lauantai 28. marraskuuta 2015

Helppo DIY-idea joulumuistamiseksi

Mitä antaa joulumuistamiseksi kun pakettiin tekisi mieli kietaista jotain itsetehtyä? Näitä mietin aina joulun alla.



Tällä kertaa idea löytyi Saaran ihanasta blogista ja Saaran vakuutettua, että tekeminen on helppoa, ryhdyin toimeen. Ja oli helppoa.




Lahtisen Vahavalimon sivulta löytyi yksityiskohtainen ohje ja sitä seuraamalla kynttilöitä syntyi useampia kymmenessä minuutissa. Mehiläisvahastahan voi tehdä joko tällaisia kruunukynttilöitä tai yhtä hyvin myös tuikkuja tai pöytäkynttilöitä. Yhdestä levystä syntyi kaksi kruunukynttilää.




Kynttilöiden lisäksi pakettiin sujahti myös hieman herkkuja. Paketti oli menossa pikkujouluihin, jossa paikalla oli todellisia esteetikkoja ja siksi halusin käyttää paketointiinkin hieman enemmän aikaa kuin normaalisti. Voimapaperia, leimasimia, kuusenoksa ja narua - niistä syntyi tämä pikkujoululahja. Jos kurkkasit Saaran blogiin, huomasit ehkä mistä inspiraatio tähän pakettiinkin tuli. Meillä on näköjään samanlaiset leimatkin...





Itsetekeminen ei aina vie paljon aikaa, mutta ainakin omasta mielestäni on kiva antaa lahja, jota tehdessäkin lahjan saaja on ollut mielessä.

Leppoisaa lauantai-iltaa sinulle! Ainakin täällä on melkoinen myräkkä, mutta sitä mukavampaa on sytytellä kynttilöitä ensimmäisen adventtiviikonlopun kunniaksi.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

29 kommenttia:

  1. Todella kaunis! DIY-lahjat on parhaita - saaja on todella mielessä ja annat samalla omaa aikaasi, joka tuntuu nykyään olevan kaikilla vähissä. Miten helppoa onkaan poiketa jonnekin kauppaan ja ottaa joku valmis tuote, ehkä jopa valmiiksi paketoitukin! Voihan tietysti siinäkin olla ajatusta, mutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Titta, toinen diy-lahjojen ystävä ;) Ostettuihinkin lahjoihin saa ajatusta, mutta varsinkin näissä pikkumuistamisissa on minustakin kivampi antaa esim. kaksi itsetehtyä kynttilää kuin kaksi ostettua. Mutta jokainen tyylillään tietysti.

      Poista
  2. Kaunis - ja itsetehdyt lahjat ovat parhaita! Noissa kynttilöissä on vain yksi vika - niitä ei raskisi polttaa;)
    Hyvää 1. adventtiviikonloppua, Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos Lady - mutta tiedätkö, nämä kynttilät olivat niin helppotekoisia, että niitä raskii polttaakin ;) Mukavaa alkanutta viikkoa ♥

      Poista
  3. Onpa kauniit kynttilät ja paketti aivan ihana! Samaa mieltä olen kuin Lady, että polttaa noita ei kyllä raaskisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Kristiina ♥ Kuten sanottu, nämä kynttilät olivat tosi helppotekoisia, joten raskii kyllä polttaa :) Kannattaa testata tekemistä!

      Poista
  4. Onpa hienot kynttilät ja vielä niin helposti! Mukavaa iltaa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta Jaana! Ei se itse tekeminen aina ole monimutkaista tai aikaa vievää. Mukavaa viikkoa sinulle ♥

      Poista
  5. On kyllä kauniita kynttilöitä ja ihana paketti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Oletko testannut tuota mehiläisvahaa? Kannattaa, jos et ole vielä.

      Poista
  6. Ihana lahja!
    Pitänyt itsekin kokeilla tuota mehiläisvahaa - ehkä nyt uskaltaudun, kun helpoksi mainitsit... ;)
    Tyhmä kysymys; mehiläisvaha ihan askartelukaupasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskaltaudu ihmeessä Satu! Oli helppoa ja juu, ei ole tyhmä kysymys, mehiläisvahalevyjä löytyy askartelukaupasta :)

      Poista
  7. Kiva lahja ja kaunis paketointi♥ Kelpaa tuollainen lahja saada:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! Lahja oli kiva antaa - toivottavasti myös saaja ilahtui.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Odottelen täällä jo kovasti mitä sinun ideapankistasi paljastuu ;)

      Poista
  9. Onpa kaunis. Tai oikeammin vielä tyylikäs paketti ja sisältö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Taas kerran mentiin sillä vähemmän on enemmän linjalla ;)

      Poista
  10. Oi miten kiva lahjaidea itsetehdyt kynttilät onkaan!
    Ja pakettikin on ihan täydellinen.
    Ihanaa ensimmäisen adventin iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija! Tekisi mieli tehdä muutamia kynttilöitä lisää, mutta ostin kaupan viimeiset mustat levyt. Täytyy ehkä kysellä josko mustia levyjä olisi tullut tai olisi tulossa lisää... Tervetuloa takaisin kotiin - mukavaa viikkoa!

      Poista
  11. Aivan ihana paketti sekä sisältö! ♡♡♡

    VastaaPoista
  12. Oi, ihana lahja ja kaunis paketti. Meillä harrastetaan itsetehtyjä lahjoja. Tänä vuonna täysin kyllä lasten tekemä. Ihanaa yhdessä puuhatelua! Mukavaa alkanutta adventtia! Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt heräsi uteliaisuus mitä teidän joulupaketista löytyy... :) Meilläkin tytöt innostuivat viime jouluna tekemään itse lahjoja ja olin tosi iloinen siitä. Mukavaa viikkoa sinullekin Kaisa ♥

      Poista
  13. Tulipa kaunis paketti, oma tehdyt lahjat ja kauniit kääröt on niin parhaita ♥ Olen sairastanut jo monta viikkoa ja tänään sitten oli pitkästä aikaa selkeästi parempi aamu ja olen pitänytkin oikein blogimaratoonin ja linkitellyt blogeja jotta muistaisin kaikkien blogeissa käydä kurkkimassa kivoja ja ihania juttuja :) Ihanaa uutta tunnelmallista viikkoa sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on ollut kyllä sitkeä tauti. Toivottavasti parempi olosi on jatkunut ja tauti on taakse jäänyttä aikaa. Pidän peukut ja varpaat pystyssä sen puolesta. Ihania diy-ideoita tulee vastaan tosi paljon, mutta itse en ole ainakaan oikein keksinyt systeemiä millä voisin tallentaa ne. Siinä vaiheessa kun haluaisi tehdä jotain on pää usein ihan tyhjä, eikä muista yhtään näkemästään. Jos sinulla on toimiva systeemi, niin vinkkaa ihmeessä lisää tuosta linkkailemisesta :)

      Poista
  14. Suloisen kaunis paketti <3 Kyllä tuollainen on ilo antaa! :)

    VastaaPoista