maanantai 5. lokakuuta 2015

Inspiraatiota etsimässä

Olimme parin päivän naisten hemmottelumatkalla Ahvenanmaalla Villa Puomi -blogin Hannan ja Kotilaituri -blogin Katin kanssa. Samanhenkisessä naisseurassa on aivan mahtavaa matkata kun kiinnostuksen kohteet ovat samankaltaisia ja aina tulee myös uusia ideoita siitä mitä voisi tehdä tai missä käydä.




Jo laivamatkalla Kati ja Hanna juttelivat Maarianhaminassa sijaitsevasta inspiroivasta City blommor -nimisestä kukkakaupasta. Itse en ole osannut käydä matkoilla kukkakaupoissa. Ajatukseni on kai vain ollut niin jumiutunut, että kun kukkia ei kannata ostaa, ei kukkakauppaankaan kannata mennä. Ja kuinka väärässä olen ollutkaan.

City blommor on jo kadun puolelta todella inspiroiva. Näiltä pöydiltä ja asetelmista otin ideoita terassimme syysilmeeseen.


 







Myös sisällä jatkui sama runsas tyyli ja inspiroiva esillepano. Kukkien lisäksi myynnissä oli jonkin verran myös kynttilöitä, tekstiilejä ym. piensisustustavaraa.













Toivottavasti sinäkin sait näistä kuvista ideoita ja inspiraatiota! Ainakin oman pääni ideapankki ruksutteli mukavasti talteen erilaisia juttuja. Seuraavassa postauksessa ajattelin vilauttaa terassiltamme pari syksyistä ideaa, jotka nappasin mukaani sekä täältä, että seuraavasta kohteestamme.

Mukavaa lokakuun ensimmäistä viikkoa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

19 kommenttia:

  1. Ihanan kukkapuodin löysitte! Nuo kranssit ovat todella kauniita ja muutenkin esillepano on viehättävän näköistä. Voin vaan uskoa, että inspiraatioita löytyi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hortensiakranssit olivat tosi kauniita! Jokohan ensi vuonna meidänkin hortensiassa olisi riittävästi kukkia sellaisen tekemiseen... Inspiraatiota todella löytyi - toivottavasti myös sinulle Anu :)

      Poista
  2. Kurpitsoissa ja koristekurpitsoissa on sellainen samankaltainen hyväntuulisuus kuin auringonkukissa. Niitä voisikin hakea lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten onkin Suvi! Pitäisi päästä torille etsimään kivoja kurpitsoja ja ensi vuonna niitä voisi laittaa omallekin pihalle kasvamaan :)

      Poista
  3. Ihania asetelmia ja värejä. Tosi kaunista. Ahvenanmaalla en ole koskaan käynytkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin Kati! Tuossa myymälässä oli ihana väritys ja harmoninen tunnelma, vaikka tutkittavaa oli paljon. Pysyhän linjoilla jos Ahvenanmaa on sinulle vierasta seutua. Tulossa on valtava määrä ihania kuvia matkaltamme.

      Poista
  4. Ihanan näköinen paikka. Kivoja yksityiskohtia tuolla onkin, nuo lamput pöydillä, ilman mitään varjostimia, puhuttelevat.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin noihin lamppuihin! Yksinkertaisia, mutta silti niissä on jujua. Kivaa viikkoa sinullekin Outi!

      Poista
  5. Kauniita asetelmia, erityisesti tykkään noista sipuleista kulhossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, arvaapa kuka tykkää niistä sipuleista myös Johanna ;)

      Poista
  6. Miten hyvät kuvat ja inspiraatiot Anu! Meille ideoiden nälkäisille nämä paikat ovat parempia kuin turistikohteet. Nuo suuret sipulit jäivät kummittelemaan, löysin vastaavia täältä kotimatkan varrelta, jo pelkästään niiden katsomisesta saa voimaa. Kiitos seurasta, oli kiva jakaa tämäkin kauppa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kiitos kun Katin kanssa näytitte paikan minullekin Hanna! Vai olet sinäkin ollut sipuliostoksilla - niin kävin minäkin :) Kiitos itsellesi seurasta ♥ On ollut ihanaa palata miniloman tunnelmiin ison kuvamäärän kautta ja aina on noussut hymy huulille. Muumimammat... ;)

      Poista
  7. Onpa ihana kauppa. Muistan opiskeluaikojeni Vaasasta kauniin kukkakaupan, joka oli juuri tuollainen inspiraation lähde. :)
    Ahvenanmaalla en ole koskaan käynyt. Pitäisi korjata tuo virhe :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset kukkakaupat ovat upeita, joista esteetikko saa kukkien lisäksi myös yleistä inspiraatiota.

      Ahvenanmaa on ihana paikka ja olen aina mieltänyt sen kesäkohteeksi. Upeasti toimi kuitenkin myös nyt syksymmällä ja uskon, että tulet ihastumaan kun näet minkälaisessa paikassa vietimme suurimman osan aikaa tuosta minilomastamme. Kannattaa pysyä Katja kuulolla :)

      Poista
  8. Ihana kauppa - ja upeita inspiraatiokuvia! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Huokaus* Niin on Lady ihana kauppa, todellakin. Kiva jos sait inspiraatiota sinäkin ♥

      Poista
  9. Onpa tosiaan ihana kauppa. Tuntuu, että monet vaikutteet Ruotsista tulevat ensin Ahvenanmaalle ja siitä vasta tänne päin. Tällaisia kukkakauppoja soisi olevan enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä ne vaikutteet tosiaan valuvat pikkuhiljaa tänne meille Jani :) Toivotaan tosiaan, että tällaiset kukkakaupat lisääntyvät meilläkin ja onneksi niitä jo jonkin verran onkin. Oman luottokukkakaupan löytäminen on iso juttu!

      Poista
  10. Ihan mieletön paikka! Ja Anu, kyllä ulkomailta voi raahata kukkia. Mä tuon aina Roomasta Campo dei Fiorilta pioneja tai jotain muita ihanuuksia. ihan kuningatar-olo kun astuu ulos koneesta ison kimpun kanssa😀 Viimeks toin tomaatin taimetkin! Crazy, you know...

    VastaaPoista