maanantai 17. marraskuuta 2014

Kahdensadan tykkääjän ARVONTA lukijoille

On tullut aika kiittää teitä ihania lukijoita. Samoin: lämpimästi tervetuloa timantteilemaan kaikki uudet lukijat! Teitä on tullut runsaasti lisää viime aikoina. Kuten Arjen timanttien Facebook-sivulla jo totesinkin, olen todella otettu ja kiitollinen teistä kaikista lukijoista ♥ Olen myös todella onnellinen, kun niin moni ehtii ja viitsii kommentoida postauksia. Nuo kommentit ovat bloggaamisen suola ja sokeri ja onkin hauskaa, miten monista usein kommentteja jättäneestä on tullut jo blogiystäviä, vaikka emme ole koskaan tavanneetkaan.

Blogin Facebook-sivulla ylittyi kahdensadan tykkääjän raja viime tiistaina. Lupasin, että kun tuo tykkääjämäärä täyttyy, järjestetään blogin puolelle arvonta ja nyt on sen aika. Arvontaan lähti mukaan ihanahauskamahtava yhteistyöyritys Magia Graphics, jolta on ilmestynyt juuri tosi kivoja uutuusprinttejä ja -kortteja, kalenterikin.

Ja palkinto näkyy tässä: Style-printti sekä kokoelma Magia Graphicsin uusista korteista.


Tämä arvonta on tällä kertaa tarkoitettu siis vain lukijoilleni. Sillä ei ole väliä seuraatko kirjautuneena lukijana, Facebook-tykkäyksen kautta, Bloglovingissa tai Blogilistassa. Enkä pistä pahakseni, vaikka liittyisit lukijaksi vasta nytkin. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin kommenttikenttään ja jos sähköpostiosoitettasi ei löydy esim. Google-profiilistasi, jätä myös se, jotta saan sinut kiinni mahdollisen voiton osuttua kohdallesi. Mielelläni kuulisin kommentissasi myös mitä kautta olet löytänyt blogiini - ei mitenkään pakollista kuitenkaan. Arvonta-aikaa on sunnuntai-iltaan 23.11. klo 23.59 asti.

Onnea arvontaan!

Vinkki vielä. Magia Graphicsin räätälöidyt julisteet ovat tosi kiva idea pukinkonttiin ja sellaisen ehtii vielä tilata. Eli MG:hän tekee printtejä haluamallasi tekstillä ja tyylillä. Meidän ruokailutilan seinällä on mm. tällaiset julisteet, jotka MG on tehnyt omista teksteistämme. Samoin esim. uudessa printtimallistossa oleva ystäväprintti on minusta lahja, joka olisi ihana sekä antaa että saadakin. Ja ja ja... No joo, suosittelen piipahtamaan MG:n verkkokaupassa, jotta näet itse kaikki valmiitkin vaihtoehdot.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

EDIT 24.11.2014 // ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! 

Anu

Arvonta on toteutettu yhteistyössä Magia Graphicsin kanssa.

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

34 kommenttia:

 1. Ehdottomasti mukana arvonnassa suht uutena lukijana. StyleRoomin kautta löysin blogisi. Vielä kun löytyisi aikaa selata kaikki vanhat postaukset :)

  tuija.kurjonen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa. Kiva printti sopisi minun ehostuspikkulani seinälle :). Jonkin toisen Åblogin kautta tänne päädyin :).

  VastaaPoista
 3. Mukana ilolla :) nämä ovat mahtavia printtejä, sopisi toisen jatkoksi :)

  Onnea suuresti <3

  VastaaPoista
 4. Mukana ihanan blogisi arvonnassa. :)

  pupujajavaahtokarkkeja (at) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti arvonnassa mukana! Onnea hyvästä lukijamäärästä!

  VastaaPoista
 6. Ilman muuta mukana :) En edes muista mitä kautta blogiisi löysin. Olisko Facebookin kautta? Ahkerasti käyn lukemassa, vaikken aina muista kommentoidakaan.

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Onnea huikean hienosta lukijamäärästä! Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 9. Mukana! Arvonnat on kivoja :)

  Löysin sinut, kun linkkasit postuaksen Viikonlopun linkkirinkiin.

  VastaaPoista
 10. Fb-tykkääjä olen ollut jo jonkin aikaa, mutten kyllä enää millään muista, miten blogiisi päädyin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Mukaan arvontaan! Sulla tosi tunnelmallinen blogi, jonka olen bongannut jonkin toisen blogin blogilistasta. e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista
 12. Arvontaan mukaan minäkin! Tänne löysin tällä kertaa FB:n kautta, mutta eilen Turussa nämä ihanuudet näyttäytyivät ihan livenä, upeita. shurula@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana ihanassa arvonnassa, en kyllä muista mitä kautta tänne aikoinaan löysin.

  VastaaPoista
 14. Mukana - ja hurjasti onnea upeista FB-seuraajaluvuista♥

  VastaaPoista
 15. Mukaan kivaan arvontaan. Löysin blogisi toisen blogin kautta.

  VastaaPoista
 16. Onnea kahdensadan johdosta!:) Kyllä mullekin kelpais nuo.:)

  VastaaPoista
 17. Onnea lukijamäärästä! Olen mukana arvonnassa :)
  blogdreamincolor@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Onnea upeasta lukijamäärästä! Mukana arvonnassa! Mistähän lie sinun blogin olen löytänyt... Varmaan jonkun toisen blogin kautta kommenteista, ehkä.. :D
  soila.saulio@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa :-) blogisi löysin jonkin mutkan kautta åblogit sivun kautta. Kiitos kivasta blogista, on mielenkiintoista seurata oman kaupungin "tyttöä". :-) s-mas24@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Hiphei, onnea lukijamäärästä. Innolla mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 21. Mukana ihanassa arvonnassa. hmmm mitäköhän kautta oon löytänyt sut, kuule jaa-a jostain netin kätköistä tulla tupsahdit näytölleni joskus alkuvuonna / keväällä. :)

  VastaaPoista
 22. Onnea kovasti hurjasta tykkääjämäärästä! Ei kyllä ole ihme, että olet suosittu, täältä löytyy aina toinen toistaan ihanampia juttuja!
  Jonkun toisen blogin kautta aikanaan tänne löysin ja heti koukkuun jäin;)
  Mukana ihanassa arvonnassa, totta kai. Sunnuntaina tyttärellä oli niin kiire Zaraan, etten ehtinyt Magia Graphicsin tiskillä kuin vilahtaa.

  VastaaPoista
 23. Mukaan arvontaan. Löysin sinut åblogien blogien joukoista :-)
  Marjaana.heinonen@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukaan arvontaan. Löysin blogisi ystäväni suosittelemana.
  hautnina at gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukana arvonnassa! :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana ollaan! Sinulla on ihana blogi ♡

  talonpuolikas@outlook.com

  VastaaPoista
 28. Löysin sinut eskarista:) ihanía ideoita, kuvia ja kauniisti soljuvaa tekstiä. Voi kun joskus voittaisin jotain, nämä kivoja!

  VastaaPoista