maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pikarisottoa arjen pelastajaksi

Niin ovat pääsiäisen pyhät taas loppusuoralla. Hyvä ruoka kuuluu perinteisesti pääsiäiseen ja herkuttelu jää helposti päälle. Ihan vain ruuallakin herkuttelu. Haluankin vinkata sinulle yhdestä uudesta arjen pelastajastamme. Ruuasta, jonka valmistaminen ei vie kokonaisuudessakaan kuin parikymmentä minuuttia, mutta joka vie kielen mennessään.


Pääsin nimittäin testaamaan uuden herkkudelin, Smallstoren sitruunaista pikarisottoa*. Riisi kuullotetaan ensin pannulla, siihen lisätään vesi ja noin 15 minuutin kuluttua ateria on valmis.

Itse lisäsin risoton valmistuttua sen joukkoon vielä runsaasti parmesania sekä jokiravun pyrstöjä (Prismasta löytyi edullinen jättipurkki kalahyllystä) ja voi miten oli herkullista! Yhdestä annospussista sai meidän koko perheemme vatsat kylläisiksi ja ateria oli ihanaa vaihtelua perinteisille arkipöperöille.


Näissä risotoissa ei ole säilöntä- eikä lisäaineita, joten helppouden lisäksi niillä voi herkutella hyvillä mielin. Makuvaihtoehtojakin riittää vaikka kuinka. Ja vaikka nimi on PIKArisotto, ei nopeus maistunut risotossa. Hätävarahernekeittopurkin viereltä kuivaruokatarvikekaapista löytyy meiltä jatkossa myös pikarisottoja. Vai miten, maistuisiko sinulle tällainen arkipäivän pikapäivällinen?


Smallstoren upouudesta verkkokaupasta löytyy kaikkea muutakin ihanaa: pastoja, öljyjä, mausteita, makeisia, syötäviä kuivakukkia... Laadun, alkuperän ja puhtauden lisäksi tuotteiden valintakriteerinä on ollut myös design. Näitä tuotteita on ilo pitää esillä keittiössä tai laittaa ruokapöytään.

Deli-iltojen esitteestä löytyy myös muutamia ihanalta kuulostavia reseptejä ja ajattelinkin testata siellä olevaa hunaja-laventelileipää. Samoin heidän bloginsa puolelta löytyvä laventelinäkkäri menee testauslistalle. Kannattaa käydä tutustumassa jos yhtään olet hyvän ruuan ystävä!


Ja tiedätkö mitä, Arjen timanttien lukijat saavat avajaistarjouksena Smallstoren verkkokaupan ostokset ilman toimituskuluja. Muista vain laittaa tilaukseesi koodiksi ARJENTIMANTTEJA. Etu on voimassa 15.4. asti.

Herkutteluterveisin,
Anu

*Tuote saatu testattavaksi bloginäkyvyyttä vastaan

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

14 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä!! Vaikka ollaankin einesvastainen perhe, niin näinä hektisinä aikoina kaikenlainen arjen (timanttinen ;) pelastus on tarpeen! Ehdottomasti pakko kokeilla :)

    Arkista viikkoa sinne taas!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En välitä minäkään eineksistä, mutta tuo varahernari on useimmiten kaapissa tiukkojen tilanteiden varalta. Ehkä juuri siksi tällainen hiukan terveellisempi pikaruoka olikin ilo löytää. Kokeile ihmeessä Teija ja laita äkkiä testipakettitilaus sisälle! Jos maistuu, niin ehdit tehdä vielä toisen tilauksen kampanja-ajan sisällä ;)

      Poista
  2. Olen samaa mieltä kanssasi tuosta herkuttelusta, niin ruoan kuin muidenkin herkkujen suhteen. Paluu arkeen siis koittaa. Kiitos vinkistä - saattaa olla, että tämä menee meillkin kokeiluun. Risoton ystäviä kun ollaan. Meillä porisi tänään lammaskaali liedellä. Käypä kurkkaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arkeen palaaminen on välillä ankeaa ruokapuolellakin ;) Käy ihmeessä kurkkaamassa jos olette risoton ystäviä. Nuo pikarisotot olivat minusta hyvin kohtuullisen hintaisiakin ja maku oli oikeasti hyvä kun ryyditti risoton parmesanilla. Aina ei tarvitse tinkiä mausta, vaikka nopsasti tehtäisiinkin. Täytyypä tulla katsomaan lammaskaaliasi Anu :)

      Poista
  3. Vaikka en risoton ystävä olekaan, tämä sekä näyttää että kuullostaa herkulliselta "pikaruoalta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se tosiaan oli ja erilaisia makuvaihtoehtoja on runsaasti. Nieleskellen katson edelleen noita kuvia Heidi ;)

      Poista
  4. Nämä sun ruokavinkit on kyllä aina niin herkkuja, tätä pitää ehdottomasti kokeilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen mitä olen blogistasi nähnyt teidän herkuttelujanne, niin uskon, että pidätte Smalstoren antimista laajemminkin Laura. Käy ihmeessä tekemässä herkkudelikierros verkkokaupassa!

      Poista
  5. Erittäin herkullisen näköinen ruoka-annos! Nams!! Risotto ei oikein koskaan ole ollut makuuni, mutta tämä kuulostaa todella herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meillä on erilaisia makuja S - minä taas voisin elää oikeinkin hyvin jonkin aikaa pelkillä risotoilla ;)

      Poista
  6. Risoton ystävä nappaa tämän kauppalistalleen! Kiitos taas herkkumestari ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai oikein herkkumestari - kiitos vain komeasta tittelistä Kati ;) Näillä aineksilla tuon tittelin saaminen käy helposti kunhan vain muistaa, ettei kärväytä riisejä alkukuullotuksen . Been there, done that...

      Poista
  7. Oi maistuisi kyllä, aivan mielettömän herkulliselta näyttää. <3 Aurinkoista viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistui myös aivan taivaallisen hyvältä Tiia. Ihanaa kevätviikkoa sinullekin ♥

      Poista