lauantai 7. marraskuuta 2015

Herkullinen joulun avaus

Terveiset Salosta! Ajelin tällä viikolla eräänä iltana Saloon Herkku ja Lahja Murenan joulun avaukseen. Tuo myymälä on ollut pitäisi käydä -listallani jo pitkään ja nyt sain vihdoin lähdettyä.




Melkoinen herkkukauppa löytyikin, upea yrittäjätarina taas kaupan taustalta ja kauppias Miina, jonka tavoitteena on "antaa mielihyvän murenia jokaiselle". Miina kertoi, että ennen Murenan perustamista hän oli kerännyt kymmenen vuotta muistiinpanoja mielestään kivoista myymälöistä sekä tuotteista, jollaisia hän haluaa myyntiin kun jonain päivänä perustaa oman putiikin.






Työ oli selvästi kannattanut, sillä Murenassa on aivan huikea valikoima erilaisia herkkutuotteita. Paljon sellaisiakin tuotteita, joita en ole muualla nähnyt. Lisäksi hyllyiltä löytyi puhdasta lähiruokaa, mistä vielä toinen suuri plussa.








Murenasta löytyy myös sisustus- ja lahjatavaraa, sekä suloinen lasten puoli. Näin sesonkikauden alkaessa joulukoristeet olivat vallanneet hyllyt. Jos asuisin lähempänä olisi Murena varmasti yksi vakiopaikoistani kun tarvitsisin lahjoja, sillä naiset olivat tehneet erilaisia valmiita, mietittyjä lahjakokonaisuuksia kauniisiin sellofaanipaketteihin. Valikoimaa löytyi muutamien eurojen  pienemmistä muistamisista isompiin lahjoihin. Ja ideoita tuntui riittävän kun vain kertoo minkälaiseen tarkoitukseen ja minkälaiselle henkilölle lahjaa ollaan etsimässä. Miinan tavoite mielihyvin murenista täyttyi ja ylittyi ainakin minun kohdallani monin kerroin.










Murenasta löytyy myös Le Pere Pelletier -tuotteita, joista yksi ehdottomista suosikeistani on pyykkietikka, johon Murenassakin oli ihastuttu. Ilman sitä en enää pysty oikein edes olemaan :)



Mukana illassa oli myös kaksi yhteistyökumppania, joista toinen on luksusteevalmistaja Niipperi. Niipperin teet ovat tulleet markkinoille vasta tänä vuonna. Pääsimme maistelemaan monia teelaatuja; maustamattomia ja maustettuja ja voi mitä makuelämyksiä!



Meitä hemmoteltiin ihanilla herkuilla, joiden valmistuksessa oli käytetty myös teetä. Omat suosikkini olivat nuo pyöreät pikkunäkkärit, joiden päällä oli uunissa valmistettua lohta kuorrutettuna savuteestä ja fariinisokerista morttelissa valmistetulla tahnalla sekä Royal Fruit -hibiscusjuomassa haudutetut omenakuutiot, joiden päälle oli tehty Aura-juustosta tahna.






Monesti maustetussa teessä teen nimi ja tuoksukin lupaavat paljon kuivina teelehtinä, mutta valmiissa teessä maku ei ole enää niin voimakas. Nämä teet kuitenkin maistuivat sille miltä tuoksuvat ja minä, joka olen vasta harjoittelemassa teen juojaksi, olen lipittänyt minttusuklaateetä nyt enemmän kuin paljon. Mutakakkutee oli myös herkullinen vaihtoehto ja se pussi aukeaa kun tämä ensimmäinen on nautiskeltu loppuun. Eli melko pian.

Teet on pakattu kauniisiin, yksinkertaisiin pakkauksiin ja jokaista pakkausta koristaa helmikanan sulka. Tällainen paketti on mukava antaa lahjaksikin. Kannattaa käydä kurkkaamassa Niipperin kotisivulla. Niipperin naisten innostus ja tuotteiden ihanuus huokuvat sieltäkin. Sivuilta löytyy myös verkkokauppa.




Mukana illassa oli myös Kauneushoitola & Spa Ametisti. Pikaisessa käsihoidossa käyneet kehuivat kovasti hoitoa - mitä olisikaan hetki omaa aikaa hoitolan omassa rauhassa. Ametistin hoidot hoidot perustuvat kokonaisvaltaiseen hyvään oloon, ja neuvoja voi saada terveellisestä ravinnosta, liikunnasta, ihon hoidosta ja turvallisesta ravintolisien käytöstä. Hyvältä kuulostaa.

Sellainen ilta. Tekstiä tuntuu taas tulevan pitkästi, mutta vielä yksi juttu. Murenan naiset lupasivat nimittäin lukijatarjouksen kaikille Arjen timanttien lukijoille. Kertomalla blogini nimen, saat Salon myymälässä 10 % alennuksen kertaostoksestasi marraskuun loppuun asti. Verkkokauppaostoksien mukaan lupasivat sujauttaa marraskuussa ylläriherkun kun kirjoitat blogini nimen tilauksen lisätietoihin. Kannattaa hyödyntää nyt kun joulumuistamisten aika alkaa olla käsillä. Ja pitäähän itseäänkin muistaa!

Mutta nyt vielä hetkeksi valmistelemaan huomista isänpäivää. Instan puolella vilautinkin jo minkälaisia "kukkia" meillä tulee huomenna olemaan juhlapöydässä. Maltan tuskin odottaa, että pääsen kattamaan pöydän. Jos onnistun, niin kuvia tulee varmasti myös tänne blogin puolelle. Mukavaa myöhäisiltaa ja huomista isänpäivää!

Anu

* Postaus tehty yhteistyössä Herkku ja lahja Murenan kanssa *

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

30 kommenttia:

  1. Kiiiiitos piiitkästä ja kuvarikkaasta postauksesta. Näin se menee, että uusia putiikkeja tulee tutuksi täällä blogienkin kautta ja suosituksella. Todella kauniit tuotepakkaukset ja kivoja joulukoristeita näkyvillä. Ja mitä piparimuotteja osui silmiini! Kiitokset tunnelmien välittämisestä ja vinkistä Salon reissuun. Mukavaa isänpäivänviettoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon Hanna, että Murena olisi sinulle melkoinen aarreaitta. Piparimuotteja oli isot valikoimat ja niissäkin oli perusmuoteista poikkeavia kivoja kuvioita. Kannattaa jarruttaa joskus Salon kohdalla kun käyt Helsingissä :) Mukavaa isänpäiväiltaa sinullekin ♥

      Poista
  2. Tuossa on puoti minunkin makuuni! Tuolta löytyisi varmasti kivoja
    lahjaideoita myös niille, joilla on jo kaikkea. Ruokalahjat on kyllä
    ihan parhaita, ne eivät jää kaapin perukoille pölyyntymään.
    Viettäkäähän mukava isänpäivä, nauttikaa ja levätkää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On makuusi, tiedän sen Teija :) Olen samaa mieltä, että ruokalahjat ja muutkin käyttötavarat ovat kivoja lahjoja kun eivät jää nurkkiin pyörimään. Etenkin tällaiset herkkulahjat, joissa on pientä ekstraa, ovat varmasti monelle mieluisia.

      Poista
  3. Kuullostipa kivalta liikkeeltä! Sieltä löytyisi paljon ostettavaa myös minulle. Kivoja joulujuttujakin näkyi olevan tarjolla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen, jos joku pystyy lähtemään Murenasta tyhjin käsin Krisse ;) Niin paljon siellä oli kaikkea kivaa, sekä herkkupuolella, että tuolla koristepuolella.

      Poista
  4. Voi miten ihana puoti ja todella monipuolisen näköinen valikoima tuotteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule... Ajatus on, että kaikille löytyy kaikkea - ja niin löytyykin Outi :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja voi mitä harkkuja ootte saaneet maistaa! Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi hauska idea tarjota tapastyyppisiä herkkuja, joissa oli käytetty teetä. Tee kun oli juomanakin yksi illan teemoista. Uudenlaista inspiraatiota myös kokkailuihin. Ihanaa sunnuntaita sinullekin Jaana!

      Poista
  6. Huikeita kuvia. Pitää painaa mieleen tuo paikka, sillä Salo ei ole niin kaukana....siis täältä Helsingistä päin katsottuna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Salo pahan matkan päässä teiltäkään M! Murenaan on helppo mennä, sillä se on aivan torin laidalla. Ja vinkvink, Salossa on muitakin ihania putiikkeja, esimerkiksi yksi ihana kenkäkauppa...

      Poista
  7. Oi, ihana putiikki! Täytyypi poiketa kun siellä ajelen seuraavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa poiketa! En usko, että tauko Murenassa jää harmittamaan - päinvastoin se voi aiheuttaa riippuvuutta :)

      Poista
  8. Voihan joulu! Mä en ole vielä valmis!!! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, meillä taas joulu on kovasti jo mielessä S ;) En tiedä mistä tytöillekin on tullut innostus kuunnella joululaulujakin jo nyt.

      Poista
  9. Tämän luettuani tiedä missä poikkean matkalla, kun seuraavaksi suuntaamme Turun seudulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jarruttakaa ihmeessä Mirella Salon kohdalla. Tauko taitaa teilläkin tulla sopivasti lähestulkoon puolimatkan kohdalla :)

      Poista
  10. OOh ja nam ja nuo teet, miten suloiset sulat paketeissa. Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo teepaketit ovat tosi kauniit ja mietihän Tiia, nestemäistä mutakakkua: maistuu oikeasti mutakakulta, mutta ei keräänny lanteille kuten kiinteä versionsa ;) Loistava juttu vai mitä!

      Poista
  11. Oioi mikä puoti tosiaan! ♡♡♡

    VastaaPoista
  12. Oli kyllä niin huisia vihdoin nähdä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli Miru, oli ihana nähdä ja huomata, että olit juuri sellainen minkälaiseksi olin sinut blogisi kautta kuvitellutkin! Koivurannan Nannekin oli kuulemma paikalla ja harmittaa vietävästi, etten tunnistanut häntä. Toivottavasti viikonloppusi on mennyt hyvin. Olit eilen kovasti ajatuksissani ♥

      Poista
    2. Kiitos samoin Anu ♥ Oli ihana jutella! Olet niin lämmin ja symppis ♥

      Nannen bongasin viime tingassa kassajonosta, onneksi uskalsin koputella olalle :) Niin mahtavaa tutustua ihmisiin blogien ja nimimerkkien takaa!

      Lauantai oli samaan aikaan niin pelottava, jännittävä ja stressaava mutta myös arvokas, tunteikas ja kaunis päivä. Oli ihana jutella sukulaisten kanssa ja saada lisää muistoja ja tarinoita joita kerrata, kun ikävä jyllää... ♥

      Poista
  13. Oi, mikä herkkupuoti! Harmi, etten päässyt matkaan mukaan, mutta nyt sain sentään pienen maistiaisen paikasta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tehdä uusi retki sitten yhdessä myöhemmin Kati :) Ja tule joku päivä teelle, niin pääset maistiaisille - tai sitten mä tulen teen kanssa sulle kaupalle, hei niinhän me tehdäänkin!

      Poista