maanantai 24. marraskuuta 2014

Magia Graphicsin arvonnan voittaja

Arvonta-aika päättyi viime yönä puolenyön aikaan ja voittaja on nyt selvillä. Arvontahan oli tällä kerralla rajattu vain kiitokseksi kirjautuneille lukijoille ja osallistujia oli yhteensä 34. Suuri kiitos kaikille osallistuneille!


Olipa mielenkiintoista kuulla mitä kautta blogini on löydetty. Joku oli kiertänyt tänne Styleroomin kautta, useampi Facebookin tai toisen blogin listoilta tai kommenteista, joku ystävän suosittelusta (tämä oli erityisen kiva kuulla), joku toinen puolestaan ylipäätään nettisurffailujen välistä, Åblogeista tai Viikonlopun linkkiringin kautta. Ja olihan mukana blogini eskarin eteisestäkin löytänyt ;)


Mutta niin, se voittaja. Ihanat Magia Graphicsin printit voitti satunnaislukugeneraattorin suorittaman arvonnan tuloksena *rummutuksia, rummutuksia ja rummutuksia* MIRU. Onnea Miru! Laitatko postiosoitteesi minulle sähköpostiin arjentimantteja(ät)gmail.com, niin lähetän palkinnon sinulle. Magia Graphicsin Milla laittoi sinulle vielä pieneksi yllätykseksi mukaan ihanan uunituoreen MG:n magneetin.

Tästä tämä viikko sitten taas lähti käyntiin. Mukavaa maanantai-iltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

6 kommenttia:

 1. Oujee, mahtavaa!!
  Postia tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, onnea - posti tuli perille ja huomenna lähtee uutta postia sinne suunnalle :)

   Poista
 2. On niin hauska aina kuulla mitä kautta ihmiset löytävät juuri omaan blogiin. Sinut on löydetty todella laajalti ja eri paikoista, hienoa! Onnea voittajalle! :) Mukavaa viikkoa sinulle Anu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin Jenni! Mielessä on sata ja yksi muutakin kysymystä, jota tekisi mieli kysellä lukijoilta ;) Tiedät varmasti tunteen. Mukavaa viikon jatkoa sinullekin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva jos posti löysi jo perille Miru. Toivottavasti paketista on sinulle iloa ♥

   Poista