lauantai 2. tammikuuta 2016

Hyvät hetket talteen

Oikein hyvää ja upeaa alkanutta uutta vuotta, sweet sixteen -vuotta! Olemme tänään avanneet viime vuoden tärkeimmät muistot tallentaneen purkin ja palanneet muistoissamme meille mieluisiin hetkiin, joista osa oli vuoden mittaan päässyt jo unohtumaankin.
Purkkiin on vielä aikaisempaakin satunnaisemmin muistettu tallentaa noita lappusia, joihin on kirjoitettu kivoista hetkistä, mutta siitä huolimatta uutta purkkia toivottiin tällekin vuodelle. Josko harjoitus tekisi mestarin ja unohtelevaisemmatkin perheenjäsenet saataisiin kirjaamaan hetket, joista tuli hyvä mieli. Sen verran mukavaa (ja välillä yllättävääkin) on ollut lukea hetkistä, jotka ovat olleet tavalla tai toiselle jollekin perheenjäsenelle mieleenpainuvia.
Jos haluat printata omaan purkkiisi tällaisen samanlaisen etiketin, voit käydä lataamassa sellaisen täältä klik.
Meidän purkkimme on nyt paikallaan ja valmiina vastaanottamaan vatsantäytettä. Toivon, että tämä vuosi tuo sinulle paljon hyviä hetkiä ja tapahtumia talletettavaksi purkkiin tai sydämeen. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

20 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo purkki, täytyykin laittaa korvan taa. Ja aikasta ihana kalenterikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkkiin on kiva tallentaa muistoja ja palata muistoihin vielä uudelleen kun vuosi vaihtuu. Vuoden mittaan ehtii kummasti unohtua mukavatkin tapahtumat. Ja kiitos Sirpa, Magia Graphicsin kalenteri on kovasti mieluisa minullekin.

   Poista
 2. Tuo kalenteri on kyllä tosi kiva ja niin on myös purkki-idea!
  Mukavaa alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on aina musta ja toimii kalenterissakin ;) Oikein hyvää tätä vuotta Outi sinullekin ♥

   Poista
 3. Tuo purkki on kyllä niin ihana idea. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen lappu on jo ilmestynyt tämän vuoden purkkiin :) Hyvää alkanutta vuotta sinullekin Johanna ♥

   Poista
 4. Tosi kiva kalenteri ja voi, kun tuo purkki voisi kasvaa jättikokoiseksi vuoden mittaan. Täydellinen idea meille jokaiselle. Hymyterkuin, Hannis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saamme purkin pullistelemaan :) Purkki-idea toimii tosiaan yhtälailla yksin elävälle kuin perheellekin. Samalla tavalla ne asiat tahtovat meiltä kaikilta unohtua. Upeaa, hymyjen täyttämää alkanutta vuotta Hannis ♥

   Poista
 5. Ihana Sweet sixteen :) Ja ihana tuo teidän tämän vuoden purkkinne! Meillä purettiin myös tänään viime vuoden purkki ja otettiin uusi käyttöön. Oli ihana muistella vuoden tapahtumia. Säilöimme ne takaisin purkkiin ja Neiti teki uuden. Kiitos vaan hurjasti ihanasta ideasta ja ihanaa uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että olette innostuneet purkki-ideasta Riikka ja ihanaa, että teillä on tuollainen innokas purkkiaskartelija! Toivon teillekin kovasti pullistelevaista purkkia tälle(kin) vuodelle ♥

   Poista
 6. Aivan paras idea ♡ Rakkaita muistoja kannattaa muistella myöhemminkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta Jaana! Lisäksi on hauska nähdä minkälaiset tapahtumat kukin meistä kokee mieleenpainuviksi. Osasta asioista tietää jo heti h-hetkellä, että jutussa on purkkiainesta, mutta yllätyksiäkin on ollut.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Helinä - Pinterestistä taisi tämäkin idea löytyä :)

   Poista
 8. Paljon hyviä hetkiä teidän koko perheelle tähän vuoteen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Miru teille - oikein erityisen hyviä hetkiä ♥

   Poista
 9. Jossain Pinterestin syövereissä tämän nähnyt ja sinne jonnekkin on hukkunut pinnauksien joukkoon. Vuosi on vasta alkanut, joten enköhän ehdi ottamaan tämän käytäntöön. Aivan ihana idea nimittäin ja ihana on myös sinun toteutuksesi tuosta purkista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnehän nuo monesti tuntuvat hukkuvan RmariannaS :)Mutta koskaan ei ole myöhäistä aloittaa hyviä ja kivoja asioita - ota ihmeessä purkki käyttöön!

   Poista
 10. Hauska idea tuo purkki. Tuokoon tämä vuosi paljon ihania hetkiä purkkiin tallennettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkki on ollut minustakin kiva ja tämä on nyt kolmas vuosi kun meillä purkitellaan. Paljon ihania hetkiä sinullekin Kirsi tähän alkaneeseen vuoteen ♥

   Poista