perjantai 23. syyskuuta 2016

HAASTE | Mieskomistuksia

Tänään on kunnon perjantaihömpän aika. Sain nimittäin Satulinnan Tuijalta haasteen (kiitos!) listata julkkismiehiä, joita ihailen. Alunperin haaste on lähtöisin Nonnula-blogista ja tarkoitus on, että listalle pääsee nimenomaan ulkoisilla meriiteillä.

Haaste oli yllättävän vaikea ja jotenkin mieleen pyrkivät vain nuoruuden fanitusten kohteet. Taisivat nuo fanitukset olla silloin aivan omaa luokkaansa.
 
Ensimmäinen nuorimies, jonka kuvilla olen tapetoinut seiniäni oli diskohileen supersuosikki Jason Donovan. Tuo pehmeä-ääninen kiiltokuvapoika oli hiuksiaan myöten niiiiin ihana.


Sen jälkeen astui kuviin Brad Pitt. Kävin katsomassa Thelma ja Louise -elokuvan ties kuinka monta kertaa vain ja ainoastaan Brand Pittin takia. Itseänikin nauratti tuolloin, että pitää istua leffateatterissa reilun aikaa vain siksi, että voi muutaman minuutin ajan huokailla tuota komistusta.


Mark Harmonissa on puolestaan ollut minulle mieluista karismaa kauan. Jo nuorempana, jolloin 20-vuoden ikäeromme tuntui suuremmalta, oli hänessä sitä jotain.


Urheilukenttien suosikkini on puolestaan ollut Norjan pikajuoksia Geir Moen. Pikamatkat eivät muuten ole yleisurheilupuolelta ehkä ihan se omin juttuni (edes tv:stä katsottuna), mutta Moenin aikakaudella ne piti nähdä alkueristä loppukisaan.


Yritin oikein tosissaan miettiä ketkä julkkikset saavat silmäni pysähtymään tänä päivänä pidemmäksi aikaa ja ainoa, jonka oikeasti saa mieleeni on Pierce Brosnan. Jos hän olisi tullut laulamaan minulle kuten Mamma Mia -leffassa Meryl Streepille, olisi leffa saanut aivan varmasti saman lopun.

Jätän tällä kertaa haastamatta ketään, mutta haasteen saa napata mukaansa kuka tahansa. Kommentteihin olisi kiva kuulla myös teidän listojanne! Ja jos joku  minut tunteva saa paremmin mieleensä huokailujeni kohteita, saa muistuttaa tätä harvapäätä - sillä onhan näitä.
Ihanaa, että ollaan taas perjantaissa. Tällä kertaa viikonlopun aloitukseni on mitä mahtavin. Koti on siivottu jo etukäteen, ruokakaupassa käyty ja viikonloppuun laskeuduin Sari Mattilan hieronnan kautta. Hieronta tehtiin kuumakivihierontana ja se oli aivan ihanan rentouttava ja rauhoittava.

Kivet lämmittivät joissain kohdissa vartaloa ja samaan aikaan kuumia kiviä käytettiin tavallisen hieronnan lisäksi myös itse hieronnassa. Oih. Nyt yritän pysyä tässä hyvänolon kuplassani mahdollisimman pitkään ja nauttia. Ethän ole sinäkään unohtanut tuota  Sarin kuun loppuun asti voimassa olevaa etua blogin lukijoille!

Rentouttavaa viikonloppua - muistahan pysähtyä ♥

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samoin kiitos Marina, hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Oi, hauska haaste - tähänhän on melkein pakko tarttua!! ;)
  Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä koppi Satu :) Rentoa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Minä jo meinasin, että vaaleat miehet vievät voiton, mutta olihan siellä Pierce :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi poikkeus tarvitaan aina Outi ;) Kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Tein tämän tyylisen joskus, minulla siinä oli ainakin Rölli, Homer Simpson, Neuman ja Jack Sparrow :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan muistaakin lukeneeni sen Sanna. Lutuisia on nuo sunkin listan tyypät ;) Mister Sparrow ♥

   Poista
 5. Brad Pitt löytyisi minunkin listalta ja aikoinaan myös huoneeni seinältä.:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen Brad-fani! Juuri nyt ei taida Bradillä mennä oikein hyvin... :(

   Poista
 6. Hyvän näköisiä miehiä valitsit 😊 Kivaa viikonloppua 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten aika hauska, että livenä ja kuvissa kiinnittää huomiota aika erilaisiin tyyppeihin :) Mukavaa viikonloppua Jaana sinullekin!

   Poista
 7. Ooh, Jason Donovan 😂 Olen ihan unohtanut koko tyypin... Ja Brad on nyt sinkku ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, Jason... ♥ Miten olet VOINUT unohtaa Tuija ;) Brad parka. Joku lentoyhtiö myikin jo tarjousmatkoja Bradia lohduttamaan...

   Poista
 8. Tuo kuumakivihieronta kuulostaa aivan ihanalta!
  Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua myös sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli sitä isolla iillä Anu! Sarin hieronnat ovat muutenkin ihania, rentouttavia kokemuksia, mutta tämä oli hieman erilainen ja kivien lämpö todellakin rentoutti. Aivan mahtava tapa laskeutua viikonlopun viettoon. Leppoisaa viikkistä sinullekin!

   Poista
 9. Hieronta kuullostaa ihanalta! Komea lista miehiä 😉

  VastaaPoista