tiistai 21. heinäkuuta 2015

Voittaja on löytynyt // Janssen Cosmetics

Tattadadattattaa, on tullut aika kertoa Janssen Cosmeticsin arvonnan voittaja*. Kaunis kiitos kaikille osallistujille! Arpoja oli yhteensä mukana yli 70 ja voittaja on tosiaan nyt selvillä.

Onnettarena toimi tälläkin kerralla Random.org ja voitto osui henkilölle, joka kertoi ihonsa olevan kuiva. Kosteutta kaivattiin ja nyt sitä tulee.
Lämpimät onnittelut siis Sikuriinalle! Sinulle on lähtenyt sähköpostia. Lähetätkö minulle osoitteesi, niin saamme paketin lähetettyä sinulle.

Janssen Cosmeticsilta halutaan ilahduttaa vielä kaikkia Arjen timanttien lukijoita ja he tarjoavat 20 prosentin tarjouksen kaikista verkkokauppaostoksista 3.8. asti koodilla TIMANTTI. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, mutta löysit jotain kiinnostavaa Janssen Cosmeticsin valikoimista, niin klikkaa ihmeessä itsesi ostoksille. Tuotteet ovat ammattilaiskosmetiikkaa ja omaan kokemukseeni perustuen voin lämpimästi suositella niitä.

http://www.janssen-cosmetics-shop.fi/


Mukavaa myöhäisiltaa sinulle ja vielä kerran lämpimät onnittelut Sikuriinalle voitosta!

Tuo ensimmäinen kuva on muuten sunnuntaiselta mustikkaretkeltämme, jonne sadepilviä uhmaten lähdimme kuopuksen kanssa (ja selvisimme kuivina). Mustikka-apajat olivat aivan loistavat, joten metsään kannattaa nyt todellakin suunnata. Paljon oli vielä raakileita, mutta paljon oli marjoja kypsänäkin - ja ne olivat suuria.

Anu

*Blogiyhteistyö. Kiitos Janssen Cosmeticsille!

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


10 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle ja ihanaa iltaa Anu <3

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Meillä Oulun seudulla taitaa mustikat olla vielä raakileita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Jassuntassu! Paljon oli raakileita täälläkin, mutta niin valtavasti myös kypsiä marjoja, että sai huoletta ja helposti kerättyä oman saaliin. Toivotaan, että herkkumarjat kypsyvät pian teilläkin.

   Poista
 3. Kiitoksia paljon, myös iho kiittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea onnettaren suosikille ♥ Toivotaan, että ihosi ja sinä tykästytte tuohon settiin.

   Poista
 4. Käytkö Anu jossain tässä meidän lähistöllä mustikassa vai jossain kauempana? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Suveliina vakkarimustikkapaikka Merimaskussa ja siellä kävimme nytkin. En tosin tiedä miksi pitää mennä niin kauas kun tuossa vieressä lukion metsässäkin on tosi paljon mustikoita. Liian helppo valinta ehkä ;) Mutta joo, löytyy täältä kotikaupungista ja lähimetsistäkin hyviä marjapaikkoja.

   Poista
 5. Mustikkaa, nam nam....
  Mökilläkin on tänä vuonna aika lailla mustikoita, joten mustikkapiirakkaa taitaa olla luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikka ON tosiaan namnam ;) Metsään pitäisi päästä jo uudelleen, sillä harmittaa ostaa talvella mustikkapusseja kun metsä on noita sinisiä herkkuja nyt ihan pullollaan. Herkullisia mustikkapiirakkahetkiä teille Marianna ♥

   Poista