, että syksy on saapunut. Useampana viimeisenä vuotena koulujen alkaminen on tuonut syksyn tullessaan ja niin se oli tänäkin vuonna.


Ainakin minulle syksy tuo tullessaan mieltymyksen erilaisiin väreihin. Musta, valkoinen ja harmaa pysyvät, beigekin, mutta muuten puhtaista väreistä pitävänä syksyllä minulla on kausi, jolloin murretut värit näyttävät silmään erityisen hyviltä. Pihlajanmarjojen oranssi ja kriikunoiden syvä lila kuuluvat syksyyn.Vielä ei ole kylmää, joten nautiskellaan pimeistä elokuun viimeisistä illoista, kynttilänvalosta ja siitä, että pitkän hellejakson päätteeksi saa nyt vetää villasukat jalkaan. Aika ihanaa, vaikka kesän lapsi olenkin enemmän kuin syksyn.


Leppoisaa torstai-iltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

16 kommenttia:

 1. Syksy, rakkain vuodenaika :-) ihana syksyinen postaus :-) tää tykkää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä alkusyksy onkin ihanaa aikaa kunnon kesän jälkeen. Tääkin tykkää. Siinä vaiheessa kun on ympäripyöreästi pimeää ja vettä, räntää tai pikkuakkoja vihmoo vaakasuoraan, niin tää ei enää tykkää ;)

   Poista
 2. Syksy on minun lempivuodenaikani, joten saa tulla - mutta vasta maanantaina, kun kuu vaihtuu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen Lady vissiin hiukka hätähousu ;) Tosiaan, maanantainahan se virallisesti alkaa. Valmistelut näköjään alkoivat jo nyt ja sanaan totutteleminen.

   Poista
 3. Ihania syksyisiä kuvia! <3 Muelelläni olisin nauttinut kesäisistä säistä vielä, mutta näillä mennään. Koitetaan ottaa ne parhaat puolet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se Jenni on, että asenne ratkaisee. Syksyssä on paljon fiilistelyjuttuja - nautitaan niistä!

   Poista
 4. Kivoja tunnelmia näissä kuvissa. Kovin syksyistä on tosiaan ollut, mutta kyllä mä olin niin iloinen tänään, kun aurinko paistoi ja oli vielä lämmintä melkein 20 astetta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teillä oli vielä noin kesäinen päivä Taina K! Tännekin luvattiin ihan mukavia asteita ainakin tähän päivään. Toivottavasti sadekin pitäisi pientä vapaata välillä :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Minä taas olen niin syksyihminen että ihanaa kun tuli syksy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyssä on puolensa Johanna L :) Minusta on ihanaa kun meillä on vuodenajat. Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa ja tuskinpa kesäkään tuntuisi niin hyvältä jos se olisi koko ajan.

   Poista
 6. Mullekin syksy on se rakkain vuodenaika!! <3 Ihanaa mennä koiran kanssa metsään patikoimaan. Tuoksutella syksyn tuoksuja ja ihastella syksyn kauneutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyinen metsä onkin upea Nanne! Tuoksut, värit, marjat, sienet - kaikille aisteille jotakin :)

   Poista
 7. Vasta tänä vuonna olen oppinut pitämään syksystä! IHanaa laittaa villikset jalkaan ja touhuta kynttilänvalossa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ihanaa varmasti huomata, että maku voi muuttua näissä vuodenaika-asioissakin S. Kuten aikaisemminkin sanottu, on syksyssä paljon fiilistelyjuttuja; kynttilät, filtit, tumppusukat, punaviini...

   Poista
 8. Täällä myös yksi syksyä rakastava! Alan odotella sitä ja sen tunnelmia ja metsäisiä retkiä jo hyvissä ajoin, vaikka kesästäkin tykkään. Mutta hei: mä mainitsin blogissa jo t -sanan, että kuka se hätähousu onkaan? :D
  Ihanaa, kaunista viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn metsäretket ovatkin ihania Kaisa A. Mistä se johtuukin, ettei ainakaan minun tule kesällä niinkään mentyä metsään, mutta syksyllä sinne kaipaa oikein tosissaan. Hui, t-sana! Mitäs me hätähousut ;) Upeaa viikonloppua teillekin <3

   Poista