keskiviikko 17. helmikuuta 2016

#tulppaanitorstai

Sain todelliselta kukkafanilta, Mansikkatilan mailla -blogin ihanalta Tainalta, viime viikolla haasteen lähteä mukaan #tulppaanitorstaihin. Alunperin #tulppaanitorstai on lähtöisin etenkin kukka- ja puutarha-asioissa isoa inspiraatiota antavasta Kukkala-blogin Sannalta. Kiitos molemmille naisille!

Ideana on postailla erilaisia tulppaani-ideoita. Tuolla hashtagilla löytyy Instasta vaikka mitä kauniita tulppaanikuvia. Kannattaa käydä katsomassa ja tietysti tägätä omat kuvat mukaan!




Meidän tulppaanimme taipuivat tällä kertaa maljakko maljakossa versioksi. Alunperin tarkoitukseni oli kääriä tuo sisempi maljakko mustaan tai tummanharmaaseen silkkipaperiin, mutta koska niitä ei luuloistani huolimatta ollutkaan kotona ja valkoinen näytti tähän asetelmaan turhan kirkkaalta, jätin vaasin näkyville. Kiva minusta näinkin.



 


Idea ei ole täysin omasta päästäni, vaan hain inspiraatiota Pinterestistä. Pinnailinkin sinne erilaisia inspiraatiokuvia muistiin. Jos haluat käydä kurkkimassa minkälaisia löytöjä tein, pääset katsomaan niitä tästä klik. Mukana on myös joitakin muita kukkakuvia, mutta pääasiassa kuvat ovat tulppaaneista.




Yksi Pinterestin hauskoista ideoista oli katkaista tulppaanin kukkavarsi melko lyhyeksi ja laittaa varren läpi palanen kuplamuovia aivan kukan alareunaan kiinni. Näin syntyy kelluvia kukkia. Kauniilta näytti myös hääkimppu tulppaaneista. Siinä tiivis tulppaanikimppu oli ympäröity valkoisilla harsokukilla. Sama idea toimisi maljakkokimpussakin. Nämä mm. löytyvät siis sieltä Pinterestin kansiostani.

Jos et ole vielä ollut mukana #tulppaanitorstaissa, niin nappaa ihmeessä tästä haaste mukaasi. Tänäänkin ehtii vielä osallistua! Erityisesti haluaisin nähdä kukkamaailman yhden tyylitaiturin, Kotilaiturin Katin tulppaani-idean. Lähtisitkö mukaan, heti tänään ei vielä tarvitse? ;)

Kauneutta torstaipäivääsi!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien Fb-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

24 kommenttia:

  1. Tää haaste on kyllä kiva :) Tulppaanit on nättejä ja niistä tulee heti tosi keväinen mieli. Tuo maljakko maljakon sisällä on aika hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit tuovat tosiaan ihania ilonpilkahduksia päiviin ja ovat kauniita. Sannan haaste on saanut ilmoille tosi kivoja, erilaisia tulppaanijuttuja. Loistava idea!

      Poista
  2. Tulppaanit ovat kauniita myös silloin kun paras kukinta on jo ohi. Jokainen kukka kuihtuu omalla tavallaan. Joskus heitän kimpun pois vasta kun terälehdet ovat tippuneet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Lisäksi kuihtuneet tulppaanien terälehdet ovat superkuvauksellisia. Viimeisiä vetelevät täällä nämä minunkin tulppaanini tällä hetkellä Kirsi-Kaisa ja osa terälehdistä on jo irronnut ;)

      Poista
  3. Oi miten kauniita tulppaaneja, niin ihanan värisiäkin ♡
    Kaunista torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Hennon vaaleanpunaiset tulppaanit olivat haussa valkoisten kaveriksi, mutta kauniita ovat minustakin nämä pinkimmätkin versiot.

      Poista
  4. Aivan ihana toteutus! Tykkään, kun sulla on tuossa vihreää reilusti lisänä. Tää on niin kiva haaste, kun tästä saa ideoita tulevia kukkapuskia varten. Kiitos, kun osallistuit!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! Tykkään ostaa irrallaan muutaman vihreän oksan ja sitten itse asetella kimpun kotona (ellen ole oikein kunnon kukkakaupassa). Kiitos haasteesta - tätä oli kiva pähkäillä :)

      Poista
  5. Kaunis keväinen kimppu :) Ihana tuo Tainan haaste - tulppaaneja ei voi koskaan olla liikaa :)

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihana kimppu ja kattaus! Katsoin jo instagramin puolella ihaillen :)

    VastaaPoista
  7. Ihana idea, maljakko korissa. Tuon idean voisinkin napata meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tuli inspiraatiota! Minulla on vielä aavistuksen mietinnän alla sprayaanko tuon rautalankakorin mustaksi vai annanko olla kuparin värisenä :)

      Poista
  8. Kauniita kukkia ja kuvia! <3 Ja hei ihana idea myös tuo kelluva kuplamuovikukka!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuplamuovikukka oli tosi kivan näköinen ja toimisi varmasti yksittäisen kukan kanssa tai vaikka jos kellumassa olisi enemmänkin kukkia.

      Poista
  9. Ihanat tulppaanit!
    Mukavaa perjantai päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Olenpa ollut slarvi kun ollaan jo sunnuntaissa, mutta suloista sunnuntaita sinulle :)

      Poista
  10. Nätti kimppu :) hauska myös tämä haaste, pitääkin laittaa korvan taakse ;)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaa ihmeessä haaste matkaasi! Ensi torstaihin on vielä hyvin aikaa... :)

      Poista
  11. Oi jes! Ihanaa ja tyylikästä tulppaani-ilottelua - kiitos Anu! Laitan tämän jakoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun olet laittanut tämän haasteen alulle Sanna! Tosi inspiroiva juttu :)

      Poista
  12. Kiitos Anu haasteesta! Täällä käydään vähän hitaalla, joten nappaan haasteesta kiinni ensi viikolla :) Ihana toteutus ja värit sulla!
    Pitääkin laittaa omani muhimaan, tosin pienoinen aavistus toteutuksesta on jo ;) Mukavaa hiihtolomaviikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, anteeksi, anteeksi Kati! Tämä harvapää haastoi vain reippaasti sinut, mutta unohti kokonaan kertoa siitä. Hyvä kun huomasit itse. Hiukkaverta hitaalla käydään siis täälläkin ;) Toivottavasti teillä oli hyvä reissu!

      Poista