maanantai 20. lokakuuta 2014

Väriä viikkoon / vihreä

Värihaaste jatkuu. Vielä eilen alkuillalla hykertelin itsekseni miten kivan vihreän jutun voisin teille esitellä, mutta ilmeisesti niin ei ollut tarkoitettu.

Käyn todella vähän kirppareilla ja löydän sieltä vielä vähemmän yhtään mitään. Viikonloppuna tein kuitenkin löydön eräältä koti-irtaimistokirppikseltä: suuren, noin puolimetrisen, pullean, vihreän lasipullon. Juuri sellaisen, jota olen jo jonkin aikaa himoinnut. Onnekseni löysin myös toisen ihanan, vihreän pullon.


Sille suuremmalle kun kävi köpelösti. Pullo oli pulleamahainen ja kapeakaulainen - ja sisältä todella likainen. Aloitin pullon puhdistamisen eilen aamulla, laitoin sen likoamaan päiväksi ja illalla jatkoin jynssäystä. Pullon hankala malli teki puhdistamisesta aavistuksen haastavaa, mutta hätä keinot keksi ja sain pullon puhtaaksi. Tyytyväisenä kaadoin viimeisiä vesiä ulos pullosta - kun se lipesi käsistäni ja hajosi sirpaleiksi. Siihen päättyi sen pullon tarina. Snif, mutta ehkä sirpaleet tuottavat onnea...


Mutta... Vihreää löytyy meiltä nyt siis tuon toisen, pienemmän pullon muodossa. Vihreää on takaeteisen seinällä olevassa pirtsakassa kangastaulussa, sekä monesti myös leikkokukissa. Vaihtelen kotimme tehostevärejä paljon vuodenaikojen mukaan ja vihreä liittyy tiiviisti kevääseen ja kesäaikaan. Silloin kaivan esille myös vihreitä tuikkukippoja ja muita pienesineitä. Toivottavasti vielä jonain päivänä kotonamme on uusi pullukkapullo. Ihan yhtenä kappaleena.


Tämän haasteen ideanahan on löytää kodista viisi väriä, tehdä viikon ajan jokaisena arkipäivänä postaus yhdestä väristä ja jokaisella värillä haastaa joku mukaan. Tänään heitän haasteen eteenpäin Marille House no.465 -blogiin. Nappaatko kopin ja lähdet etsimään teidän uudesta, ihanasta kodista nuo viisi väriä?

Mukavaa maanantai-iltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

30 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sen verran tuli Sanna sirpaleita, että onnea pitäisi riittää lähiajoiksi enemmänkin kuin omiksi tarpeiksi ;)

      Poista
  2. Samaa piti kirjoittamani kuin Sanna yllä. Tekevälle sattuu! Onneksi et itseäsi satuttanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mitään ei satu jos ei mitään tekisikään. Tämä olisi kyllä saanut jäädä sattumatta ;) Käteen tuli pieni muisto myös, mutta isompi kolahdus tuli kyllä mielelle - pahemminkin olisi voinut käydä Kotimeidän.

      Poista
  3. Voi, kun harmi tuo särkyminen, mutta eipä auta jäädä suremaan! Teitä ei ilmeisesti ollut tarkoitettu yhteen.;) Sen sijaan hauska sattuma, että mulla on postaus tismalleen samalla nimelläkin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut tarkoitettu Taina ei - meidän aikamme ei ollut ainakaan vielä ;) Kävinkin jo kurkkaamassa postauksesi. Ihania olivat teidän vihreät - ja varsin hyvällä postausajoituksella!

      Poista
  4. Harmi, että pullo meni rikki. Itse olen tiskatessa rikkonut useamman kannellisen lasiastian ja kyllä on harmittanut!
    Kaunis lehtikuusen oksa asetelmassasi. Minäkin keräilen noita pulloihin ja purnukoihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että harmittaa Nainen Talossa. Olin jo nähnyt silmissäni pullossa jonkun karunkauniin karahkan tai hieman lähempänä joulua jouluvalot pullon sisällä, mutta... Lehtikuusen oksat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kauniita ja kävyt suloisia.

      Poista
  5. Voi sinun pulloparkaasi - onneksi oli toinen varalla;)
    Kauniita kuvia, kauniita asetelmia!
    Kivaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Särky iski pulloparkaan todellakin voimallisesti Lady ;) Onneksi jäi tämä pikkupullo kuitenkin. Mieluisa on sekin, oikeinkin mieluisa. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ja kiitos ♥

      Poista
  6. No voi peeveli pulloa! Oma iso vihreä meni myös särki. Nykypullon edeltäjä oli myös likainen ja laitoin sen likoamaan pesuainevedellä. Mies alkoi putsaamaan ja pyöräytti puolikierrosta siirtäen, jolloin pullo räsähti rikki. Onneksi vaan pullo, ei haavoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kati, kohtalotoveri ♥ Mitä tästä opimme? Ei kannata maksaa ainakaan suuria summia likaisista, isoista pullukkapulloista ellei ole erityisen ihastunut lasimosaiikkiteoksiin ;) Riski näyttää olevan aika iso, että pullolle käy pesuvaiheessa huonosti.

      Poista
  7. Voi ei pullo parka :'( ne on kyllä hienoja pulloja. Ite oon himoinnu sellasta myös. Kaikki mitä on vastaan tullu on ollu niin likaisia että sinne ovat jääneet. Oonko vähän laiska, kun en jaksa alkaa jynssäämään xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyyh, niinpä -89... Eikäkö olet viisas, etkä laiska. Tuossa Katin edellisessä kommentissa oli selvä vahvistus sille :)

      Poista
  8. Voi kyynel, pulloparka! Noh, onneksi et loukannut itseäsi ja jäihän sinulle tuo
    toinen ihastuttava pullo. Pidän silmäni auki ja vinkkaan, jos satun törmäämään
    isoon,lasipulloon.

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kyynel juu, Teija ;) Onneksi oli tosiaan tuo pikkupullo kompensoimassa ja sirpaleet tuovat perinteisesti onnea. Kiitos kun pidät pullovahtia - mukavaa viikkoa sinullekin ♥

      Poista
  9. Nyyh pullon puolesta :( Mutta mahtava haaste ja mukava tuo vihreä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullon hajoaminen kieltämättä harmittaa, etenkin kun se oli ensimmäinen Todellinen Löytöni kirpparilta. Mutta onneksi se ei ole kuitenkaan ainoa laatuaan. Nyt on kirpparilöytösilmä terässä pullojen osalta, joten tuulta päin vain, eikö Miina :) Kiva haaste tämä on minustakin, vaikka se näyttää minulla menevän väri / viikko -vauhdilla eikä viisi väriä / viikko kuten pitäisi.

      Poista
  10. Kolmatta päivää täällä kipeenä niin ettei ole konetta jaksanut avata kun vasta tänään, mutta tottakai otan haasteen vastaan. :) Vaikka taitaa kyllä tulla vaikeaa, o-ou

    Harmi tuota lasipulloa, ne on kyllä niin ihania nuo isot lasipullot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että nappaat kopin Mari! Toivottavasti tauti on nyt jo kokonaan takana ♥

      Poista
  11. Voi sitä hurmaavaa pulloa sirpaleina! Kaunis vedenvihreä sävy!
    Onneksi muuta kaunista löytyy...vihreänäkin!
    Nauti syksyn lumosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta Susanna. Pullo oli mieluisa, niin kauan kuin yhteiselämäämme kesti :) Kiitos samoin, tunnelmaa syyspäiviin sinullekin!

      Poista
  12. Ihania kuvia ja tosi kauniita yksityiskohtia!
    Harmi tuo pullon rikkoutuminen todella, mutta onneksi et loukannut itseäsi!
    Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka ♥ Onneksi ei tosiaan sattunut mitään. Henkisen kolahduksenkin kuhmu on jo ehtinyt tasoittua ;) Upeaa syysviikonloppua sinne teillekin!

      Poista
  13. Harmi pullosta, mutta josko löytyisi tilalle jotain uutta kivaa tai kenties vastaava pullo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niitä tosiaan löydy uusiakin Sike - ja nyt tiedän, että etsinnässä on jo valmiiksi mahdollisimman puhdas pullo ;)

      Poista
  14. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun vinkkasit! Kävinkin jo osallistumassa ja blogisi näytti muutenkin kivalta :)

      Poista