maanantai 2. helmikuuta 2015

Kevätmuotia Friendtexin tyyliin

Lumisenttejä on vihdoin tullut tänne meille lounaiseenkin Suomeen, mutta viikonloppuna ilmassa oli silti vahvasti kevättä. Kevättuuli puhalsi Friendtexin kevätmuotinäytöksen muodossa.


Friendtexin kevään mallistossa on kauniita pehmeitä sävyjä, paljon valkoista, merihenkisyyttä ja useita teemoja Sport deluxesta City exploreriin. Malliston materiaalit ovat keveitä ja vaatteet näyttivät siltä, että ne ovat mukavia päällä.

Jostain syystä oma silmäni bongaa aina ensimmäisenä asusteita ja niin nytkin. Ihanat nahkaiset, valkoiset espadrillokset, nuden väriset trenditennarit, mustavalkoinen shopperi-kassi nahkahihnoilla ja muutamat huivit, ne jäivät jo heti kummittelemaan mieleeni.


Muotinäytöksen aikana edessäni on sen verran päitä, että kuvat eivät tee oikeutta asuille, mutta onneksi Friendtexin tiimi oli rakentanut upean showroomin näytöstilan viereen ja näistä kuvista pääset paremmin näkemään asukokonaisuuksia. Tuossa alla kaapelikelan päällä on muuten heti ne espat, jotka olivat aivan huippupehmoiset...


Lisää kuvia Friendtexin ja Oncen kevätmallistosta löydät täältä klik. Ja taas tällainen plus-kokoinen naisihminen kiittää, sillä myös näistä vaatteista löytyy reilusti kokoja.


Olipa taas mukava käydä hieman humputtelemassa. Olin liikenteessä siskoni kanssa ja koska ilta oli nuori vielä näytöksen jälkeenkin ja meillä molemmilla vapaailta sovittuna, karkasimme italialaiseen trattoriaan herkuttelemaan tapaksilla ja kruunaamaan siten mukavan illan. Taas jaksaa.

Mukavaa maanantai-iltaa sinulle ♥

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

12 kommenttia:

  1. Oi ei ku mua harmittaa kun en päässyt. Niin ihanalta näyttää tuo kevätmallisto! Ja muistan, kun syksyllä olin ennakkoluuloinen ja ajattelin, että mikähän mummomerkki toi Friendtex on.. Ja nyt ne on mun lemppareita täällä vaatekaapissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin avautuivat silmät Friendtexin vaatteille silloin syksyllä ja nyt kaapissa on useampiakin suosikkeja. Harmi, ettet päässyt, mutta joskus sitä ei vain repeä kaikkiin paikkoihin mihin haluaisi :)

      Poista
  2. Kun näitä teidän postauksia lukee, harmittaa vieläkin enemmän, etten päässyt tuonne - mutta ehkä luottokortti kiittää;)
    Nuo nudet varsitennarit jäävät nyt kuitenkin kummittelemaan mieleen - ja tuo Teijan nahkatakki. Oi voi;)
    Valoisaa helmikuuta sinulle, Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiva vaihtoehto tehdä kotishoppailuja näin blogikuvienkin kautta Lady ;) Nuo nudet tennarit olivat livenä melkein vielä kivamman näköiset kuin kuvissa ja juu, se Teijan nahkatakki oli ihana. Sen väri oli todella kaunis. Upeaa talviviikon jatkoa sinulle ♥

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Ovat kyllä Johanna ja kiva kun niitä voi shoppailla ja valintoja miettiä kotisohvalta :)

      Poista
  4. Ihana postaus Anu! Minustakin nuo valkoiset espat on hurmaavat, ne olisivat juuri passelit kengät
    pian lähetyvälle rantalomalle. Oli kiva, kun ennätettiin vaihtaa muutama sana sinun ja siskosi kanssa, niin ja päästiinhän me vaihtamaan kuulumisia myös itse tj:n kanssa. Jesper vaikutti hurmaavalta tyypiltä.

    Aurinkoista viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, teillä on aurinkoloma tiedossa. Espat olisivat varmasti ihanat jalkineet sielläkin. Oli kiva tosiaan nähdä ja jutskailla ja mukava oli herraseurakin hetken juttutuokion perusteella. Hän vaikutti jotenkin aidon innostuneelta yrityksensä vaatteista, mikä oli ihana huomata. Kaunista viikon jatkoa ♥

      Poista
  5. Ihania vaatteita! Ja oi nuo yöpuvut olisivat niin kauniita. <3

    Aurinkoista helmikuun alkua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat Tiia. Meinasinkin tuohon tekstiin kirjoittaa, että vaatteet näyttivät siltä, että ne ovat mukavia päällä ja rentoja, jopa pyjamamaisia. Ovatko ne sitten yökkäreitä vai vain pyjamamaisia, sen saa varmasti jokainen päättää itse. Kauniita ovat joka tapauksessa ja houkuttelevat vetämään asun päälleen :) Pirtsakoita helmikuun päiviä sinullekin ♥

      Poista
  6. Olen käynyt kurkkaamassa tätä Friendtexin muotinäytöstä jo joissakin blogeissa. Kivoja vaatteita ja materiaaleja. Tuo seeprakuosinen kokonaisuus on kiva. Minulle on nyt tuo seeprakuosi jotenkin kolahtanut :) Ja mikä hauskinta tässä postauksessa, tuolla yleisön joukossa istuu ihana ystäväni!
    Ei muuta kuin kohti kevättä, kiitos Anu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seeprakuosinen asu on yksi minunkin suosikkejani Tuulia ;) Hih, vai paljastui ystäväsi. Pieni maailma! Pienin askelin tosiaan kevättä kohti. Ensi kuuhan on jo virallisesti kevätkuukausi, eikös se niin mene? Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista