sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Nyt se on virallista

Nyt se on virallista ja julkista. Joulunaika on korkattu meidän perheessämme ja se saa tästä eteenpäin näkyä myös kodin ulkopuolella. Viikko pikkujouluun, joten emme ole edes pahasti etuajassa, vai mitä.


Olen odottanut tätä hetkeä jo jonkin aikaa. Onnea on käsistään taitava isä, joka osaa ja haluaa myös löytää aikaa toteuttaa tyttäriensä toiveita ♥ Kiitos isä! Tällä kerralla toive oli lautakuusi, jonka isäni nikkaroi meille vanhoista aitalaudoista. Kuusi on odottanut valmiina jo parisen viikkoa takapihamme puolella ja tänään tuli Se Hetki, jolloin kuusi sai muuttaa omalle paikalleen etuterassille. Aika ihana vai mitä?


Viereensä lautakuusi sai vihreämmän kuusiversion ja lyhdyn. Jotain tuo asetelma vielä ehkä kaipaisi. Keksitkö ehdottaa jotain? Mielessäni oli jotain sammaleista, mutta mitä ja mihin...?

Joka tapauksessa: olipa ihanaa laittaa valot pihalle ja aivan mahtavaa vielä, kun maassa oli pieni valkoinen, joskin hyyyyvin märkä, kerros lunta. Toivottavasti maa on valkoinen vielä huomenna aamullakin.


Muistathan myös lukijoiden arvonnan, jossa palkintona on Magia Graphicsin huippukivoja printtejä! Osallistumisaikaa on vielä tämä ilta.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinulle!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

28 kommenttia:

  1. Ihana kuusi, niin makuuni :) Kaunis tervetulokomppania. Pyöreä muoto sopisi minusta. Iso sammalpallo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! Mietinkin jotain laakeaa astiaa, johon olisin tehnyt sammalkummun. Sellaista astiaa ei kuitenkaan ole oikein löytynyt, mutta sammalpallo toimisikin varmasti hyvin. Kiitos vinkistä - sinulta niitä löytyy aina takuuvarmasti ♥

      Poista
  2. Näyttääpä kivalta! Eikä yhtään liian aikaista laittaa joulua.;) Minusta asetelma on hyvä noinkin, mutta jos jotain kokeilisin, niin lyhdyllä voisi olla kaveri, vielä isompi sellainen. Tai sitten luonnonkuusen oksilla näkisin valkoisia koristeita...vaikkapa massasta tähtiä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei nuo valkoiset koristeet vihreään kuuseen ovatkin hyvä idea myös, kiitos Taina! Mahtaisikohan fimomassa kestää kosteutta... Tämä kuusi on se juttu, jota pidättelin jo silloin viikko vai kaksi sitten kun kerroin, ettei kotoa tullut lupaa vielä laittaa joulua kodin ulkopuolelle. Nyt lupaa ei enää kyselty ;)

      Poista
  3. Ihana kuusi ja todella kivasti muotoiltu noi laudat. Mäkin otin meidän terassista kuvia, täytyykin pistää blogiin joku päivä blogiin, jos vaikka löytyisi joku idea. Mulla on callunaa, sammalta, kuusia, kranssia, lyhtyjä ja vanha kelkka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuperäisessä versiossa lautojen päät olivat suorat, mutta isäni keksi idean pyöristää niitä ja tuo fiksaus on minustakin kiva ja onnistunt. Laita Mari ihmeessä kuvia teidän jouluterassista! Sinulla on ollut ihania ulkosomistuksia, varmasti tulee ideoita.

      Poista
  4. Kaunis kokonaisuus, tuo kuusi on kyllä ihana! <3 Hyvää viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suffeliini! Äsken ystävän kanssa ihastelimme kuusta lenkin päätteeksi vielä nyt iltavalaistuksessa ja pidän siitä aivan valtavasti itsekin.

      Poista
  5. Määki haluun! Tosi kivan näköinen, tykkään! Vitsit, nyt tuli jouluolo, taidan lämmittää glögiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sääki Minna ;) Kovasti halusin määki heti kun näin kuvan tällaisesta. Kiva jos tuli joulufiilis ♥

      Poista
  6. Voi miten kaunis kuusi ja koko asetelma. Minusta se on jo noinkin ihan täydellinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lady ♥ Kuusi on kovasti mieluisa ja rakas minullekin.

      Poista
  7. Ihan huippu kuusi! Tosi tosi hieno ja kaunis tervetulon toivotus trappan vieressä. Ihanaa, kun joulu lähestyy! Hyvää viikkoa Anu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannis ♥ On tosiaan ihanaa, nautin niin tästä joulunalusajasta. Seuraavaksi pitäisi löytää aikaa (ja sammalta tuolta loskan alta tai jostain kukkakaupasta kun en ollut riittävän ajoissa liikenteessä) seuraavan pikkuprojektin toteuttamiseen.

      Poista
  8. Aivan mieletön tuo kuusi, vau!!
    Kyllä täälläkin on joulua jo vähän esille laitettu ja lapsilla täysi jooulumieli, nuorin hiihdellyt tonttulakissa jo puolesta viikosta asti;)
    Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai sellainen tonttu teillä hiihtelee Riikka ;) Tuo valkoinen maa taisi tuoda joulun lasten mieliin entistä vahvemmin. Meillä esikoinen latasi puhelimeen näytönsäästäjän, joka kertoo koko ajan päivät, tunnit ja sekunnit jouluaattoon. Odotus on kova. Ja kiitos, kuten sanottu, pidän aivan hurjasti itsekin tuosta kuusesta. Iloa viikkoosi!

      Poista
  9. Ihana lautakuusi ♥ Tekisköhän minunkin isä minulle tuommoisen, sillä on nyt tekemisen puute, kun jäi eläkkeelle. Täytyypä yrittää :) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistähän voisikin sitten tulla IIK-kuusia (Ihanien Isien Kuuset) Johanna ;) Toivottavasti saat tilauksesi menemään läpi. Mukavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  10. Tee sammalpallo tuohon kuusen juurelle. Jottei talvimyrskyt vie sitä, niin kietaise sisään kivi ja rakenna sammalpallo sen ympärille ympärille.
    Sinun ihailevat sanasi olivat varsinainen joulutaika, kun saimme kauniin lumipeitteen talvivaloille pihaan. <3

    R&T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kivi-idea onkin hyvä, kiitos! Meidän terassi on sen verran lähellä katua, että myrskyöiden jälkeen on monesti kerätty terassilla ollutta somistusomaisuutta kadulta ;) Vai jouluntaikasanoja, hih. Täytyy siis ensi kerralla olla tosi varovainen, etten tule koko portti kainalossani teille sisälle...

      Poista
  11. Voi vitsit miten upea kuusi! Onnea on käsistään taitava isä <3
    Mäkin näkisin tuossa ruukun juurella suuren sammalpallon,
    vaikka ilmankin kokonaisuus on vallan hurmaava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on onnea Teija ♥ Taitaapi lähteä sammalpallo toteutukseen. Nyt näyttäisi siltä, että sammaltakin alkaa taas löytyä paremmin kun lumikausi jäi näin lyhyeksi tältä erää.

      Poista
  12. Kaunis lautakuusi ja mukava kontrasti yhdessä vihreä kanssa :) Kivaa alkanutta vkoa, terkuin rva Lahoa rautaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuusi kaipasi minusta jotain pehmeyttä viereensä ja tuosta vihreämmästä kuusesta sitä sitten tulikin. Mukavaa viikkoa sinullekin rva Lahoa rautaa!

      Poista
  13. Voi miten kaunis lautakuusi! Upea idea ja kaunis vastaanotto teillä! :)

    VastaaPoista
  14. Todella kivannäköinen lautakuusi! Täytyy laittaa idea korvan taa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Herkkuhovi! Tämän on hieman erilainen joulusomistus, eikä ainakaan meidän kadulla ole vielä tullut toista samanlaista vastaan ;)

      Poista