torstai 13. marraskuuta 2014

Åblogit ja Ystävät JOULUTAPAHTUMA

Åblogit tempaisevat taas. Tällä kertaa tempaistaan Turun Hansakorttelissa tulevana sunnuntaina 16.11.2014 klo 12-18 Åblogit ja Ystävät JOULUTAPAHTUMAn merkeissä.


Lämpimästi tervetuloa siis joulutapahtumaamme! Mukana on seitsemän bloggaria, heidän ystäviään sekä ystäväyrityksiä. Tarkemman listan näet tuosta yläpuolelta. Myynnissä tulee olemaan sekä kirppistavaraa että uusia tuotteita ja tapahtuman Facebook-sivulla olleiden kuvien perusteella tarjolla tulee olemaan kaikkea kivaa vaikka joulumuistamisiksi. Kuvia tuonne Fb-sivulle tulee koko ajan lisää, joten kannattaa liittyä mukaan, niin näet jo ennakkoon makupaloja.

Arjen timantit on mukana tapahtumassa ja jaan pöytäni kesäiseen malliin siskoni kanssa. Meidän molempien pajat ovat olleet viime aikoina täydessä touhussa. Myyntiin on tarkoitus tuoda siis itsetehtyjä juttuja, esimerkiksi tällaisia neulottuja joulukelloja. Ehkä pöydällemme löytää tiensä myös hieman kirppispuoltakin.Kesällä Åblogit järjestivät kirppistapahtuman Liedossa Vilkkimäen meijerillä ja tapahtuma ylitti kaikki villeimmätkin odotuksemme. Meijerillä oli kaikkien aikojen kuhina. Nyt tilaa ympärillä on enemmän, parkkipaikkoja runsaasti ja julkisetkin kulkevat kätevästi.Toivottavasti näemme - tulethan nykäisemään hihasta jos löydät tiesi pöytämme luokse. Olisi kiva saada teille lukijoille kasvoja!

Vielä viimeiseksi, mutta ei vähäisemmäksi asiaksi: lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat! Olen otettu ja valtavan iloinen, että niin moni on löytänyt tiensä tähän pieneen blogiini. Arjen timanttien Facebook-sivulla rikkoutui tällä viikolla 200 tykkääjän raja ja lupasin siellä järjestää blogin puolella arvonnan kaikille lukijoille rajan täytyttyä. Tykkääjämäärän loppukiri oli sen verran nopea, etten pysynyt aivan vauhdissa, mutta ensi maanantaina startataan tuo arvonta. Arvontavoitto on ainakin itselleni todella mieluisa. Pysyhän kanavalla :)

Mukavaa torstai-iltaa sinulle ♥

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

9 kommenttia:

 1. Ai kun upea tuo neulottu Joulukello. Joulukorttia odotellessa ja ihanaa yötä! T.Johanna ja Tero ( nukkumassa jo toki.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Tykästyin itsekin tuohon kelloon kovasti. Vai joulukorttia siellä jo odotellaan ;) Hyvä idea korttiin oli jo, mutta toteutus oli sen verran hankala, että taitaa mennä uusiksi. Onneksi uusi idea on jo muotoutumassa. Terkkuja sille teidän sedälle!

   Poista
 2. Ihana joulukello! Täytyypi poiketa teitä moikkaamassa lauantaina, kun itselle tuo tapahtuma tuli vähän äkkiä ja harmikseni jäi nyt osallistumatta. Toivotaan että tulee taas huippupäivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkät Jenni. Tule ihmeessä moikkaamaan sunnuntaina! Toivotaan, että saadaan hyvä tapahtuma taas aikaiseksi.

   Poista
  2. Juu, sunnuntaita tosiaan tarkoitin, kädet kirjoittaa mitä sattuu ;D Oli niin kiireinen päivä ja viikonloppuvieraat vielä viipyivät, joten jäi välistä tällä kertaa. Teillä oli ilmeisesti ollut kuitenkin hieno päivä! :)

   Poista
 3. Voi kun olisin vähän lähempänä, tulisin varmasti. Kaunis joulukello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joku Åblogien tapahtumista saadaan järjestettyä sellaiseen ajankohtaan, että pääsisit mukaan. Olisipa kiva nähdä!

   Poista
 4. Kuulostaa mukavalta. Jos joku ihmettelee, mikä järki blogin pitämisessä on, niin osa vastausta on varmasti uudet tuttavuudet, joita ei muulla tavalla olisi löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on NIIN totta Ute! En olisi voinut ikinä uskoa miten moneen, upeaan ihmiseen voi bloggaamalla tutustua. Tässähän sitä bloggailee kotisohvalta yksikseen... Mutta niin vain on käynyt ja uusia ystäviä ja ihania tuttavuuksia on löytynyt: osan kanssa nähdään ihan livenäkin, osan kanssa juttu luistaa näin "kirjeenvaihtotyylillä". Mahtava juttu!

   Poista