sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Mitä tapahtui tammikuulle?

Hyvää alkanutta uutta vuotta! Hieman pitkälle on venynyt tämä toivotus, sillä tammikuu on hävinnyt jonnekin aivan täysin.

Uusi vuosi toi minulle siirtymisen aivan uuteen arkeen. Kotikonttori vaihtui toimistohuoneeksi, kivaksi sellaiseksi ja esimies omasta miehestä "vieraaseen mieheen" työnantajan vaihtuessa.

Uuteen arkeen kotiutuminen on mennyt yllättävän hyvin, kiitos perheen ja uusi työ on tuonut uutta virtaa, vaikka vanhassakaan ei ollut mitään vikaa. Siitä huolimatta työpuolen muutokset ja toisaalta privaattipuolella huoli läheisistä ovat aloittaneet tämän vuoden aika haipakalla pyörityksellä.


Tämä viikonloppu toi kuitenkin mukanaan ihanan tilanteen nollauksen. Varasin jo loppuviikolla tytöille kainalopaikat lauantain leffaillalle kotisohvalle. Päivällä tehty kodin kuntoon laittaminen ja siivoaminen saivat myös ne pois takaraivossa olevalta todo-listalta. Illalla hain vielä muutaman mehikasvin istutettavaksi jouluasetelman tilalle ja kun vielä kuulostaa, että sairastavat läheisetkin alkavat vihdoin olla paranemaan päin, voin vihdoin huokaista syvään. Nyt on hyvä olla ja hyggeillä.


Toivottavasti sinun tammikuusi on sujunut hyvin! Vai onko linjoilla muitakin, joiden tammikuu on hävinnyt jonnekin teille tietämättömille? Oikein rentoa, aurinkoista sunnuntaita!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

16 kommenttia:

 1. Se täytyy kyllä myöntää, että kuukausi on mennyt yllättävän nopeasti. Töihin paluukin oli suht kivutonta, vaikka väsymystä se on tuonnut tullessaan.
  Ihanaa hyggeilyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhdikas tammikuu on ollut siis sinullakin Outi - sitä on näemmä ilmassa :) Kiva kuulla, että töihin paluu on mennyt hienosti. Uusi arki väsyttää aina aluksi, vaikka pian siihen taas tottuukin. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Munkin tammikuu livahti jonnekin! Toipumista, kadonneita kuvia, tuhansia kirjoitettuja sanoja, pitkiä työpäiviä, mutta onneksi myös hetkiä perheen kanssa, kollegoiden ja ystävien tsemppejä, uusia tuulia ja kiinnostavaa arkea.
  Tuhannesti onnea sulle uusiin tuuliin ja työkuvioihin vielä tätäkin kautta!
  Oon niin ylpee susta ja iloinen sun muutoksista <3 Hienoa, että läheiset voivat jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla tammikuu on kyllä ollut NIIN pullollaan kaikkea mahdollista, etten yhtään ihmettele, että kuukausi on livahtanut. Kiitos ihanainen onnentoivotuksista ja korvasta pohdintojeni aikana - olet tosi ystävä ♥ Helpottunut ja onnellinen olen minäkin siitä, että potilaiden voinnit alkavat kääntyä vihdoin parempaan. Hurja tauti.

   Poista
 3. Tammikuinen valo on ilahduttanut kovasti, mutta samanlainen olo, että aika on johonkin hujahtanut. Marrasjoulukuinen postausmaratonini ei tainnutkaan olla maailman paras idea, vaikka sen voimin selätin kaamoksen. Nyt on ollut vähän väsy olo, mikä johtuu monesta muustakin kuin tästä rakkaasta harrastuksestani. Hyggeilynne kuulosti juuri oivalliselta. Itse olin eilen niin väsynyt saunan jälkeen, että nukahdin alta aikayksikö. Lukemisyritykseni jäi haaveeksi, kun silmät lumpsahtivat kiinni. Virkistävää sunnuntaita Anu! Kuvasi ovat hurmaavia! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosiaan, että päivä on jo pidentynyt selvästi. Voi olla, että se on vain tunne, mutta pääasia, että tuntuu kuitenkin siltä. Tsemppiä väsymyksen häätämiseen! Olen muutamana vuonna ollut itsekin tammikuussa aika rätti. Varmasti syksyn vauhdittelu ja joulu purkautuvat tammikuussa, kun elo on ollut rauhallisempaa. Nyt tämä uuden elämän alku ajoittui tammikuulle ja sen antama pirteys on kantanut eri tavalla. Mutta silti, tuttu tunne, yhdeksältä kaaduin minäkin viime perjantaina sänkyyn yöunille. Kiitos Tuija kauniista sanoistasi ja ihanaa viikon jatkoa!

   Poista
 4. Olenkin muutaman kerran käynyt kurkkimassa täällä uuden postauksen toivossa. :) Tammikuu(kin) vilisee sellaista vauhtia, että sen suhinan melkein kuulee korvissa! Rentoa sunnuntain jatkoa, postauksen perusteella olet sen ansainnut. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla, että joku on kaivannut ♥ Vai on tammikuu suhissut teilläkin :) Kiitos, viikonlopun hengähdys teki todella hyvää ja sen jälkeen on ollut taas olo kuin uudella ihmisellä. Mukavaa, hiukan vähemmän suhisevaa tammikuun loppua sinulle Heidi!

   Poista
 5. Todellakin tämä vähän niinkuin karkaa käsistä :) Tosin hyvä niin, hiukan alavirettä ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tylsä kuulla, että olosi on alavireinen. Siinä tapauksessa on pelkästään hyvä, että mennään vauhdilla valoa ja kevättä kohti ♥ Parempaa mieltä tammikuun loppupuolelle Katja!

   Poista
 6. Olen vain ja pelkästään onnellinen, että tammikuu on mennyt nopeaan.:) Odotan niin paljon kevättä! En halua katkeroitua siitä, että joudun viettämään juuri sen ainoan aurinkoisen päivän töitä tehden sisällä.;)) Uskoa löytyy, että aurinko vielä paistaa päivät pääksytysten...
  Muutokset tuovat uutta virtaa, mutta vievät samalla voimia. Onnea uusiin työkuvioihin ja hei, aivan ihanat kuvat, joilla sopii osallistua vaikka Kukkailotteluun!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paistaa, paistaa - ei anneta auringolle vaihtoehtoja, eihän Taina ;) Kiitos onnitteluista ja kauniista sanoistasi! Muutokset tuovat aina piristystä, vaikka kroppa viikon päätteeksi onkin väsynyt. Tällä kerralla en kyennyt mukaan ilotteluun, paitsi Instan puolelta. Kiitos kuitenkin kun muistuttelit! Mukavaa viikkoa!

   Poista
 7. Hupsista, niin se tammikuu karkasi jonnekin täälläkin :D Ihanaa hyggeilyä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt täytyy selvästi oikein kes-kit-ty-ä tähän tammikuun loppuun, jotta siitä jää edes jonkilainen muistikuva :) Pirtsakkaa viikon jatkoa!

   Poista
 8. Täällä myös tammikuu vain meni johonkin...kohta ollaan helmikuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hurjaa. Ja ajattele, helmikuu on lyhyt kuukausi, joten tässä ollaan keväässäkin ennen kuin huomataankaan :)

   Poista