tiistai 11. marraskuuta 2014

Avelian uusi koti

Turku on saanut tänään uuden sisustajien paratiisin. Sisustusliike Avelian omistaja Mari Håkans teki rohkean ratkaisun ja muutti liikkeensä Turun keskustasta Ruissalon telakka-alueelle, vanhaan telakkahalliin. Avajaispäivää on vietetty tänään, liikkeen 3-vuotissyntymäpäivänä.


Pääsimme åblogilaisten kanssa jo hieman etukäteen tutustumaan Avelian uusiin tiloihin. Voi huokaus. Tyylillä ja taidolla remontoitu hallitila on aivan mielettömän upea miljöö ja tuotevalikoima on täynnä ihanuuksia. Rouheutta, aitoutta ja kauniita sävyjä - ja timanttina kruunussa toimiva takka, jonka äärellä voi pitää leppoisan tuumaustauon. Aukesipa liikkeen yhteyteen myös Avelia Cafe.


Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat uskoa unelmiinsa ja lähtevät toteuttamaan niitä. Sen olen sanonut aikaisemminkin ja sanon taas uudelleen. ONNEA Avelialle uuteen kotiin! Tässä on sinullekin Avelian muuttokortti, uusi osoite on Hevoskarintie 23, Turku. Eikö olekin ihanan näköinen paikka!


Mutta voi onnenpäivää! Tänään alkoi tauon jälkeen taas Solsidan. Nyt siirrän toisenkin silmäni siis tv-ruutuun. Mukavaa iltaa sinulle ♥

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

18 kommenttia:

  1. Voi huokaus tosiaan, aivan upea paikka! Tuonne pitäisi ehdottomasti päästä jouluostoksille.Kaunis ympäristö ja kuppi kuumaa upeassa kahvilassa, siinä resepti nautinnolliseen shoppailuhetkeen.. Kyllä harmittaa vieläkin vietävästi, että tulomme sinne estyi. Onneksi nyt pääsee kuitenkin ihastelemaan! :) ihania tunnelmapäiviä sinulle Anu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi tosiaan, että se ainoa kammoloskatalvikeli iski juuri tuohon päivään, ettekä päässeet paikalle. Voin kuvitella, että Avelia olisi sinullekin mieluisa paikka Kaisa. Mutta omaa retkeä vain suunnittelemaan :) Tunnelmaa sinunkin päiviisi, ulkoisesta harmaudesta huolimatta!

      Poista
  2. Ihanat kuvat ja tunnelmat sulla, Anu ♥ Mennäänpä joku kerta kiireettömille kahveille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa suunnitelmalta Kati! Jahka tuo ensi viikonloppu saadaan puolin ja toisin selvitettyä, niin voitaisiin ottaa ne kiireettömät kahvit :)

      Poista
  3. Aivan ihana paikka todellakin! <3

    VastaaPoista
  4. Niin kivat kuvakulmat Anu tallensit! Puitteet olivat myös upeat! Miten olisi reipas lenkki Ruissalossa ja kaffet sitten Aveliassa? Terkuin, Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina valmis Ruissalolenkkeilyyn ja kahvittelemaan sekä ihanuuksia katselemaan Hanna! Ollaan yhteyksissä koska mennään.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Niin on Johanna. Kuvat eivät edes tee täyttä oikeutta tuolle paikalle. Suustani pääsi tahaton vaaaau-huokaisu kun olin kiivennyt rappuset rakennuksen kakkoskerrokseen ja avannut liikkeen oven. Korkea tila, suuret ikkunat meren suuntaan ja upeasti laitettu tila. Upeaa.

      Poista
  6. Ihailen tuollaisia rohkeita yrittäjiä! Tuo telakkamiljöö pitää kyllä nähdä ja itse päästä hypistelemään tuotteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin Miru, samoin. Kannattaa ihmeessä tulla retkeilemään Ruissaloon!

      Poista
  7. Aivan mielettömän kauniin näköistä <3 <3

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia upeasta Aveliasta! Sinne täytyy päästä pian uudestaan.
    Kiitos ihan parhaasta seurasta <3 Yritän päästä moikkaamaan teitä sunnuntaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Teija hyväntuulisesta seurasta ♥ Uusi reissu Aveliaan on varmasti tulossa minullakin ;) Kiva jos pääset moikkaamaan sunnuntaina! Täällä on kovat tehtailut parhaillaan menossa.

      Poista
  9. Kyllä näyttää houkuttelevalle! Yhtä ja toista voisi ostaa, jos tuonne eksyisi...Erityisesti puiset tähdet ja valkoiset paperipussit tekstillä olisivat kovastikin mieleen.:) Sulla noita kiusauspaikkoja riittää lähistöllä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Taina, vaarallinen paikka täynnä houkutuksia ;) Hih, arvaapa mitä minulla oli mukanani kun tulin kotiin; puinen tähti ja valkoinen paperipussi - ja okei, pari pikkupulloakin vielä. Kiusauspaikkoja tosiaan... Odotapa lähipäivien postaus, niin tiedät mitä niistä on "seurannut" ;)

      Poista