maanantai 10. marraskuuta 2014

Väriä viikkoon / ruskea & harmaa

Väriä viikkoon -haasteeseen vastaamiseni on venynyt ja paukkunut. Nyt laitetaan kuitenkin pillit pussiin ja loput värit pöydälle yhdellä kerralla. Viimeiset kaksi väriä tulevat siis tässä postauksessa yhdistettynä.


Värit ovat ruskea ja harmaa. Ruskea on väri, jonka löysin oikeastaan vasta viime syksynä henkilökohtaisen pronssikauteni alkaessa. Olen innostunut tällä hetkellä kovin luonnonmateriaaleista sisustuksessa ja ehkä se on tuonut ruskeaa uudella tavalla mieluisaksi myös värinä. Etenkin tämän joulun koristeissa huomaan löytäväni itseni yhä enemmän ruskeiden, kuparisten ja pronssisten koristeiden viereltä.


Harmaa on ollut yksi suosikkiväreistäni puolestaan pidempään. Yksi olohuoneemme seinistä on maalattu helmenharmaaksi ja harmaita yksityiskohtia riittää muutenkin. Myös betoni kaikessa harmaudessaan on kovasti mieleeni.


Tällaisia värejä meiltä löytyy. Tämä haaste on ehtinyt kiertää jo melko kattavasti blogeissa, enkä siksi haasta enää ketään. Jos et ole haastetta kuitenkaan toteuttanut, mutta sinua kutkuttaa lähteä etsimään kotisi värejä, nappaa ihmeessä värihaaste tästä mukaasi.

Värikästä viikkoa sinulle!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

12 kommenttia:

  1. Ihania asioita ja kuvia. Tuollaisen pikkukuusen kyllä tahtoisin... Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Olen niin ylpeä tuosta huonekuusesta. Se on ollut meillä jo vuoden. Siis meillä, jossa eivät muuten viihdy juuri muut kuin silkki- ja muovikasvit ;)

      Poista
  2. Ihastuin tuohon ensimmäiseen kuvaan valtavasti, siinä on ihana tunnelma <3 Ja tällä hetkellä kun huomaan että kaikki tuollaiset yksinkertaiset koristeet maljakossa viehättää! :-)

    Kauniita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taitaa Seija olla aika samanlaiset viehättymiset :) Tuo Adalmiinan Helmestä löytämäni vaasi ja kuivuneet koiranputket näyttävät omaan silmäänikin tositosi kivoilta ja ne näyttävät olevan myös melko kuvauksellinen pari.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna ♥ Näissä kuvissa oli paljon sellaisia juttuja, jotka ovat omia suosikkejani tällä hetkellä, sekä värinsä puolesta, että muutenkin.

      Poista
  4. Minä iskin silmäni tuohon maalattuun pölliin. Aivan ihana! Olen haaveillut samanlaisesta, ja mulla olikin yksi pihamaalla, mutta se oli niin muurahaisten suosiossa, että nakkasin sen jorpakkoon. Oletko ostanut jostain valmiina vai itse tuunaillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi äh, vai ehtivät murkut ennen sinua. Pölli on ollut Taina entisessä elämässään pala pihapuutamme eli juu, olen tuunannut itse. Viime syksynä kirjoitinkin täällä blogissa niistä. Osa pölkkyjakkaroista on ollut lisäistuimina pihallamme ja pari otin sisälle. Ovat olleet kovassa käytössä.

      Poista
  5. Ihania poimintoja! Teilläkin majailee ihana huonekuusi :) Minunkin silmääni osui tuo puupölli, tosi hieno idea tuoda ne sisälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ♥ Nuo puupöllijakkarat ovat olleet käteviä sisällä ja ulkona, pöytinä ja istuimina :)

      Poista
  6. Ihanan näköistä, niin seesteisen kaunista. ♥ Tykkään!
    Aurinkoista sunnuntaita. :)

    VastaaPoista