sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

Sain todellisen piristyshaasteen Mirun ihanasta Arkilove-blogista. Haasteen nimi on Ilahduta bloggaajakaveria ja se on lähtöisin Tipulassa-blogin Emoselta. Kiitos hauskasta haasteesta!


Haasteen ideana on ilahduttaa blogimaailman ystäviä ja sehän sopii. Mielelläni laitan hyvän kiertämään, sillä blogi on tuonut monia uusia ihania ihmisiä eteeni. Osaa en ole koskaan edes tavannut, joidenkin kanssa tekemisissä ollaan ihan livenäkin.


Mutta haasteeseen. Haasteen säännöt ovat seuraavat:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa.
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)Haastettavia olisi ollut vaikka kuinka, mutta jätetään haastettavaa toisillekin ja tällä kertaa oma haasteeni lähtee:
- Kotilaiturin Katille
- Villa Puomin Hannalle
- Mansikkatilan mailla Tainalle
- Onnen hetkiä paratiisissa Teijalle sekä
- Lahoa rautaa Suville

Tarttukaahan haasteeseen, niin lähettelen jotain pientä kivaa piristystä teille ♥


Tämän postauksen kuvat ovat mustikanvarvuista, jotka nappasin metsästä pari viikkoa sitten. Varpuihin on alkanut nyt tulla elämää ja ne ovat minusta kauniita saarekkeellamme. Ihanaa kun luonnosta saa tällaisia piristyksiä.

Suloista sunnuntaita!
Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

19 kommenttia:

 1. Kiitos Anu<3 Sain tämän juuri perjantaina Heidiltä Ruusumäki-blogista ja arvaapas mitä, olin ajatellut nakata sua tällä haasteella! Sä ehdit ensin. Mukana ollaan siis ja saisinkos sun osoitteen vaikka mun sähköpostiin.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun haastoit, niin tulihan tähän eukkoon vähän vauhtia! Sun ei tarvi enää tehä muuta, kuin lähettää mulle sun yhteystiedot, niin saat mun tiedot samalla.:)

   Poista
  2. Aika hauska! Olitkin tosi nopea. Laitan sulle sähköpostia ja laita sä sitten mulle ;) Leppoisaa sunnuntai-iltaa ♥

   Poista
 2. Ihan superia kuinka tämä haaste jatkaa leviämistään. :) Kauniita nuo varvut, täytyy mennä metsään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta Heidi K :) Tämän haasteen kautta on kiva ilahduttaa bloggaajakavereita. Ihan mahtava idea! Varvut tuovat jo pienen tuulahduksen joskus koittavasta keväästä. Pieni vihreä piristys nekin.

   Poista
 3. Kiitos haasteesta ♥ Ihanat mustikanvarvut - katsoin oikein useamman kerran, että kukkiiko ne???
  Ihana uusi alku ja kevät! Onpa kivannäköiset baarijakkarat. En olekaan niihin kiinnittänyt huomiota aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkii ne tosiaan Kati - aika hauskaa! Kiva jos lähdet mukaan. Ja kiitos. Baarijakkarat ovat seurausta yhdestä ihanasta Kotilaiturista löytyneestä valaisimesta. Valaisimen ripustamisen jälkeen piti ottaa oikein asiakseen etsiä uudet tuolit (saarekehan on ollut aika pitkään jo ilman tuoleja vanhojen hajottua). Siitä se lumipalloefekti taas lähti, mutta olen aivan supertyytyväinen tuohon saarekkeen ympärystään tällä kokoonpanolla. Nyt vain ruokapöydän tuolit näyttävät entistäkin kauhtuneemmilta... ;)

   Poista
 4. Ihanaa kun tartuit haasteeseen - postia tulossa piakkoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru kun heitit haasteen ♥ Tähän oli kiva lähteä mukaan.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin minustakin Johanna. Olisi vain ollut kiva haastaa enemmänkin ihania kanssabloggaajia :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Niinpä Seija. Tämä haastekin on levinnyt melkoisella vauhdilla - mahtava idea siinä :)

   Poista
 7. Onpa hauska haaste! Ihana idea. ♥ Ja niin kauniita kuvia! Mustikanvarvut ovat todella kauniita maljakossa, varsinkin, kun ovat alkaneet lehtiä tekemään. Ihanaa viikkoa Anu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kaisa! Varvuista tuli tosiaan pieni kevättuulahdus, vaikka toistaiseksi vielä onkin ihan kiva elää tätä talvea (kunhan se vain pysyisi talvena, eikä on-off jääkautena). Oikein mukavaa viikkoa sinullekin ♥

   Poista
 8. Voi miten ihana haaste, nämä on kyllä todellakin piristyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Laura ja piristystä tämän räntäsateen keskelle kaivataankin ;)

   Poista