perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kauneudehoitoherätyksiä Estellessä ja etuja sinullekin ♥

Kuoritteko ihoanne säännöllisesti viikoittain? *pään puistelua, en edes kuukausittain* Käytättekö naamioita? *pään puistelua* Entä silmänympärysvoidetta? *pään puistelua* Puhdistatteko ihon ainakin iltaisin? *joo, vedellä...*


Olisiko herätyksen paikka? On! Ihoni on aina ollut helppo. Ei isommin epäpuhtauksia, ei kuivuutta, eikä mitään muitakaan suurempia ongelmia, kosteusvoidetta olen käyttänyt vasta pari vuotta. Nämä viimeiset pari vuotta olen kuitenkin huomannut, että neljänkympin rajapylväs on todellakin ohitettu. Väsymys ja stressi näkyvät kasvoista heti, ihon heleys on hävinnyt ja kuivuus lisääntynyt aika runsaastikin. Nuo ensimmäiset kysymykset kysyttiin meiltä Turun Kosmetologikoululla järjestetyssä kauneus- ja ihonhoitoillassa, jonne pääsimme Åblogien kanssa koulun ja Beautynixin kutsumina. Lohduttavaa oli, että aika moni puisteli päätään samalla tavalla kuin itsekin. 
Ihanan ja mielenkiintoisen illan aikana pääsimme tutustumaan koulun hoitolan kauneushoitoihin, saimme apua huulimeikin valintaan ja meille tehtiin ihoanalyysi, jonka perusteella meille suositeltiin oikeanlaisia ihonhoitotuotteita. Uutta tietoa tuli runsaasti. 

Tiesitkö esimerkiksi miksi kaikkia päivävoiteita ei kannata käyttää yövoiteena? Voide kuin voide, olen ainakin itse ajatellut, mutta monissa päivävoiteissa on UV-suoja, jota ei kannata levittää kasvoilleen yöllä, jotta iho pääsee uusiutumaan. Selvisi myös syy, miksi aikoinaan silmänympäryysvoidetta kokeillessani tuntui kuin iho olisi turvonnut silmien ympäriltä; joko olin laittanut voidetta liikaa tai liian lähelle silmiä. Kokeilu päättyi silloin muutamaan kertaan, mutta nyt on tullut aika aloittaa uudelleen.Koululla tehtävissä kauneushoidossa käytetään Janssen Cosmeticsin tuotteita ja samoja tuotteita on myös myynnissä hoitolassa sekä verkkokaupassa. Tuotteiden hinnatkin ovat kukkaroystävällisiä, vaikka ammattilaiskosmetiikkasarjasta onkin kyse. Minun iholleni suositeltiin ikääntyvän ihon sarjasta (hjälp, mutta pakko se kai on kohdata realiteetit) mm. kirkastavia tuotteita heleyttämään ja kirkastamaan ihoa. 

Jos kiinnostuit, on sinullakin mahdollisuus lähteä suuntaamaan kohti kaunista ihoa tai ylläpitää sitä ja tehdä Åblogien tunnuksella ostoksia Janssenin verkkokaupastaan 15% alennuksella. Käy ihmeessä kurkkaamassa, sillä verkkokaupassa on selkeät kuvaukset tuotteista ja niiden käyttämisestä.


Kauneushoitola Estellestä tarjottiin myös etu kasvohoitoasiakkaille. Pääsimme testaamaan tuota okluusionaamiota kädelle tehtynä. Kumimaiseksi maskiksi iholle kovettuva naamio parantaa ihon kosteutta ja vaikuttavien aineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Keväinen kasvohoito alkoi houkuttaa ja kun mm. 1,5 tuntia kestävä kasvohoito maksaa 55 euroa ja pitää sisällään hieronnan, ei hintakaan ole minusta ollenkaan paha. Tästä pääset tutustumaan Estellen hoitovaihtoehtoihin tarkemmin.Jestas, miten tästä tulee pitkä, mutta vielä yksi juttu. Oletko joskus miettinyt, että olisi kiva mennä ystäväporukalla kauneushoitolaan? Minä olen, mutta sellaisia paikkoja, joissa useampi ihminen voisi olla vierekkäin, jutella ja nauttia ihanasta hoidosta samaan aikaan, ei juurikaan ole. Estellessä tuo onnistuu ja siellä on järjestetykin polttareita, ystävysten hemmotteluja ja yritysten tilaisuuksia. Itse mietin, että paikka voisi olla ihana vaikka vanhemman tyttären synttärijuhlinnalle parin parhaimman ystävän kanssa. Kävisihän tuo ihan itsellekin arjen piristykseksi!

Tästä tulikin varsinainen pitkäperjantain pitkäpostaus, juhlan kunniaksi. Toivottavasti jaksoit lukea loppuun asti ja löysit myös nämä edut, joita ainakin itse ajattelin käyttää hyväkseni. Nyt ei muuta kuin oikein ihanaa, rentoa ja piristävää pääsiäistä! 

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

14 kommenttia:

 1. Mitä arjen luxusta! Pitää tutustua hoitoihin ja muistaa hemmotella itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin aivan samaa Hanna :) Olisiko aika ajatella ihan itseään ja varata pientä hemmottelua arjen keskelle - olisi aivan varmasti. Vaikka mentäisiin yhdessä ♥

   Poista
 2. Kiitos mukavan kauneusillan järjestelyistä! Sain illan aikana oikean herätyksen, nyt jos koskaan on korkea aika ryhtyä pitämään parempi huoli kasvojenhoidosta. Mullakin on jäänyt kuorinnat ja kasvonaamiot väliin, vaikka oikeat hoitotuotteet nököttävätkin kylppärin hyllyllä. Ei oo ollut muka aikaa vaikka totuus on, että olen ollut aivan liian laiska itseäni hoitamaan. Jos ottaisi tavaksi, että kerran viikossa kuorinta + naamio, siihen saattaisi jopa tottua. Ja iho kiittäisi jälkeenpäin.

  Iloista pääsiäisen aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, ihanaa kun olit mukana Teija! Puhut (taas kerran) niin suullani. Tuntuu olevan tämäkin asia sellainen, että vaikka asiat tietää ja tietää mitä pitäisi tehdä, kaipaa niistä silti muistutuksia. Pieni ikioma hemmotteluhetki kerran viikossa olisi aika ihana ajatuksenakin, sen lisäksi, että iho kiittäisi. Mitäs jos lähdetään aloittamaan uusi elämä :)

   Mukavia pääsiäisen pyhiä teillekin ♥

   Poista
 3. Kiitos Anu illan järjestämisestä! Estelle on uskomattoman kiva paikka ja aivan ydinkeskustassa. Miten sitä unohtaakin nuo opit arjessa ja sivuuttaa hommat, joilla on iso merkitys ja joiden tekemiseen menee se pieni hetki. Tehkäämme keväinen ryhtiliike kohti parempia ihonhoitorutiineja ♥ Ja mikäli kaipaa apua oman ihonhoidon suhteen, koko paketti löytyy Estellestä. Ihana ilta ja siitä kiitos koululle sekä kanssabloggaajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä se juuri on Kati. Nuo jutut eivät juurikaan vie aikaa, mutta silti niiden kohdalla oikaisee... Ryhtiliike sovittu! Tästä eteenpäin ei enää oikaista. Vauhtia voisi hyvin hakea jostain Estellen hoidosta :)

   Poista
 4. Sama vika rahikaisella.;) Kilot pitää huolen rypyttömyydestä, mutta ihon kuivumista on ihan toisella tavalla kuin ennen ja auta armias, silmäpusseja, jotka tulee valvomisesta! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu Taina; luonnollisella botoxilla iho pysyy kyllä rypyttömänä, mutta näitä muita iho-oireita on alkanut ilmestyä. Silmäpussit juu - ja valtavan mustat silmien aluset heti kun vähänkin valvoo. Kai se on uskottava, ettei tässä olla enää ihan nuoria tytönheitukoita ;D

   Poista
 5. Kiitos, Anu illan järjestelyistä ja oli tosi kiva taas nähdä. Sekä sinua että koko porukkaa.
  Ja meitä kyllä opastettiin tosi hyvin - koulusta valmistuu tänä keväänä ammattitaitoisia ja upeita kosmetologeja;)
  Ja kyllä harmittaa, että en ole aiemmut hoksannut, miten edullista tuolla on itseään hoidattaa ja hemmotella. Noilla hinnoilla tulee toivottavasti käytyä hieman useamminkin hoidoissa - tarvetta kun on;)
  Oikein hyvää pääsiäistä sinne <3
  Ja pakko vielä lisätä, että sinun kuvasi ovat upeita - osaat kyllä käyttää sekä kameraa että silmää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kun kiitätte, mutta Beautynixin ihmiset järjestivät kaiken, minä olin vain viestinvälittäjänä :) Opiskelijat olivat tosiaan aivan valmiita ammattilaisia tekemisissään, enkä ollut minäkään käynyt Estellessä aikaisemmin. Viimeinen kerta tämä ei kuitenkaan ollut, aivan varmasti, sen verran mukavilta kuulostivat palvelut, tuotteet ja hinnat toki myös.

   Kiitos Lady kauniista sanoistasi. Tällä kertaa kuvat onnistuivat hyvin omastakin mielestäni. Uuden kameran kanssa on ollut hieman vaikeuksia päästä sinuiksi, vaikka merkki pysyikin samana. Kymmenessä vuodessa ovat kamerat kuitenkin kehittyneet kummasti :) Hyvää pääsiäistä sinullekin ♥

   Poista
 6. Oi että teillä ollut mahtava tapaaminen ja mielestäni on niin upeaa, että teillä yhteisöllisyyttä. Olisi niin kivaa, että täälläkin olisi aikuisten naisten blogiryhmä.

  Ihanaa pääsiäistä Anu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli Tiia! Nämä tapaamiset ovat aina todella piristäviä, porukka on aivan mahtava ja tällä ryhmällä on mahdollisuus päästä tutustumaan ihaniin, mielenkiintoisiin paikkoihin ja tuotteisiin. Kannattaa ihmeessä kerätä porukka kasaan jos yhtään tuntuu siltä! Tästä se meilläkin lähti: http://arjentimantteja.blogspot.fi/2014/04/turun-seudun-bloggaajat-huomio.html ;)

   Poista