sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Joko aloitetaan joulu?

Meille tuli eilen joulu. Kuusi kannettiin sisälle ja koristeltiin. Muutenkin koti laitettiin joulukuntoon. Joulutuoksujakin leijaili. Lapset ihmettelivät illalla, miten voi olla niin joulufiilis. No niinpä, johtuisiko tuosta kuusesta, koristeista ja kynttilöistä...


Olen jouluihminen. Yhdet joulukonserttiliput on jo varattu, pari lahjaa hankittuna ja mies lähtee tänään illalla työmatkalle Ruotsin puolelle, joten tuliaistoiveeksi on annettu joulukiireenliennytysportviini. Asiat ovat siis hyvällä mallilla.

Mutta totta puhuen. Ihan niin jouluihminen en ole kuitenkaan, että kuusta haluaisin olohuoneeseen vielä lokakuussa tai koristeita ylipäätäänkään. Nämä liittyvät ihan toiseen juttuun, josta lisää myöhemmin. Pieni sivuaskel siis ja koristeet pääsevät varaston puolelle lepäilemään vielä hetkeksi. Eli ei aloiteta joulua ihan vielä, vai olisitko sinä ollut jo valmis?

Rentoa ja leppoisaa sunnuntaita!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


31 kommenttia:

  1. Täällä yksi totaalinen jouluihminen myös! Glögiä on kulunut jo monta tölkillistä ja juuri eilen mietin, koska voisin tehdä riisipuuroa aamupalaksi.. Ajattelin kyllä, että oho, aika aikaisin koristelette kuusen.:) Ei kai siellä mitään kuvauksia oo ollut..? ;)
    Tunnelmointia ja ihania hetkiä alkavaan viikkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluun on ihana virittäytyä oikein ajan kanssa, mutta noin juuri, kuusessa minullakin se raja menee. Se tuo sen suuren joulun tullessaan. Ihania glögeilyjä Kaisa ja ihan hyvin voi tehdä riisipuuroa aamupalaksi jos minulta kysyt ;)

      Poista
  2. Hih, mä jo säikähdin että täältä löytyi joku vielä hullumpi kuin minä! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niinkuin että jouluhullu, -hullumpi, me? Voihan se Miru noin ollakin, mutta ei ihan vielä sentään ;)

      Poista
  3. Joulu ♥
    Joko nyt voi alkaa toivottaa hyvää joulun odotusta? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ettei Minna, jos vain aloitetaan. Kiitos samoin, hyvää joulun odotusta sinullekin ;)

      Poista
  4. Huh, mä jo säikähdin, lehtijuttua veikkaisin myös minä ;)

    VastaaPoista
  5. Pienet tunnelmat ehdottomasti tervetulleita ;-) Tosi kaunis kuva! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvissä ajoin kun katsoo joulukoristeiden paikat valmiiksi Seija, niin ei iske joulustressi siltäkään osin, että miten koristaisi kodin ;) Ja kiitos ♥

      Poista
  6. No, mä olen valmis jouluun ihan milloin vaan!;)) Pojat on jo kyselleet, koska aion kaivaa joululevyt esiin. En nyt ihan hetkeen, mutta ekat glögit lämmitettiin eilen ja mieskin jo ehti piparitaikinasta unelmoida, kun leipomani mutakakku toi sen niin mieleen...
    Mielenkiinnolla odottelen, mitä tuleman pitää.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun on muitakin jouluhöpsöjä Taina! Meillä mies (joka ei TOD ole - tai ei ainakaan ole ollut - erityinen jouluihminen) yllätti täysin sanomalla, että mikäs joulutunnelma se on jos ei ole kuusta. Ja niin kannettiin kuusikin sisälle. Olisiko 14-vuoden yhdessäolo jouluhöperön kanssa tehnyt tehtävänsä ja tartuttanut joulutunnelmointijyväsen ;) Kuusi tosiaan siirtyy kyllä hetkeksi vielä sellaiseen suihkunurkkaan, jota meillä ei juurikaan käytetä. Ja hei, voihan pipareita jo hyvin paistaa testipellilliset ;)

      Poista
  7. Meillä ollaan oltu ihan samoissa puuhissa ja kamera kourassa :) Mut jos muuten malttais hetken...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkulintu lauloikin, että teilläkin vältetään joulustressiä katsomalla ne koristeiden paikat jo nyt ;) Ihan kauheen kätsyä tämä Sanna, vai mitä!

      Poista
  8. Voi apua, ehdin jo luulla, että ihan oikeasti olet jo varustautumassa jouluun;) Tykkään myös hurjasti joulusta, mutta en ihan niin paljon, että ihan tässä kohtaa sitä jaksaisin alkaa katsella kotona;)
    Mielenkiinnolla odotan, mitähän hommia olettekaan tehneet!
    Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei ihan sentään Riikka, vaikka tosiaan mielelläni aloitankin tunnelmoinnit jo hyvissä ajoin. Kivaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  9. Joulua, joulua, juu, niin täälläkin mutta ei yhtään punaista! Pikaisesti kaappiin takaisin ja kaivetaan esiin vasta kuukauden plus päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisikö ottaa tavaksi tällainen treenijoulu Kati? Tehdäänhän juhliinkin testikattaukset, miksei joulusomistuksen voisi testata myös ;) No joo, ehkä ei sitten kuitenkaan...

      Poista
  10. hih minä jo ajattelin että siellä tosiaan on varsinainen jouluihminen huh. Meillä neiti 7vee kuuntelee jo joululaululevyjä ja vaikka joululaulut onkin ihania niin pliis ei ihan vielä, jookos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä, että teidän seiskaveestä on kasvamassa jouluihminen, joka saattaa leväyttää koristeet jo tosiaan tässä vaiheessa vuotta esille ;) Meillä koristeet menivät vielä hetkeksi varaston puolelle ja uudelleen niistä ensimmäiset pääsevät esille pikkujouluksi. Ei ihan vielä sentään :) Joululaulutreeniä olin kyllä ehdottaa kun tällä viikolla kävimme kahden ystäväni kanssa taas laulamassa säestyksen kera...

      Poista
  11. Minä tykkään joulusta hurjasti - mutta tykkään myös laittaa sen ihan juuri ennen itse juhlaa - sitä vastoin meillä joulua kestää sitten pitkään - vähintään sinne nuuttiin.
    Kiva nähdä, missä yhteyksissä noihin sinun joulusomistuksiisi palaillaan;)
    Oikein hyvää uutta viikkoa sinulle ja perheellesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää, että linjoilla on näin paljon jouluihmisiä! Mutta niin me ollaan ihmiset erilaisia. Minä taas tykkään laittaa joulua hyvissä ajoin (en tosin näin hyvissä ajoin...), pikkuhiljaa lisäillen, mutta pyhien jälkeen alan mielelläni jo karsia. Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin Lady ♥

      Poista
  12. Voih, minä olisin ainakin ollut jo ihan valmis!! Joulu on ihan liian lyhyt aika...voisikohan sen oikeasti aloittaa jo nyt?! Eilen just isännän kans puhuttiin, et nyt kyllä laitetaan jo jouluvalot pihalle. Maalla kun on niin pirun pimeetä, että ne pienet valot tuovat isoa iloa meille pihalla viihtyville.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku jo jutteli, että oli nähnyt ensimmäisiä (huom. monikko!) jouluvaloja kotinsa lähellä. Ja eikös niiden nimikin ole nykyisin kausivalot ;) Ei muuta kuin ripustamaan siis vain Nanne!

      Poista
  13. Olen jouluihminen ja mieli tekisi jo alkaa laittaa vähän enemmänkin jo joulua tai oikeastaan talvea kotiin, koska on meidän ensimmäinen joulu tässä kodissa. Valosarjoja olen jo laitellutkin sekä pihalle että sisälle, ehkä pikku hiljaa muutakin...

    VastaaPoista
  14. Karkasi äskeinen teksi liian aikaisin eli innolla odottelen myös niitä jouluisia kuvia sieltä teiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen joulu uudessa kodissa ♥ Voin kuvitella intosi laittaa joulua teidän kauniiseen kotiin. Aloitetaan talven tuomisesta ja jatketaan joulun laittamisesta :) Ja juuh, katsotaan miten meidän kuvat onnistuivat. Melkoista tahkoamista oli kuvaaminen ja tuskan hiki meinasi yllättää jossain vaiheessa, mutta aika näyttää mitä sain aikaiseksi.

      Poista
  15. Klikkasin itseni tänne erään toisen blogin kautta ja hups heijaa, johan tuli joulumieli kerrasta :) Viikonloppuna saattaa glögit avautua ja pellillinen joulutorttuja paistua - pienesti se joulu vaan mielessä pyörii vaikka koristeluiden ym.suhteen saakin olla vielä kaapissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt taisi löytyä todellinen jouluihminen Sirpa! Hauskaa. Joulumieli ei tule tekemällä, mutta joskus se napsahtaa päälle tosi pienestä :) Mukavia glögittelyjä!

      Poista