perjantai 16. syyskuuta 2016

Kesämuistoja sisälle

Syyskuu on ollut aivan uskomattoman kaunis, lämminkin. Silti kirpsakat aamut ja nopeasti pimenevät illat kertovat, että syksyssä ollaan. Olen tuonut muutamia kesän muistoja sisälle ja niillä vaalin kesää vielä hetken ennen pimeämpää ja ehkä sateistakin syksyä - jota toki toivon, ettei tänä vuonna tule.






Siirsin vihreät pulloni keittiön ikkunalle ja toiseen kävin hakemassa kukkakaupasta muutaman eukalyptuksen oksan. Toiseen pulloon taitoin pihalta hortensian oksan. Sen kukat alkavat jo hieman ruskettua, mutta minusta se ei haittaa. Hortensia on kaunis vaikka kuivanakin.




Toiselle tasolle nostin suuren lasivaasin, jonka olin hankkinut kukkamaljakoksi. Sain kuitenkin idean laittaa vaasin pohjalle kerroksen pikkukiviä, muutaman rannalta muistoksi taskuun sujautetun isomman kiven ja pari puun palaa. Keskelle vielä kynttilä.






Olen polttanut tätä kynttilää nyt useampana iltana ja jotenkin näky rauhoittaa.  Johtuuko se tuosta harmaanvihreästä värimaailmasta, joka on tällä hetkellä kovasti mieleeni vai tekeekö tuli sen. En tiedä, mutta joka tapauksessa toimii ja hyvä niin, sillä viime viikot ovat olleet melkoista haipakkaa.






Ajattelin tällä postauksellani osallistua vihdoin myös ihanan Mansikkatilan mailla -blogin kukkailoitteluun. Taina on tehnyt tuota kaunista postaussarjaa jo pitkään, mutta omat kukkapostaukseni eivät ole osuneet hyvään saumaan tätä ennen. Meillä menevät Tainan kanssa postaukset aina välillä jännästi yksiin ja huomasin, että tälläkin kerralla näissä kesämuistokukissa meillä on hiukan samaa henkeä.

Mutta niin on tämäkin arkiviikko lopuillaan. Viikonlopun ohjelmassa taitaa olla pihapuuhia jos säät vain sallivat. Kovasti huomiota saa myös uusi perheenjäsenemme, kääpiöhamsteri Bella, jonka toivotaan jo pian tottuvan meihin ihmisiin.

Kesämuistojen lämmittämää viikonloppua!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

27 kommenttia:

  1. Oi, Bella!♥ Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    Kyllä on taas niin kauniit kuvat sulla tässä, että! Toivon sulle rauhallista viikonloppua kaiken haipakan keskellä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija ♥ Pikkuruinen uusi perheenjäsen on valtaisan huolenpidon kohteena :) Sain juuri työt pakettiin, joten loppuviikonlopun voi olla nyt hyvillä ja rauhallisilla mielin. Lokoisaa reissua teille!

      Poista
  2. Hortensia on kaunis, vaikka ehtoopuolella olisikin. Ja eukalyptus on vaan nyt niin pop :) Ihanat nuo pullot, etenkin juuri tuo eukalyptuksella oleva <3

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä Tuija, että hortensia on kaunis vaikka kuivattunakin. Ja eukalyptus, simppelin kaunis kasvi ja vieno, raikas tuoksu kun hiukan hipaisee lehtiä. Tykkään. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  3. Aivan ihana hortensia!
    Aurinkoista perjantaita ja viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi, minusta myös. Viime hetkellä taisin oksan käydäkin nappaamassa, sillä nyt ovat loput kukat jo aika surullisen näköisiä ulkona. Tainnut joltain unohtua kastelupuuhat... Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Kauniita asetelmia olet taas tehnyt <3 Täälläkin on pari viikkoa pitänyt aika haipakkaa, mutta nyt voiton puolella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suffeliini! Tsemppiä sinne haipakan keskelle ♥ Toivon kovasti, että täällä alkaa ensi viikosta eteenpäin helpottaa taas hetkeksi. Voi olla, että on turha toivo, mutta saahan sitä aina toivoa :)

      Poista
  5. Kauniit asetelmat ja kuvat jälleen! Täällä suunnataankin kukkakauppaan ja viikonlopun juhlien järjestelyyn!
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi, teillä on juhlat tulossa. Mukavia juhlia ja kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin ♥

      Poista
  6. Ihana hortensia. Se on kaunis kuivatettunakin :)
    Asetelma lasivaasissa on hieno - varmasti ihana tunnelma kynttilän palaessa. Onneksi illat ovat jo tarpeeksi pimeitä kynttilänvalolle :)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lasivaasin kynttiläsommitelma on tosiaan jotenkin rauhoittava. Syksyn hyvä puoli on todellakin se, että saa kaivaa kynttilät ja villasukat esille ja käyttöön. Kivaa viikonloppua sinullekin Pia!

      Poista
  7. Kaunista & tyylikästä. Tuo pullukka pullo on aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Pullukkapullo on keväinen löytöni Liedon Kotilaiturilta. Siihen on ollut kiva sujautella erilaisia oksia pihalta ja nyt tosiaan ensimmäiset kukkakauppaostokset.

      Poista
  8. Ihana idea tuo rantateema kukkavaasissa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele! Noilla isommilla kivillä on kaikilla oma tarina, oma muistonsa takanaan ja kepeillä samoin. Kauniita muistoja ♥

      Poista
  9. Upea hortensia! Hienot asetelmat muutenkin :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Pullot ovat kauniit ja hortensia sopii hyvin niiden väriin. Muutenkin kauniita asetelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Huopalintu! Totta minustakin, että hortensian ja pullojen värimaailmat sointuvat.

      Poista
  11. Hortensia on siitä ihana kasvi, että se on kaunis todella pitkään. Muuttaa vain muotoaan ja väriään kesän ja syksyn mittaan.

    VastaaPoista
  12. Hortensia on kyllä kaunis pitkään. Hieno asetelma, pulleat pullot on hauskan näköisiä. :) Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vielä lisätä, että kiva kun löysin tänne haasteen kautta. Liityin lukijaksi. :)

      Poista
  13. Kaunista, ihanaa ja mahtavaa!<3 Noi sun vihreät pullot saa mut haikailemaan lisää vihreitä pulloja yhden jättimäisen ja kasan patenttipulloja lisäksi.;) Ehkä yritän nyt malttaa...
    Aurinkoista sunnuntaita Anu!<3 Ihan kohta ryhdyn leipomaan, meillä vietetään poikien kummisynttäreitä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua ihanaa Taina, kiitos ♥ Pullohulluus taitaa olla tarttuva tauti ja veikkaan, että tarttuu pisaratartuntana, sen verran nopeasti leviää :) Toivottavasti teillä oli kivat juhlat eilen! Mukavaa viikkoa!

      Poista
  14. Ihana hortensia ja tyylikäs asettelu!
    Meillä nuukahti juuri viimeinen hortensian kukka ulkona kukkapenkissä ja se kertoo kesän loppuneen :(

    Kaunis on lasimaljasikin - tuo tunnelmaa iltoihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianna! Niin nuukahti hortensia nyt täälläkin. Muutenkin näyttää siltä, että terassi alkaa olla pienen syyssiivouksen tarpeessa. Kasvit alkavat pikkuhiljaa olla entisiä. Syksy on tullut - nautitaan kynttilöistä ja villasukista ♥

      Poista