tiistai 9. elokuuta 2016

Kauneutta vartalolle ja katseelle

Järjestelin wc:mme koru- ja kosmetiikkatarjotintani viikonloppuna ja mietin miten hyvä juttu on, että osan kosmetiikasta voi pitää jo purkkien ja puteleiden ulkonäönkin takia esillä. Olen itse ainakin niin tuuri-ihminen voiteiden käyttämisessä, että vanha sanonta "poissa silmistä, poissa mielestä" pitää minun kohdallani täydellisesti paikkansa tässäkin asiassa. Voiteita tulee käytettyä kun ne ovat esillä.




Olen kesän ajan testaillut Le Pere Pelletierin uutta, keväällä ilmestynyttä kosmetiikkasarjaa*. Jos valmistajan nimi kuulostaa tutulta, niin kyllä, nämä ovat samaisen valmistajan, joka tekee myös suosikkiainettani, pyykkietikkaa. 




Sarjassa on kaksi vartalon kosteusvoidetta, toinen kevyempi, toinen intensiivisesti hoitava. Molemmat imeytyvät nopeasti, mutta tuo kevyempi on näistä enemmän minun makuuni, minun iholleni sopiva. Kuten sanottu, olen tuuri-ihminen näissä asioissa ja siksi annankin aina silloin tällöin rutikuiville säärilleni kunnon öljyhoidon ja sen jälkeen ylläpidän kosteutta tällä kevyemmällä voiteella. Toki öljyämisen tarve voisi vähentyä jos käyttäisin säännöllisemmin tuota hoitavampaa voidetta... Toisaalta, mutta toisaalta.

Pidän siitä, että näissä tuotteissa on käytetty paljon luonnon omia ihmeaineita. Esimerkiksi tuo kosteusvoide sisältää mm. rohtosammakonputkea, sekä raunioyrtistä uutettua allatoiinia, jotka ovat molemmat vanhoja, perinteisiä lääkekasveja. Näiden aineiden vaikutuksesta voiteen sanotaan rauhoittavan ihoa, estävän ärsytystä ja edesauttavan ihosolukon uusiutumista - ja ainakin oma ihoni voi hyvin.




Jos tästä sarjasta pitää valita yksi suosikkituote, niin minulle se on ehdottomasti kosteuttava kuorintavoide. Voide sisältää oikeita suolakiteitä, jotka kuorivat ihoa lempeästi. Suolallahan on desinfioiva ja kosteuttava vaikutus ja siksi tämänkin voiteen sanotaan syväpuhdistavan ja uudistavan ihoa. Ja rakastaahan iho merivettä, miksei siis tätäkin. Rutikuva säärieni iho on ollut tämän kuorinnan erityishyvä ystävä. Ärtyneelle iholle suolakuorintaa ei kuitenkaan kannata käyttää, sillä rikkinäisellä iholla suola kirvelee.

Sarjaan kuuluu vielä kauniin värinen suihkusaippua, jossa on muiden tuotteiden tapaan hento, raikas tuoksu. Lisää Le Pere Pelletierin tuotteista ja niiden jälleenmyyjistä voit lukea Le Pere Pelletierin Facebook-sivulta.




Tällä viikolla onkin edessä kunnon kauneudenhoitotempaus, jotta kantapäät saadaan sandaalikuntoon viikonlopun juhliin. Koskahan sitä oppisi, että säännöllisesti voisi hoitaa jalkojaankin...

Kaunista viikon jatkoaa sinulle!

Anu

* Tuotteet saatu testattavaksi blogiin. Kiitos!

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

19 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita ovat. Olisipa kiva, jos meilläkin kylpyhuone näyttäisi tyylikkäältä. Kolme "naista" ja miljoonat purkit :) Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule Sari, perässä tullaan ja kovasti :) Meilläkin nuo kaksi nuorta naista kasvamassa ja toisella alkaa olla jo yhtä ja toista purnukkaa. Saa nähdä miten kauan kaikkien tarvikkeet mahtuvat kaappeihin ja laatikoihin ja pöydällä saa olla vain äidin valikoimat jutut ;)

      Poista
  2. Miten kauniisti sulla on kaikki esillä 💕 Josko mullakin olis joskus kaunis veski, mihin laittaa esille...

    Täällä tonen "tuurijuoppo" eli vaihtelevalla menestyksellä tulee itseään hoidettua. Tuo kuorintavoide kiinnostaa kyllä kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihana kuulla että meitä tuurijuoppoja on muitakin Tuija :D Kuorintavoide on tosi ihana ja se todella toimii. Ja kiitos miten sanoit meidän veskistä ♥ Pienillä yksityiskohdilla saa perusveskistäkin kivan.

      Poista
  3. Onpa kauniit nuo tuotteiden etiketit <3
    Ihanaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin Outi! Pakkausten kauneus on kirsikkana kakussa näissä tuotteissa. Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  4. Onpa todella kauniit purkit ja ihanasti esillä <3

    VastaaPoista
  5. Onpa todella kauniit purkit ja ihanasti esillä <3

    VastaaPoista
  6. Tyylikkäät pakkaukset ja ominaisuudetkin kuulostavat kivoilta. Itse olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja ostan usein matkoiltakin kaikenmoista. Kotona sitten selviää tuliko huti vai hyvä osuma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiken uuden kokeileminen pitää virkeänä Titta, niinhän se on ;) Tuttu tunne siis. Joskus tulee huteja, mutta monesti myös huippulöytöjä kuten nämäkin.

      Poista
  7. Oi, ihania purkkeja <3 Plussaa noista luonnollisista aineista, meillä on viime aikoina kovastikin mietitty kosmetiikan kemikaalikuormia ja vaihdettu lähes kaikki luonnonkosmetiikkaan. Mistäs näitä oikein saa täällä Turussa? Mietin juuri tänään kaupsaa tuota silitysetikkaa, nyt pitää selvittää sekin ostopaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikassa on tosiaan melkoisesti kaikenlaista ja uskon, että luonnonkosmetiikka tulee nousemaan tiedon levitessä varmasti kovasti. Voisin kysellä minne Turkuun on mennyt näitä tuotteita. Palaan sulle siitä. Pyykkietikkaostoksilla käy by Piasilla tai sitten kaupungissa Sylvi Salosella. Niistä ainakin löytyy.

      Poista
  8. Kauniita purkkeja, nita tosiaan voi pitää pöydällä esillä ja tulee käytettyäkin. Itselläni hieman tuota samaa vikaa, purkit poissa silmistä niin käyttökin vähäistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta sitä haluaisi pitää tasot tyhjinä, mutta ainakin minulla tämä on toistaiseksi ainoa vaihtoehto jos haluaa muistaa käyttää voiteita. Ehkä vielä tulee päivä, jolloin rasvaaminen ja kuorinta tulevat niin tavoiksi, että pöytätasot voivat olla ilman purkkeja ;)

      Poista
  9. Kauniita puteleita ei kannata kaapissa piilotella :)
    Kävin tuossa kesällä juuri jalkahoidossa ja kosmetologi patisteli rasvaamaan jalkoja joka ilta - arvaa vaan muistanko :D
    Iloa sunnuntaihin ja alkavaan viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen Anu ihan täydellisesti - sitä on naisella niin paljon muistettavaa... ;) Minulle tuttu kosmetologi vinkkasi vienosti yhden jalkahoidon yhteydessä, että saat sinä näitä kantapäitäsi rasvata itsekin vuoden välein olevien jalkahoitojen välillä. Ei ole helppoa muistaa ei.

      Poista
  10. Kaunis esillepano ja paremminhan niitä muistaa käyttää, kun ovat esillä houkuttelevan kauniina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianna! Näinhän se on tällaisen harvapään toimittava :)

      Poista