perjantai 14. marraskuuta 2014

Viikonlopun linkkirinki


Uusia, kivoja blogeja on hauska löytää. Yksi tapa blogien löytämiseen on Viikonlopun linkkirinki. Siispä: Ihanaa viikonloppua teille ja tervetuloa mukaan linkkaamaan postauksia Viikonlopun linkkirinkiin. Tämän viikonlopun emännät ovat Kivemman blogin Minttu ja Arjen timanttien Anu.



grab button for Kivempi blogi

<div class="kivempi-blogi-button" style="width: 300px; margin: 0 auto;">
<a href="http://kivempiblogi.blogspot.fi" rel="nofollow">
<img src="http://i1331.photobucket.com/albums/w590/minttukar/kivempiblogi/ViikonlopunLinkkirinki1_zpsd61923c2.jpg" alt="Kivempi blogi" width="300" height="300" />
</a>
</div>


Ohjeet:


1. Linkkaa 1-3 postaustasi kuluneelta viikolta.

2. Seuraa tämän viikon emännän blogia (GFC:n tai Bloglovinin avulla).

3. Vieraile mahdollisimman monessa linkissä ja jätä kommentti.

4. Laita Viikonlopun linkkirinki -mainos postaukseesi tai blogisi sivupalkkiin. (Kopioi HTML-koodi ylläolevasta laatikosta ja liitä se haluamaasi paikkaa blogissaai)


9 kommenttia:

  1. Hei hienoa! Ajattelinkin, että voisit olla seuraava Linkkirinki-emäntä!:) Jostain syystä nuo linkit ei nyt näy tämän postauksen perässä, vaan sain edelliset linkitykset näkyviin, kun painoin linkitys-nappulaa...Siis tällaiset jutut menee niin yli mun hilseen.;) Kivaa viikonloppua Anu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet Taina mukana taas - oli kiva lähteä emännöimään! Olin yrittänyt olla näppärä hakkeri ja lisäsin muutaman oman rivini linkkirinkitekstiin, mutta nöyrryttävä on, etteivät taitoni riittäneet. Jotain jäi uupumaan kun linkitykset eivät näkyneet. Nyt pitäisi olla kunnossa :) Kiitos kun vinkkasit, niin sain korjattua! Viikkistä!

      Poista
  2. Hjälp! Koittaessani lisätä linkkiä tuli herja 'Valitettavasti etsimääsi blogisivua ei ole olemassa.' Antihakkeri ei osaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän siinä mahtoi olla Miru... Ei tiedä tällainen toinenkaan ei-mitenkään-erityinen-hakkeri. Testasin äsken sun linkillä ja nyt meni läpi. Eli nyt näkyy linkkisi :)

      Poista
  3. Mukavaa kun lähdit emännöimään linkkirinkiä - ja vielä mukavampaa kun kävit kommentoimassa postaustani :) Leppoisaa lauantai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet taas mukana! Olen linkkiringin aikana käynyt jo aikaisemminkin lukemassa postauksiasi, mutta en ole silloin saanut aikaiseksi kommentoitua. Kiva oli kyläillä nytkin :) Rentoa viikonlopun jatkoa!

      Poista
  4. Tämä on kyllä loisto idea! Suuren suuret kiitokset emännille <3 Kunhan pikkumies menee maate, täytyy käydä kurkkailemassa muiden juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi kaimaseni kun lähdit mukaan! Oli kiva olla mukana emännöimässä tänä viikonloppuna. Viikonlopun linkkirinki on kiva tapa löytää uusia mielenkiintoisia blogeja.

      Poista