perjantai 23. lokakuuta 2015

Punasavea olohuoneeseen

Vieläkö muistat kun pähkäsin valitun linjan pysymisestä kotimme sisustamisessa? Punasaviruukut ja viherkasvit eivät jättäneet minua rauhaan ja niinpä olohuoneemme pitkälle ikkunatasolle on nyt muotoutunut uusi asetelma.







 
Kotilaiturin lyhdyn viereen löysi tiensä elämäni ensimmäinen peikonlehti. Haaveenani on, että saan siitä jonain päivänä leikkokukkia kotiimme. Pienemmässä ruukussa on kahvipapujen keskellä Kodinonnesta saatu valtavan kaunis, allergiasoimaton, mattamusta Ester & Erikin kynttilä.








Ihan hyvin näyttäisi punasavi istuvan meidänkin kotiimme ainakin omasta mielestäni, entä sinusta? Lähempänä joulua ajattelin heittää tähän viereen vaalean lampaantaljan pehmentämään kokonaisuutta vielä aavistuksen lisää. Ajatuksena on myös laajentaa punasavivaltausta myös olohuoneen toiselle seinälle. Siitä se pyörä siis lähti sitten pyörimään...

Rentoa alkavaa viikonloppua sinulle!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

24 kommenttia:

  1. Kauniisti sopii punasavi teillekin - minusta se sopii minne vain;)
    Meilläkin sitä löytyy - peikonlehteä tosin ei, sillä lukuisien yritysten jälkeen on pakko todeta, että meillä se(kään) ei viihdy!
    Kivaa viikonloppua, Anu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan miten pitkään saan pidettyä tuon peikonlehden hengissä... Siihen kun on syynsä, ettei meillä juurikaan ole ollut viherkasveja ;) Kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin Lady harmaasta säästä huolimatta!

      Poista
  2. Kivalta näyttää niin saviruukut, kuin peikonlehtikin! Se onkin nyt ilmeisesti oikein trendikasvi.:D Mulla on täällä tänään jälleen maalisuti heilunut, ja pakko todeta, että tykkään. Katsellaan, milloin ehdin kuvaamaan valmista...:) Kivaa viikonloppua! Olen itse ihan lauantaissa jo!;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten sä olet vauhdikas maalailija Taina! Mullakin olisi kalkkimaalijauhe odottamassa toteemin maalaamista, mutta en saa vain aikaiseksi. Ehkä johtuu osittain siitäkin, että luulin pystyväni maalaamaan autotallissamme, mutta mies olikin vallannut sen ajamalla päältäajettavan ruohonleikkurin sinne. Ja juu, onhan siinä leikkurissa pyörät alla, mutta kun sateeseen ei viitsisi ajaa sitä... Ja seliseli lisää :D

      Poista
  3. Punasavi on niin paras! Sopii kasveihin ja kaikkiin tyyleihin. Erityisesti 70-lukuisiin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilmankos sitten Kati! Jos on seitkytlukulainen talo ja seitkytlukulainen sisustaja, niin eihän se voi olla sopimatta :D

      Poista
  4. Hieno asetelma! Kovin helposti tuo pyörä lähtee pyörimään. ;) Mukavaa viikonloppua Anu! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se lähtee Heidi *huokaus*. En edes uskalla sanoa täällä kotona ääneen miten pitkä muutoslista mulla olisi... ;)

      Poista
  5. Hyvin sopii punasavi teille. Itsekin tykkään sen maanläheisestä väristä.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on luonto ja maanläheiset värit kovasti pinnalla ja niin paljon esillä joka puolella, että niitä rakastavalle silmälle löytyy valtavasti iloa. Mukavaa sunnuntaita sinullekin Outi!

      Poista
  6. Kaunis! Tuo punasaven viehätys on tullut kuin varkain... ehkä se näin "väriallergikolle" on jotenkin vaan niin luonnollinen väri:) Joulun tunnelmia odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä Jhn, että viehätys punasaveen tuli varkain ja jostain täysin nurkan takaa, mutta kolahti lopulta tosi kovaa :) Joulu on jo kovasti mielessä täälläkin ja päässä raksuttaa tuhat ja yksi ajatusta jäsentymässä käytännön tasolle. Suloista sunnuntaita sinullekin!

      Poista
  7. Kaunis tuo sinun uusi kollaasi! Itsekin olen haaveillut peikonlehdestä,
    tykkään niin sen isoista ja näyttävistä lehdistä.
    Punasavi tuo kivasti väriä muuten vaaleaan sisustukseen, pidän ruukkujesi
    yksinkertaisesta muodosta.
    Oikein ihanaa viikonvaihdetta! Näkymisiin tiistaina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peikonlehdet ovat tosi kauniita yksittäin vaaseissa. Trendipyörä on pyörähtänyt, sillä muistan miten 90-luvulla olin töissä ihanan kukkakaupan naapurissa ja kerran kun hain sieltä joka perjantaista kimppuani huokailin pilke silmäkulmassa, miten palkkani valuu kokonaan heille, vinkkasi kukkakauppias peikonlehdenoksien laittamisesta kauniisiin pulloihin. Nuo kauniit pullot olivat silloin sinisiä viinipulloja, mutta muuten trendi on taas saman tyylinen. Nähdään tiistaina Teija ♥

      Poista
  8. Kaunista kaunista! <3 Pus ja viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pus pus ja kram myös Teija ♥ Kiitos ja kivaa viikkistä sinullekin!

      Poista
  9. Toimii erinomaisesti! Peikonlehti on kyllä upea kasvi ja sopii tyyliisi just eikä melkein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianna ♥ Pidän peikonlehdestä ja näistä ruukuista kovasti itsekin.

      Poista
  10. Kauniit ruukut ja peikonlehti. Upea lasipullo. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi anteeksi Satu! Kommenttisi on mennyt ihan ohi minulta. Kiitos kauniista sanoistasi ja mukavaa sunnuntaita sinullekin (ajankohtainen viikonpäivä taas) ♥

      Poista
  11. Kaunis asetelma. Punasavi on alkanut kiehtomaan täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Kiva kuulla, että punasavi on koukuttanut sinuakin :)

      Poista