maanantai 6. lokakuuta 2014

Kodin stailailuleikkiä

Monta laatikollista ihania piensisustustarvikkeita omaan kotiin ja vapaat kädet testailla ja sommitella. Kuulostaa hyvältä vai mitä?


Mies oli viikonlopun vaeltamassa ja me perheen naiset päätimme heti humputella ja järjestimme Zelected by Houze -sisustuskutsut. Kutsujen innoittamana oli kiva kutsua ystävät koolle viettämään rentoa iltaa kauniiden tavaroiden ja pienten herkkujen kanssa.


ZbH:n tuotteet ovat lähestulkoon kaikki sellaisia, että ottaisin ne empimättä kotiini. Hintatasokin on varsin kohtuullinen. Olin jo etukäteen vienyt omia pikkutavaroita aika paljonkin pois, jotta esiteltävät tuotteet tulisivat paremmin esille ja sen jälkeen olikin hauska stailata oma koti esiteltävillä tyynyillä ja koriste-esineillä yhdessä esittelijän kanssa. Olohuone sai aivan uuden ilmeen ja taas kerran tuli todistettua, kuinka pienillä asioilla isojakin muutoksia pystyy tekemään.


ZbH:n tyynyt ovat minusta aivan ihania. Ja valinnan varaa riittää, vai mitä sanotte? Pisteenä iin päällä ovat erilaiset tupsut, joita voi kiinnittää osan tyynyjen kulmaan. Näistä tasseleista taisikin tulla yksi meidän kutsujemme hiteistä.


Tarjoiluissa menin helpon kautta ja tein suuren sushisalaatin, joka on edelleen suosikkisalaattiani ja sen viereen siemennäkkäriä ja patonkia. Lapset saivat koota iltapalansa hodaribaarista. Jälkkäriksi tarjottiin Nina Lincolnin suklaajuustokakkua, josta ajattelin laittaa reseptiä tänne blogin puolelle lähiaikoina. Vai kiinnostaako makea keksipohjainen suklaakakku teitä?

Tällaisia naisteniltoja pitäisi viettää paljon useammin. Niin paljon virtaa ne antavat. Monesti emännän aika (tai ainakin oma aikani) menee paljolti keittiön puolella, mutta oli ihanaa kun ystävät viihtyivät ja jäivät istumaan iltaa pidemmäksikin aikaa. Kuulumiset tuli vaihdettua ja maailma parannettua. Siinä mielessä lauantai-ilta oli hyvä valinta.



Luopumisen tuska ei ollut ihan pieni kun noista ihanuuksista piti luopua ennen kuin saan tilaamani uudet tyynyt olohuoneeseen. Valintani olisivat olleet ehkä perinteisemmät jos olisin tehnyt ne kaupassa. Kotona uskalsi tehdä rohkeampia valintoja kun näki, miten erilaiset yhdistelmät istuvat kodin muuhun ympäristöön ja olen ihan valtavan tyytyväinen. Osaatko arvata mitkä tyynyt valitsin?

Tämä viikko on vielä aika ohjelmoitu, mutta jokohan ensi viikolla pääsisi tekemään jotain käsillään. Pikkuhiljaa alkaa olla taas tarve tehdä jotain askarteluja.

Kauneutta viikkoosi!

Anu

Vinkkinä: Jos kiinnostuit, niin Turun alueella kutsuja pitää kaksi upeaa esittelijää ja heidät löydät täältä klik ja täältä klak. Zelected by Houzen kotisivujen kautta voi laittaa kiinnostusilmoituksen ja löytää oman alueen esittelijän jos asut muualla päin Suomea. 

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

25 kommenttia:

  1. Mä olen myös tykästynyt ZBH:n tyynyihin erityisesti, ja yllättäin niitä löytyy useampi meiltä. Kaikenlaista muutakin kivaa kyseisellä firmalla on, ja kuvastot on minusta ihan älyttömän hienoja! Nuo tupsut kans..huoh!
    Osaatko sanoa, onko toimitus/palautusehdoissa tapahtunut edistystä? Reilu vuosi sitten pidin kutsut, ja homma taisi silloin olla vielä aika vaiheessa. Palautukset olisi pitänyt maksaa itse (tuli vääriä tuotteita), niinpä mulla on kuusi kappaletta lattekuppeja paketissa, jotka ystäväni tilasi eri värisenä.:) No, ehkä se oli lastentauteja.;) Tavarat olivat todella ihania, joten ehkä pettymys oli siksi vielä suurempi, ettei kaikki toiminut kuin olisi pitänyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea kivaa tosiaan löytyy ja olisin mieluusti pitänyt ison osan noista ihanuuksista pidempäänkin. Palautusehdoista en tiedä, sillä nämä olivat ekat kutsuni, enkä ole ollut koskaan ennen vieraanakaan. Täytyykin kysäistä tuota. Vuosi siten ZbH on tainnut tosiaan olla ihan uusi Suomessa, joten toivotaan, että nuo ovat olleet lastentauteja.

      Poista
    2. Hei! Toimin ZBH-edustajana Naantalissa ja olin Arjen timantteja -bloggaajan luona pitämässä kutsuja. Olen todella pahoillani tapahtuneesta ja harmi, että ihanat tuotteet ovat jääneet ehkä mielessäsi huonoon valoon.

      Vialliset tuotteet ja virheelliset toimitukset tulee reklamoida 7 vuorokauden kuluessa täyttämällä reklamaatiolomakkeen verkossa sivuilla www.zbh.fi. Asiakkaan tulee odottaa toimintaohjeita ZBH:n taholta. Normaalisti kaikissa tuotteissa on 14 vuorokauden palautusoikeus ja tällöin asiakas vastaa palautuspostikuluista. Palautuksiin ja reklamaatioihin liittyvät lisätiedot löytyvät sivuilta www.zbh.fi.

      Laitatko Taina K. minulle yhteystietosi sähköpostiin heidi.lindroos-kantonen@zbh.fi, niin hoidetaan asia kuntoon, jotta voit jatkossa hyvillä mielin tutustua uusiin ihastuttaviin ZBH-tuotteisiin :)

      Poista
  2. Uusi tuttavuus tämä ZbH, näyttääkin aikastes hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Miru! Minusta kivasti hiukan erilaisia ja oman tyylisiä.

      Poista
  3. Tämä on minulle uusi tuttavuus. Osallistuin juuri yhteen blogiarvontaan jossa oli sama firma takana. Nuo tyynyt ovat kaikki ihania. Erityisesti tuo orientaalimeininki viehättää. Se toisi vähän rosoa muuhun sisustukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi vuotta ovat kuulemma olleet nyt Suomessa, eli melko tuore tapaus Nainen Talossa. Huomasinkin sen arvonnan ja taisin jättää itsekin oman arpani vetämään. Sen verran paljon tykkään näistä :)

      Poista
  4. Tuo on minulle uusi tuttavuus. Ihastuttavia nuo tupsut tyyŋyjen kulmissa. Tykkään muutenkin tuotteista, joita olit kuvannut. Ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin hurahdin ihan noihin tupsuihin Kati. Eilen mietin jo, että miltähän tuo nahkatupsu näyttäisi kaulakoruna... Mutta siis antavat tosi hauskan lisän muutenkin jo kivan näköisiin tyynyihin.

      Poista
  5. Ihana zbh♡ näille kutsuille olisi aivan ihana osallistua :-) olen niin hullaantunut näihin tuotteisiin kun kuvastoa selannut :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin mietin kutsuja jo alkukesästä, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Eikä harmita yhtään. Tuotteiden laatu tuntuu myös tosi hyvältä kivan ulkonäön lisäksi Seija.

      Poista
  6. Kauniita tuotteita - paitsi buddhista en ole niin innostunut;) Tyynyt ovat upeita ja nuo tupsut! Ne tosin kiinnostaisivat myös meidän Viirua;)
    Kivaa viikkoa, Anu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari tyynytupsua voisi tosiaan pitää sekä sekä sinut Lady, että Viirun puuhakkaana ;) Mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  7. Onpas kivan näköisiä juttuja. Ihan uusi tuttavuus minullekin. Ja hauskaa kun pääsee oikein urakalla kokeilemaan uusia juttuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan parasta (heti ystävien tapaamisen jälkeen) noissa kutsuissa Minna on juuri tuo, että pääsee testaamaan uusia juttuja omassa kodissa, siinä ympäristössä, johon ostokset ovat tulossakin. Uskaltaa tehdä valinnat paljon persoonallisemmin.

      Poista
  8. Nuo kirjain kynttiläkupit ovat aivan ihanat! Ja kakun ohje kiinnistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kirjainkupit ovatkin Johanna valtavan kauniit ja kynttilä kupin sisällä saa kipon pinnan kimaltelemaan upeasti. Myynnissä on kaikki aakkoset, joten jokainen voi koota niistä oman mieleisen sanansa. Kakkuohje tulossa ;)

      Poista
  9. Oijoi mitä ihanuuksia! Olisinpa päässyt mukaan kutsuille. Zbh on mulle tuttu merkki, olen
    osallistunut vastaaville sisustuskutsuille ystävieni luona. Nuo maljat ja ruukut tuossa lasipöydällä
    näyttävät hurmaavilta <3
    Nina Lincolnin kakku on yksi suosikkini, minunkin blogista taitaa löytyä kyseisen kakun ohje :-)

    Ihanaa viikkoa Anu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöydällä olevat kipot ja kupit olivat myös omia suosikkejani Teija. Ninan kakku on jo oikeastaan klassikko, mutta se vain toimii edelleen ja vie takuuvarmasti makean nälän ;) Upeaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  10. Ihania kuvia ja hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  11. Ihania tuotteita näytti olevan ja osaltani jo toiset kutsut, jotka jäivät minulta väliin. Kakkuohjetta odotan minäkin kovasti, sillä ehkä ensi vuonna minusta kuoriutuu leipoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höhheli! Eikös sitä sanota, että kolmas kerta toden sanoo - josko siis ensi kerralla :) Ninan kakun osaat kyllä leipaista ihan varmasti. Ohje tulee hetikohtapian.

      Poista