tiistai 27. tammikuuta 2015

Kevätmuotia kurkkimassa | By Pia´s Design

Viime viikolla oli ihana piristysruiskeilta. Me Åblogit pääsimme tutustumaan By Pia´s Designin Turun myymälään ja näkemään ennakkomaistiaisia kevään tulevista malleista ja väreistä.


Myymälä sijaitsee vanhassa navetassa ja se on täynnä ihania yksityiskohtia. Pääasiassa pellavaa olevien vaatteiden värimaailma on harmoninen ja luonnonläheinen, mukana myös turvalliset valkoinen ja musta. Pia on kertonut jossain, että hän haluaa vaatteidensa olevan monikäyttöisiä ja sopivan sekä arkeen ja juhlaan. Tuosta saimme visiitillämme todisteitakin, sillä Pian taitava henkilökunta auttoi meitä yhdistelemään vaatteita ja asusteita ja tyyli todella muuttui. Minä testasin ihanan pehmeää kashmirponchoa (joka sai meiltä myös uuden kodin) ja sain apua By Pia´sin Maarit Kousalta ponchon asustamisessa erilaisilla huiveilla ja koruilla.

Kuva: Teija Hakula / Onnen hetkiä paratiisissa -blogi

Itse olen ilahtunut siitä, että By Pia´silla löytyy kokoja, myös suurempia, ja mallien suunnittelussa on huomioitu myös meidät muodokkaammat naiset. Iso peukku siitä. Välillä nimittäin tuskailen vaatekauppojen isompien kokojen hyllyjen välissä kun tuntuu, että näiden mallistojen suunnittelijat ajattelevat, että kaikki muodokkaammat naiset haluavat jättikokoisen kaula-aukon, ison printtikuvioidun yläosan (monesti vielä kiiltäväpintaiselle kankaalle valmistetun), vajaamittaiset hihat ja housuihin reilusti tilaa reisien kohdalle. Juuei, eivät halua. Tyylikkäitä, simppeleitä ja klassisia ja oikeasti päälle istuvia arkivaatteita on välillä hankala löytää. No, nyt tiedän yhden paikan, jonne suunnata.


Marudesignin korut sopivat loistavasti yhteen By Pia´sin vaatteiden kanssa ja Marun tähtiä ja muitakin koruja löytyi myymälästä. Samoin huiveja oli suuret ja houkuttelevan kauniit valikoimat.

Kuva: Teija Hakula / Onnen hetkiä paratiisissa -blogi

Kiitos ystävälle ja kaikille mukana olleille åblogilaisille kivasta seurasta ja kaunis kiitos By Pia´sille upeasta illasta ja herkuista!

By Pia´s löytyy Turun lisäksi myös Porvoosta ja Espoosta ja mallistosta löytyy vaatteiden lisäksi myös laadukkaita sisustustekstiilejä. Nettipuotiin voit kurvata vaikka heti tästä klik.
Mukavaa myöhäisiltaa myös sinulle!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

18 kommenttia:

  1. Ihana kuva sinusta <3 Tuo poncho olis niin pitänyt kokeilla. Näyttää niin kivalta. Oli kyllä niin kiva taas nähdä <3 Mulla on sulle pari lehteäkin palautettavana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ♥ Poncho on kieltämättä aika ihana ja korulla ja huivilla sitä saa muokattua eri näköiseksi. Lehdet ehdit kyllä palauttaa. Jos tuntuu, niin nappaa vaikka meidän postilaatikkoon ohi ajaessasi - tai sitten tulet kahville :)

      Poista
  2. Onpa teillä ollut taas ihana ilta. By Pia´s vaatteet on kyllä ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset illat piristävät kyllä upeasti arkea Johanna :) Ja juu, Pian vaatteet ovat ihania.

      Poista
  3. Onpas kiva puoti ja mukavanoloisia vaatteita. Kävin kurkkaamassa puodin sivut ja ilokseni huomasin, että täälläpäin on useita jälleenmyyjiä. Kiva, kun teillä on tällaisia bloggaajien "kokoontumisajoja" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. By Pia´sin vaatteet ovat tosiaan kivoja kun ovat toisaalta klassisia, mutta toisaalta niissä on aina myös joku juju. Kiva jos löysit teidänkin läheltä jälleenmyyjiä. Nämä kokoontumisajot (hyvä nimi Anu) ovat ihania. Porukka on tosi mukavaa ja kokoontumisissa aina hyvä, iloinen fiilis.

      Poista
  4. By Pia's vaatteet on kyllä ihania ♥ Teillä on ollut ihan huippu ihana ilta, kun pääsitte tuonne liikkeeseen vieraaksi. Hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat ihania Krisse! Kivoja vaatteita ja apua valintoihin, kauniissa ympäristössä ja hyvässä seurassa - aikast kiva paketti :)

      Poista
  5. Kiitos kivasta seurasta Anu! Hyvin valitsit, tuo kashmirponcho sopii sulle loistavasti ja
    musta huivi kruunaa kokonaisuuden.
    Tapaamisiin lauantaina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos itsellesi Teija! Hyvä valinta oli poncho sinullakin - mitäs me samikset tosiaan ;) Näkymisiin lauantaina! Peukut on jo pystyssä, että kaikki menee hyvin.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos S! Kauniissa ympäristössä on helppo ottaa kauniita kuvia. Myymälä on valtavan taitavasti sisustettu ja somistettu.

      Poista
  7. Voi, tuo poncho on niin ihana!<3 Pia´s vaatteet ja muut tekstiilit on erittäin kovasti mun mieleen. Pitäisi päästä joskus hypistelemään ja sovittamaan. Oli aika osuvasti kirjoitettu siitä, miltä ulkolaisten mallistojen plus-vaatteet näyttää. Unohdit vain muodottomat säkit tuosta listasta!;D Ihmettelen, että pukeeko säkki ketään...;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu Taina! Muodottomat säkit olivat kyllä mielessä minullakin kun purkaustani kirjoitin. Ja ei, säkki ei pue ketään, mutta istuva vaate antaa plus-koon ihmisellekin ryhdikkyyttä olemukseen. Ainakin Jenkeissä kokoja on aivan valtavasti ja ne vaatteet ovat myös hyvän mallisia. En tiedä miksi niitä ei voida tuoda meillekin. Iiiiiiso markkinarako on tuossa kohdassa - suorastaan plus-kokoinen ;)

      Poista
  8. Kiva postaus! Teillä on ollut arjen timantteja tuossa illassa :) Kauniita vaatteita ja valloittavia vaatteita on Pian "puodissa", Pitää käydä siellä lähiaikoina, kevättä on jo rinnassa, ja silloin vaatekuume iskee :)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli todellinen timantti tuo ilta Tuulia :) Kiva jos siitä välittyi jotain säihkettä myös sinulle. Totta, että vaatekuume iskee kun kevätvaatteet alkavat saapua kauppojen tangoille. Ihania, herkullisia värejä on luvattu tulevaksikin kevääksi taas meidän houkutukseksemme. Mukavaa viikkoa sinulle ♥

      Poista