sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Valohoitoa ja arvonnan voittaja

Tänään on ollut upea sää. Aamulla lämpömittari näytti reilua 10 pakkasastetta ja aurinko paistoi pitkästä aikaa siniseltä taivaalta, jossa ei juurikaan näkynyt pilviä. Täydellinen päivä lähteä ulos nauttimaan valohoitoa.


Lumikerros täällä meillä on melko vaatimaton, mutta pakkasen tuoma kuura värjäsi maiseman talvisemmaksi kuin se olikaan. Aurinko laittoi kuuratimantit kimaltamaan. Luonto näytti kauneinta puoltaan. 


Joku pieni oli ilmeisesti pudottanut pöllöystävänsä lenkkipolulle, josta ystävällinen ohikulkija oli lennättänyt sen sievästi puun oksalle tiirailemaan. Toivottavasti pöllö löytää vielä takaisin kotiinsa.

Meillä aamupäivän reippailuista tarttui mukaan kaivattua valoenergiaa, muutama uusi Pokemon ja parempi mieli nuorimmallekin seuralaiselle. Ulkoilma, kaunis luonto ja vapaapäivä tekivät tehtävänsä.

Entäs se arvonta* sitten. Lämmin kiitos kaikille arvontaa osallistuneille! Voittajan valinta oli 30+ -ikäisille suositeltava Helein Skin, Hair & Nails ja onnettaren suosikki oli *rumpujen pärinää, rumpujen pärinää* Sari Mattila. Onnea! Lähetätkö minulle postiosoitteesi arjentimantteja(at)gmail.com, niin Vermanilta lähetetään sinulle pieni paketti. Kiitos.

Lempeän rauhallista sunnuntai-iltaa ja itsenäisyyspäivän odotusta!

Anu

*Arvonta järjestetty yhdessä Helein / Vermanin kanssa. Kiitos!

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

12 kommenttia:

 1. Ihana tuo siltakuva ja voi pöllö parkaa..toivottavasti löytää kotiin pian, ettei ihan nuhjuksi jäädy :/
  Valoenergiaa täälläkin on tänään kerätty metsälenkillä koirien kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo silta on tosi symppis. Se on ollut alunperin liian lyhyt paikalleen ja nyt vielä kovasti kallellaankin, mutta niin kaunis ympäröivine maisemineen, etten tahdo päästä sen ohi juuri koskaan ilman valokuvaamista. Tiedätkö, pöllön puuhun nostanut henkilö selvisi jo - toivottavasti pian myös sen omistajakin. Ihanaa, että teilläkin on ollut valoenergiaa Satu. Täällä ne pienetkin lumet hävisivät jo ja nyt mennään vesisateella. Tule talvi vol 3 pian, jooko :)

   Poista
 2. Tänään kyllä oli upea ilma, itsekin nautiskelin pakkasen nipistelystä poskilla.
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teilläkin Outi! Alkuun pakkasasteen hirvittivät, mutta kun puki kunnolla päälleen, ei pakkanen tuntunut missään. Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Hienoja kuvia. Meillä oli aamusta melkein -16 astetta pakkasta...nyt taitaa lähennellä plussan puolta. Kaunis ilma muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyrr Satu. Teillä olikin aika kipakka aamusää. Äkkiä tuo keli muuttui ja täälläkin illalla oli jo reilusti plussan puolella. Tänään on ollut harmaata ja sateista. Saa nähdä tuleeko huomenna taas pakkaset kuten on luvattu. Mielenkiintoinen tämä Suomen talvi :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Tänään oli kyllä niin kaunis päivä, jaksaa huomenna töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko oli ihana nähdä eilen. Se antaa hurjasti energiaa ja tuntuu, että aurinkoisena päivänä jaksaa vaikka miten enemmän kuin pilvisenä. Toivottavasti nähdään se taas pian :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! <3 toivottavasti pehmopöllö löytää pian omistajansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marita! Nuo maisemat ovat jo muisto vain. Nyt on harmaata, märkää ja pimeää. Onneksi voi palata kuviin :) Toivotaan tosiaan, että pöllö löytää tien kotiinsa ♥

   Poista
 6. Upeita kuvia - ja pakko on myöntää, että vaikka en lumen ja pakkasen ystävä olekaan, oli näky tänä aamuna surkea, kun ne vähätkin lumet olivat sulaneet!
  Ihanaa itsenäisyyspäivää, Anu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja ♥ Aika surulliselta näyttää nyt tosiaan ulkona. Mä ottaisin oikein mielelläni valkoisen maan ja muutaman pakkasasteen. Mitään paukkupakkasia en minäkään kaipaa, mutta sitä lumen tuomaa valoa, sitä kaipailen. Mukavaa viikkoa!

   Poista